Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malo etyczny

apotemnofilia-jestescie za czy przeciw amputacji konczyn?????

Polecane posty

Gość pojecia nie mam.......
sory babababa jrty ale sie spytam co ty kobieto pierdolisz? mzoesz jeszcze raz i po polsku przedstawic co ci na watrobie lezy w zwiazku z moja osoba?

właśnie a)homoseksualizm to nie moda i orientacji nie da się zmienić ... b) ja jednak uważam że to genetyczne tak jak ta choroba która odpowiada za wyrywanie włosów z ciała i że może znajdzie się na to lek tak żeby niwelować przynajmniej szkody takich chorób ...i żze ci ludzie polubią swoje nogi ręce czy jeszcze co innego ...

Gość babababa jrty
to ty chcesz przestac byc homo?masz nadz.na wyleczenie?jednak

yyy...nieee...;/ nie da się wyleczyc homo i nie ma po co tego leczyc bo to nie choroba a orientacja ;/

Gość babababa jrty
akceptujesz w sobie homo?

mam nadzieje ze w przyszlosci bedzie mozliwe leczenie takich ludzi, by zaakceptowali swoje konczyny......a w ogole to nie wiem skad ktos mial taki szatanski pomysl ze jak sie to naglosni to przybedzie nasladowcow?! ludzie ze soba robia dziwne rzeczy, o ile nasladowczyn z fryzura na rihanne jest sporo o tyle nic mi nie wiadomo by ktos nasladowal samobojstwa samookaleczanie itd...... dziwny w ogole pomysl...... chocby wszyscy wokol mnie nie mieli lewej nogi, to nigdy nie zdecydowalabym sie na jej usunieice....brrrrrrrrrrrrrrr

kurczę jak to zabrzmiało ..."akceptujesz w sobie homo" jakby mały kosmita miał mi się wydrzeć z brzucha ...:D

Gość babababa jrty
a twoi rodzice?

Cii.....mnie sie zdaje ze babababa jrt to jest jakas reinkarnacja losss lobosssss bo ten sam poziom bystrosci umyslu i laczenia faktow ;)

Gość babababa jrty
akceptujesz w sobie serek homo?to rzeczywiscie dziwnie zabrzmiało;))

a co to ma wspólnego z moimi rodzicami?;/ to moje życie więc co oni mają do tego?

Gość babababa jrty
pytam sie bo jeste ciekawa poprostu

babababa jrty wspolczuje ze zyjesz dla innych nie dla siebie.....skoro w rozmowie z lesbijka oytasz ja o reakcje jej rodzicow to sadze ze Ty w swoim zyciu tez tak przejmujesz sie innymi.... co innego krzywdzic bliskich, zaniedbywac ich itd, ale orientacja?! to tak jakbys zapytala jak moi rodzice reaguja na to ze urodzilam sie brunetka, a nie blondynka......zal.pl!

Nie no ok...moi rodzice jak na razie nie wiedzą i nie wiele mnie obchodzi co powiedzą na ten temat ...

No w sumie ...ale brunetek jest wiecej niż lesbijek :D swoją droga jestem ciemną szatynką:D hehe

moi np wiedza itak jak nikt nie ma do mnie zalu ze urodzilam sie brunetka tak i o orientacje nikt nie ma zalu...chryste.

Gość babababa jrty
jeszcze nie spotkałam lesbijki,jestem ciekawa czy od zawsze to wiedziłas?

no różnie to bywa...dla nas to oczywiste a dla innych już czasem nie tak bardzo...

nie no zorientowałam się z czasem ale jak przemyślałam tak swoje życie od początku to ja zawsze byłam lesbijką tylko wcześniej o tym nie wiedziałam bo w sumie nie wiedziałam za bardzo kto to homo...

napewno spotkalas nie jedna w zyciu ,tylko o tym nie wiesz, nikt nie chodzi z napisem "lesbujka" na czole. a Ty od zawsze wiedzialas ze jestes hetero?

w sensie ...to od zawsze było oczywiste tylko nikt tego nie powiedział ...

nigdy nie slyszalam o tej chorobie... poczytam cos to napisze co mysle. ciekawy temat

Gość babababa jrty
ale jednak rodzice do dzis nie wiedza ze nia jestes,wiec moze masz opory by im to powiedziec,ujawnic

nie no wiadomo że nikt nie chodzi z napisem" lesbijką jestem a co" :D tylko według stereotypów powinnyśmy być męskie obleśne wulgarne mieć krótkie włosy i męskie spodnie :D A ja jestem w sumie dosyć kobieca ...mam długie włosy tak dalej tak dalej tylko się nie maluje i lubie skate spodnie bo jestem tancerką i takie sa wygodniejsze :)

nie ...po prostu nie wprowadzam ich w moje życie...nie jestem zbyt rodzinna...

Gość babababa jrty
aha,nie jestes rodzinna,to by wyjasniało

Gość babababa jrty
a ile masz lat mniej wiecej?masz juz stały zwiazek?

po prostu nie interesuje mnie co myśli o tym moja matka i nie jestem jakoś z nią specjalnie zżyta nie mam potrzeby zwierzania jej się z dziewczyn ani żeby w ogóle wiedziała bo po co właściwie ?

ile lat mam nie powiem :D z resztą kobiet się o to nie pyta :D nie za młoda nie za stara jam jest :D :P Nie jestem obecnie w żadnym związku...