Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ciąży

Czy te majtki sie nadają?

Polecane posty

Gość hoooooooopsasaaaaaaaa
sa ok ja takie kupowałam chociaz u mnie okazało sie ze mozna miec swoja bielizne bawełniana

Gość w ciąży
bo takie zamówiłam ale uslyszalam ze lepsze z siateczki, bardziej przewiewne od flizelinowych, czy to prawda?czy ktos cos o tym jeszcze wie?

ja miałam flizelinowe i troszke sie paskudziło bo źle moim zdaniem powietrze dociera, lepsze są z siatki

Ja miałam siatkowe i są super. Przewiewne i wygodne. Krocze zagoiło się szybciutko.

BADZIEWIE!!! jak dla mnie... Mi darły sięone na tyłku he he he. Lepsze są z siateczki.U mnie po cc na odziale można mieć zwykłe majtki bawełniane.A i swoją drogą drogi na allegro.Ja w aptece zapłaciłam za całe opakowanie niecałe 5 zł!

Ojej, Wy to macie szczęście. Ja właśnie się dowiedziałam, że w szpitalu, w którym ja będę rodzić nie można wcale zakładać majtek... Trochę to dziwne bo czego ma się trzymać wkładka czy podpaska podczas spaceru czy zwykłego pójścia do toalety??? A może można mieć te poporodowe majtki i lekarze nie mają prawa marudzić? Wiecie coć o tym? Do tej pory jednak wszystkie moje kolezanki nie mogły nic zakładać, ale myślę sobie, że może nie były świadome tych siateczkowych wynalazków :-) Jak to jest? Aha, a mam pytanko do Was, przydają się te poduszki poporodowe z dziurką w środku czy to tylko zbędny wydatek?

ja mialam flizelinowe ale u mnie w szpitalu tez nie wolno bylo w zadnych majtkach chodzic :/ zakladalysmy po kryjomu :) a poduszki z dziurka nie mialam, z tego co sie orientuje ona zdaje egz jesli mialabys nacinane krocze duzo szwow itd, mnie nie byla potrzebna bo normalnie siadalam mimo 3 szwow

Gość Emilka1544
hej! ja rodziłam w padzierniku i tez nakupowałam sobie do szpitala tych jednorazowych majtek, wydawało mi sie ze to fajna sprawa bo nie zniszczysz sobie bielizny. No i nie są takie drogie. W szpitalu jednak dostałam za nie po glowie! :-/ nie wolno bylo nosic zadnej bielizny tylko wietrzyc krocze co wydawalo mi sie to po prostu smieszne, jak przejsc do toalety z podpaską miedzy nogami?? na czym ona miała sie niby trzymac? polozna mi potem powiedziała zebym na obchód zdejmowała majtki a potem zakładała ;-) jesli chodzi o to kołko do siadania to jest to zbędny wydatek. Jak cie dobrze zszyją szybko dojdziesz do siebie ;-)

To zależy od zwyczajów danego szpitala.U nas po porodzie naturalnym można stosować te jednorazowe gatki a po cc zwykłe bawełniane.Ale musze przyznać że spotkałam się w innych szpitalach gdzie nawet tych jednorazów nie można było mieć!

Gość Princpolo trzeba było kupować
większy rozmiar, a nie udawać,że ma się tyłek s-kę

No własnie, u mnie w szpitalu też nawet tych jednorazowych miec nie wolno... To straszne, bardziej się boję tego, że mi wkładka wylecie gdzies po drodze niż samego porodu.

Princpolo trzeba było kupować -----he he he Właśnie kupiłam XXl!!! mimo że ważyłam po porodzie niecałe 70 kg :P

drogo jak diabli- ;)8zl +przesylka 8 zł;) przecież one są tak lekkie że priorytete ktoś mógłby wyslac nawet format b za 5,30 :O

jak sobie pomysle ze podczas porodu nacinaja krocze to az odechciewa mi sie rodzic:(a do tego pochwa potem pewnie jest jak wiadro...szkoda ze faceci nie moga rodzic

Gość Emilka1544
Lady---no ja jestem 3 mies po porodzie a pochwy jak wiadro nie mam, a seks jest jeszcze lepszy niz przed porodem ;-) jest naprawde ok!!!!!:-)

ja wolałam takie siatkowe ładnie przylegały bo z flizeliny leciały mi z tyłka