Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowatorka___

to ma być seks?? to nuda monotonia nic się nie dzieje i bez przyjemności...

Polecane posty

Gość nowatorka___

ktoś też tak ma??

Gość kochanką byłam i jestem
dlatego musisz poszukac sobie kochanka i od odrazu będzie inaczej

Gość nowatorka___
heh no właśnie nie chce mi się... jak pomyślę o tym całym seksie to już wolę encyklopedie czytać

Gość nowatorka___
HELP:O

Gość Rokinix
Ja byłem w łózku z dziewczyną kiedyś i mieliśmy bardzo dziwny sex. Ona mnie po prostu onanizowała.Tzn zaczeliśmy się pieścić dostawałem erekcję a potem brał mi do ręki i doprowadzała ręcznie za pomocą masturbacji do wytrysku.!!!!! WOW Ale zarąbisty i niesamowity sex żeśmy uprawiali. A z czasem było lepiej tzn moja kobieta kładła się na plecach i i jak w nią wchodziłem to podnosiła tylko nogi do góry i juz po wszystkim odwracaliśmy się zasypialiśmy . Kurwa mać.

Gość kochanką byłam i jestem
seks przyjemniejszy niż czytanie książek...;-)

Gość nowatorka___
hehe u mnie jest za szybko... on dochodzi ja nie zdążę:O klimat telewizyjny gry wstępnej z 5 min... parę ruchów mało wyczówalnych dla mnie i koniec...

Gość duuduuu
No pewnie ze tak mam...na poczatku byl ogien,7 razy dziennie,we wszystkie dziury i na wszystkie sposoby...a teraz,lepiej nie mowic,zero namietnosci,zero finezji,jemu wszystko jedno byle z wora nadmiar uszedl...ja mam taki zapal jak kloda,lepiej na kafeterii posiedziec i o duperelach poczytac,wieksze emocje,ha,ha,ha:)

Gość nowatorka___
tak sobie zawsze obiecuję ze przejmę pałeczkę i zrobię romantyczny nastrój, świece seksowna bielizna, muzyczka, ale przychodzi co do czego to on już nie może sie doczekać i raz ciach i albo sie za wcześnie spuści albo ze szybko sie kochamy:( a dopiero zaczynamy z tym wszystkim:O

Gość abrakadabra30
ja zawsze sobie obiecuje ze tym razem bedzie namietnie,i gdy juz sie cos zaczyna...znam na pamiec kazdy jego ruch,on nie interesuje sie mna,pcha mi od tylu tak ze natychmiast czuje bol i stekam...z bolu,on mysli ze jest mi tak dobrze,to go kreci,a ja mam dosc...i tak od kilku miesiecy...czasami dziecko sie budzi i dodaje nastroju swoim wrzaskiem...dobry sex mam tylko gdy zasne i mi sie przysni