Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabella 1980

czy poronieniu zawsze towarzysza plamienia, krwawienie??

Polecane posty

Gość izabella 1980

czy zdarzylo sie komus tak ze bylo ok a na usg dowiaduje sie ze ciaza sie nie rozwija?? bylam 2 razy w szpitalu bo krwawilam mam krwiaka jestem w 8 tyg, na usg dopiero za 2 tyg tak sie boje ze cos jest nie tak, boli mnie brzuch, poza tym jajo plodowe wolno rosnie w porrownanu do dziecka, :(

ja bylam na usg w 6 tygodniu i bylo ok serduszko bilo i wogole a w 13 na usg stwierdzono ciąze obumarła i dziecko przestalo sie rozwijac tydzien do dwuch po usg takze chodzilam troche z ciaza obumarłą. ale nie mialam zadnych objawow tylko nudnosci mi przeszly, ale zadnych bulow brzucha i niczego. z tego co zrozumialam to jestes w ciazy i masz bule brzucha?i pytasz czy przez to mozesz stracic ciąże? jesli tak to ja ci poradze bys sie zgłosiła do lekarza jak najszybciej bo moze byc to tylko rozchodzenie sie wiezadeł a moze cos innegoale zawsze warto to skonsultowac!

Gość alalallalaaaaaa
Jeżeli byłaś w szpitalu bo krwawiłaś będąc w ciąży to musieli ci robić usg! Ja tak miałam. Zaczęłam krawić i trafiłam do szpitala - iąża zagrożona poronieniem. Na szczęście na usg wszystko wyszło ok, dostałam leki (mnie też brzuch bolał - od tego sie wszystko zaczęło) i przeszło.