Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyyyykończona

Rodzice nie akceptują mojego chłopaka, bo.....

Polecane posty

Gość gitarzyca
Rozumiem ten problem doskonale! Ja - 20 lat. On - 25 lat. J a studiuję prawo, on skończył technikum. Moi rodzice jednak nie pochodzą z tej "wyższej sfery", ale marzy im się, żebym to ja się nią stała. Przeszkodą miałby być niewykształcony chłopak. Jednak nie chodzi tu o dyplomy. Liczy się wychowanie, umiejętność zachowania się w towarzystwie, by nie palnąć głupoty. Także pogląd na życie, zasady. Mój chłopak potrafi się zachować wśród osób inteligentnych i to sie liczy najbardziej. A jeśli nie rozumie problemu, o którym rozmawiają - milczy. I to jest cała umiejętność! Obawiam się tylko jednego: że on sam może mieć kompleksy - to duzy problem u mężczyzn. Jednak z całych sił mnie wspiera, radzi się uczyć, bym miała to, czego on nie zdobył. Najgorzej, gdy ojciec w ogóle nie chce z nim rozmawiać. Dwóch facetów najwazniejszych w Twoim zycie nie potrafi sie dogadać. To boli...

Gość martapalinger
Wszystkich młodych ludzi którzy nie potrafią znaleźć wspólnego języka z rodzicami i przekonać ich do sympatii , proszę o kontakt programmw@gmail.com