Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam facet

Czy manipulowanie miloscia kobiety moze mi sie kiedys skaczyc?

Polecane posty

Gość taki tam facet

wiem ze mnie kocha i to wykorystuje ...

Gość co znaczy***
skaczyć??? nie ma w polskim takiego wyrazu

Gość gwrgwreg
bo ja wiem... a może już się komuś skaczyło i został sam z kotem no ale predyspozycje wynikały z nazwiska

Gość oczywiscie ze może
i to szybciej niz myslisz, a skad wiesz ze ona cie kocha? powiedziala ci to? kiedys takiemu jednemu tez wydawalo sie ze go kocham, i zawsze bede kochala...do czasu az nie zobaczył mnie z moja obecnym facetem

Gość oczywiscie ze może
kiedy ta kobieta bedzie miala dosc twojej zabawy i odejdzie, znajdzie kogos kto na nia zasluguje, zostawi cie z dnia na dzien, a wtedy ty zrozumiesz ze to nie ona kochała ciebie ale tak naprawde ty ja radze zebys sie zastanowil , co robisz, nie mozna bawic sie uczuciami innych, bo w najmniej oczekiwanym momencie role sie odwracaja:) wiem to z doswiadczenia:)

Gość mamuśka przed 40-stką
Na pewno może się SKOŃCZYĆ, końce takich związków są raczej bolesne, więc się przygotuj, że zostaniesz przykładnie (przez los) ukarany. ;) Powodzenia

Gość zakochany facet z zasadami pp
jak m ozesz byc taki m zerem co ty wyprawiasz ale poczytaj moje forum

Gość manipulowanie
w jakim sensie ty nia manipulujesz? i po co??? kobieta jest jak kwiat, treaba o nia dbac, bo inaczej uschnie:( i tak wlasnie skonczy sie jej milosc do ciebie! a jesli trafiles na kobitke z charakterkiem, to predzej czy pozniej da ci w kosc i sie zemsci:)

Gość skończy skończy
mowi ci to facet............

Gość fifer_viness
a w jakim sensie wykorzystujesz? sypiasz z nia , ona ci daje a ty mowiszze ja kochasz, tak? zalozycielu topiku jestes????

Gość 6666666666
manipulowac to sobie mozesz swoim fiutem, a nie kobieta!!!!!!! szacunek pań!

Gość dupek jestes
tyle w temacie

samo się nie skończy, możesz natomiast się zmienić, jeśli będziesz tego potrzebował - np jak dostaniesz z kopa w związku z ta sytuacją albo następną, bo wcześnie to byłoby trochę z choinki urwane;) Albo nie będziesz miał okazji. To, co by Ci dobrze zrobiło - być może, to mądra kobieta, na której by Ci zależało (nawet z powodu hormonów czy ambicji, wszystko jedno), a które nie pozwoliłaby Ci się traktować jak obecna. Pytanie, czy Tobie taka babka by w ogóle odpowiadała, może byś uznał, że szkoda zachodu. Za kazdą sytuację są odpwiedzialne dwie osoby, Twoje partnerki też. Dlaczego wybrałeś taką ofiarę? Jakie Twoje potrzeby zaspakaja - może Ci to schlebia? bezpieczeństwo, bo nie inwestujesz, a masz? A gdybyś musiał inwestować? A może po prostu na razie nie ma atrakcyjnej konkurencji na horyzoncie, dla której warto się starać i tyle, nic więcej? Zakochany facecie z zasadami - ja tam nie wierzę w sprawiedliwość życiową, głuptasek (i głuptasów) którzy się nie szanują i potrzebują, żeby któś im zrobił niezbyt dobrze nie brakuje, każda potwora znajdzie swego amatora;)

skoro załozyles ten topik, to wnioskuje że boisz sie że wlaśnie tak sie stalo:P i Twoja manipulacja nia sie skonczyła, prawda??? o kobiete nalezy zabiegac kochaniutki, bo nam tez predzej czy pózniej klapki z oczu spadaja:) 🌼 🌼 🌼

Gość picaldi_von_vivaldi
OMG

Gość a jak myslisz
pewnie ze moze

Gość lol lol lol lol lol
pytanie do autora? po co to robisz? co ci to daje?

Gość Ju...
Facecie mój drogi, mam nadzieję, że Ci się nie skończy. Ale, znając życie, jak Ciebie trafi strzała amora, to sam staniesz się obiektem manipulacji - i jeszcze będziesz się z tego cieszył i żebrał o więcej.

Gość upupup

Gość Tiquanna
Sama wykorzystuję zakochanych we mnie mężczyzn już pawie 8 lat i to manipulowanie nie skończyło mi się - jak to określiłeś. Bez obaw Jeśli dobrze umiesz zagrać to i tak naiwne kobiety będę nadal ,,jeść Ci z ręki". Nie przejmuj się opiniami innych lasek, które sądzą inaczej. Ja Cię popieram bo sama taką mam obojętność do kochliwych fagasów. Rób tak dalej i tak Cię kara nie dosięgnie:)

Gość agentka karolina
a o jakie manipulowanie chodzi?

Gość on23333333333333333333
uwierz stary ze moze sie skonczyc, mnie sie skonczyla wlasnie dzis kiedy ona powiedziala ze nie ma na dzis inne plany, a godz temu widzialem ja na miescie z musze przyznac niezłym gosciem

Gość on23333333333333333333
zalozycielowi chyba chodzi o robienie nadzieji, nie mowienia nie ale i nie mowienia tak, moja "przyjaciółka" byla na kazde zawolanie , chcialem sie z nia spotkac to zawsze miala czas, prosilem o pomoc pomogla, nie odzywalem sie pare dni nie miala pretensji, nie robila akcji - bo nie bylismy para, mnie to pasowało, wiedzialem ze ona sie zakochała, tylko chyba zaniedbalem ja troche ostatnio i chyba zaczela klasc na mnie lache:(