Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malo etyczny

apotemnofilia-jestescie za czy przeciw amputacji konczyn?????

Polecane posty

Gość losss lobossss
geje tez istnieja od poczatku cywilizacji ludzkiej a dopiero teraz sie o nich mowi!!!!

Gość pojecia nie mam.......
losss tak, miejsca byly ale zaloze sie ze nie znalazla sie w nich zadna kobieta zadajaca wszczepienia silikonowych implantow w piersi

Gość losss lobossss
no to chyba ciebie trzeba zamknac!!!nic nie kapujesz!!!

Gość iiiii hahahhahaa
pojecia nie mam....... Fałszywie pojęty humanitaryzm przesłania ci zwykły racjonalizm, który niestety znajduje się w zaniku :( Jednostki w jakikolwiek zagrażające "zdrowemu" społeczeństwu powinno się albo izolować, albo eliminować ! Jeśli zagrożenia dla innych nie ma (a w dobie dzisiejszych idiotyzmów i bezmyślnego czasem naśladownictwa trudno o coś takiego, ale jednak może się zdarzyć), niech żyją własnym, wybranym życiem, nawet z obciętym co tylko się da ...

w starozytnej grecji geje mieli wysoko uprzywilejowana pozycje, dopiero chrzescijanstwo sposowodalo ze schowali sie w cien to raz, a dwa ze ty nadal nie rozrozniasz choroby psychicznej od zachcianki. Medycyna poszla do przodu, ktos chce duze cycki i ma kase-prosze bardzo. W powszechnym mnimaniu duze piersi sa ładniejsze........Ludzie zdrowi moga sie z tym zgodzic lub nie, ot kwestia gustu..Jedak Nikt zdrowy nie powie Ci ze zycie bez nogi/nog czy reki jest lepsze a w dodatku podnosi walory estetyczne osoby ktora chce amputowac sobie konczyne.....

Gość losss lobossss
bardziej martwiłbym sie tym kto tych inwalidow utrzyma?

Gość losss lobossss
jesli ci ludzie sa tak zdesperowani zeby sami sobie odcinac a psychiatra nic nie da-to pytam sie co zrobic?ty nie miałas tego problemu i gadasz jak ksiadz czy lekarz,dla nich to koszmar i cierpienie!!!

iiiii hahahahaa..-mi chodzilo o Twoj text dotyczacy tego ze nalezy ich eliminowac i izolowac zeby nikt ich nie nasladowal, stad tez zadaje drugi raz pytanie: CZY WYOBRAZASZ SOBIE BY KTOS ZDROWY, PO ZETKNIECIU SIE Z CHORYM NA APOTEMNOFILIE, SAM ZAPRAGNAL BY MU ODCIELI KONCZYNE?? Odpowiedz jest zbedna rzecz jasna. Piszesz o humanitaryzmie, jak narazie nie ma metody leczenia tych ludzi wiec tylko pozostaje takie polsrodkowe rozwiazanie..... Kiedys tez nie znano lekarstw i metod na leczenie wielu chorob i leczono je blednie niekiedy bardziej szkodzac c tez bylo podyktowane humanitaryzmem, wiec to nie ma nic do rzeczy. Racjonalne to mi sie wydaje przede wszystki to ze to ich cialo i to oni zle sie czuja z ta noga czy reka. Mnie ich amputacja nie bedzie bolec nie dotycxy mnie, wiec jak maja pieniadze to niech sobie odcinaja co chca........Dopoki nie ma metod leczenia to jedyne rozwiazanie

Gość losss lobossss
mam pytanie-jesli ktos kogo kochasz cierpi z powodu nieuleczalnej choroby i jest np roslinka-podasz mu trucizne gdy cie poprosi???załuzmy ze jest to legalne-lekarz mu poda??nie!!!!bo jestes egoistka!!!

losss, ty sie juz nie boj, szczerze watpie by po takich zabiegach na zyczenie jakiekolwiek panstwo zgodziloby sie na wyplacanie zasilkow i innych swiadczen. Skoro stac ich na takei zabirgi i sa tak zdesperowani to sadze ze tez beda w stanie sie utrzymac i cos z pewnosci wymysla jak moga na siebie zarabaic bez nogi........

losss do kogo ty mowisz, o tej eutanazji, do mnie?!

Gość tak do ciebie

ja nie wiem czy jestem za czy przeciw...;/ no ale to chyba da się jakoś wyleczyć ...nie wiem na jakiej to jest zasadzie...czy można wyleczyć niechęć do jakiejś części swojego ciała czy to genetyczne...bo np. niedawno się okazało że schorzenie takie jak \"obsesyjne\" wyrywanie wszelkiego owłosienia na ciele jest wadą genetyczną ...a wcześniej leczono to jako schorzenie psychiczne...

boze, czlowieku przerazasz mnie...cierpisz na analfabetyzm wtorny?! przeicez ja tu wurazxnie pisze ze jestem ZA ucinaniem konczyn, jestem tez ZA eutanazja czy tez ZA aborcja...... egoizm?! gdybym byla egoistka to bym nie wyrazala zgody na takie zabiegi, jak odcinanie nog bo uznalabym to za bezcelowe i nieestetyczne...pomys zanim cos napiszesz

Gość iiiii hahahhahaa
pojecia nie mam....... Mądrze piszesz i uwierz mi, że wolałbym, abyś TY miał/a rację, ale życie realne często pisze inne scenariusze, wobec czego powtórzę: "w dobie dzisiejszych idiotyzmów i bezmyślnego czasem naśladownictwa" nagłaśnianie takich postaw, zwłaszcza przy ich jednoczesnym "humanitarnym" akceptowaniu nie wydaje mi się racjonalne :( Inną sprawą pozostaje, jak sobie w konkretnym przypadku radzić, aby został on przypadkiem odosobnionym. Zdaję sobie sprawę, że moja "propozycja" jest przegięciem, ale ... Jeśli innych nie "zarażą" (tu mam wątpliwości niestety), ich życie ich wyborem ... Do końca ... 🖐️ - fajnie było Cię czytać :)

Gość jozin z blazin z dworca
to kiedy robimy to odrąbywanie ????bo chce sie umowic,razem razniej!

Gość losss lobossss
🖐️dobranoc

losss co ty pierdzielisz mój drogi o gejach ? ;/ Co my homo mamy wspólnego z ludźmi którzy chcą sobie amputować kończyny ;/? ty już mnie tu nie wplątuj ok ;/

Gość O KURDE FELEK MALINKA
ciii-jest gejem co chce sobie urżnąc nogę-trzeba to rozgłosic na forum

mnie tez jako milosniczke kobiet, prosze nie wplatywac ;) loss mylnie interpretuje pojecie jednostki chorobowej, z obyczajami kulturowymi i jeszcze dodaje watek orientacji isexualnej.... nie widze tu ładu i skaldu osobiscie.........

Nikt kto nie ma tej przypadłości nie weźmie przykładu i nie odrąbie sobie nogi ;/ i tu nie mam pojęcia ma racje :)

Gość co to za porównania
iiiii hahahhahaa nagłaśnianie takich przypadków nie przyczyni sie raczej do nasladownictwa.

Jak już coś to lesbijką nie gejem :D i ja lubię moje nogi :D

Gość O KURDE FELEK MALINKA
bo tylko geje sobie usuwają nogi

o jak miło diwe lesby gadaja o odcinaniu nog :D how sweet.... ja swoje tez lubie, nie sa zle, moglyby byc bardziej smukle ale nie narzekam....

geje nie usuwają sobie nóg ...ale tobie chyba ktoś usunął mózg ...:D poszukaj po słoiczkach w spiżarni :D

hehe jak miło :D no moje tez mogły by być smuklejsze :D taka dzika łania :D hehe

Gość babababa jrty
co to za porownania nie ma swojego charakteru,mysli ze jak ona wszystko nasladuuje to wszyscy tez nasladowac musza,idzie za głosem nasladownictwa społecznego,

Gość babababa jrty
to było do-pojecia nie mam,bo ona nie ma pojecia przeciez!!!

to pewne: nagly przyplyw osob po amputacji na zyczenie, nie spowoduje zadnej lawiny, co najwyzej osoby z takimi problemami beda wiedziec ze moga sobie pomoc w szpitalu a nie z nozem kuchennym czy siekeirka w rekach........i tu mozemy jedynie nawiazac do homosexualistow i hetero, ze chocby nie wiem jaka moda i popularnosc danej orientacji, nikt jej nie zmieni..... ale licze ze kiedys ludzi z ta apotemnofilia bedzie mozliwe wyleczyc jakos a nie ucinac im nogi, tak by je polubili.....