Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glubia

Glupia jestem bo wciaz czekam na wyjatkowego faceta

Polecane posty

Gość glubia

bylam z kilkoma aledo seksu nie doszlo...nie miaalam ochoty...latka plynamam juz 24 skoncz. a ja czekam i czasami sie zastanawiam czy aby to ma sens... pewnie nikogo takiego nie spotkam kto mi bedzie odp ..zaczynam miec dola:( glupia jestem ....bo nie potrafie tego zrobic ot tak :( zalamana

Gość serwetka w kratkę
czekaj i nie załamuj się! ja znalazłam :)

nie zalamuj sie..teraz wiekszosc uprawia seks w wieku 15 lat ale to nie ma nic wspolnego z miloscia. raczej z checia zob jak to jest..sama jestes wyjatkowa skoro tego nie zrobilas z byle kim i kazdy facet ktorego wybierzesz bedzie szczesciarzem :):):):)

Gość rozjechany na torach
co to za głupie zestawienie miłość i seks co ma jedno do drugiego? tym bardziej, ze to pierwsze to nie wiadomo co to w ogóle jest zawracanie głowy :p

Gość vbfdsbfsb
autorko... dla uczucia że cudowny seks miałaś z męzczyzną który cię kocha i którego ty kochasz, że był dla ciebie pierwszym... naprawdę warto wytrwać i szukać tego właściwego faceta

Gość inna babka
nie kazda dziewczyna potrfai uprawiac seks bez milosci z byle kim i ty nalezysz do tych porzadnych bo czekasz na kogos wyjatkowego kto szuka ten znajdzie a jakznajdziesz to wtedy wszsystko sie zmieni.... jak pojdziesz z kims do lozka tylko po to by sie pozbyc blonki to bedziesz zalowac bo zrobilas cos wbrew sobie i tego juz nie cofniesz znienawidzisz siebie za to..

Gość malina aa
rozjechany na torach --> po tym co piszesz widac ze masz serio rozjechany na torach ale mozg:)

taaaa na pewno lepiej na tym wyjdziesz jak weźmiesz pierwszego lepszego z brzegu życiowego przegrańca :O lepiej się chyba nie doczekać, czy raczej nie "do działać" bo czekanie jest chyba mało skuteczne, niż zmarnować sobie x lat z desperacji z pierwszym lepszym

Gość zależy od temperamentu
jak jesteś dość chłodna w tych sprawach to po co sie zmuszać....co innego jak masz ochotę na jakiegoś konkretnego faceta a powstrzymuje cię czekanie na księcia z bajki

Gość ulubiona
faceci wola dziewice...tewraz to jest w cenie wiec czym sie przejmujesz? i zgadzam sie z poprzednikiem jak masz ochote to to zrob nie kieruj sie zadnymi "granicami czasowymi' ..bierz i zyj chwila :)

Gość mrozynka
Postepuj tak bys byla zadowolona sama z siebie. Oczywiscie czekaj na tego jedyne ukochanego, kieruj sie twoimi zasadami ale badz tez troche realistka. Nie istnieje czlowiek idealny, kazdy ma swoje wady dlatego tez nie skreslaj nikogo od razu bo albo ci sie nie spodoba albo nie poczujesz od razu motylkow w brzuchu. Czasem milosc przychodzi troche pozniej. Ja w moim mezu nie zakochalam sie od razu, najpierw traktowalam go jak przelotna znajomosc, ale w sposob jaki on byl i jest dla mnie, sprawil ze go pokochalam i kocham do dzis. Takze wez to pod uwage.

Gość nie puszczaj sie
zadnych przygod i przelotnych znajomosci z seksem. czekaj na milosc

Tez tak mam.. tylko ze ja jedna wielka milosc za soba mam i troche bardziej schrzanione niz ty, bo nie wierze, ze pokocham kogos tak jak tamtego i ze bede tak samo szczesliwa:O

Gość a czemu niesmialym prawiczkom
nie mozna pisac zboczonych sms-ow?

a tym nie podnoszeniem majtek sugerujesz, ze warto sie puszczac? i ze z samego pozadania isc do lozka?

wszystkie punkty powstaly na podstawie moich i mojej przyjaciolki doswiadczeń ;) pisanie zboczonych smsow niesmialym praiwczkom nie skonczylo sie dla nas dobrze ;) a o majtkach to nie, nie oznacza to zeby sie puszczac :P

ale chyba nie popierasz seksu bez milosci?

Gość znajdziesz i będziesz
NIE NIE... on znajdzie Ciebie i bedziesz najszczęśliwszą kobietą pod słońcem i będziesz dumna z siebie że dałaś rade .... Trzymaj sie i się nie puszczaj :p

niestety nie :( ale ze mam juz swoje lata, to milosc ograniczam do minimum - wystarczy zauroczenie :P ale to kwestia indywidualna, do tej pory raz bylam zakochana i raz zauroczona ;) ale spalam tylko z pierwszym :(

no i dobrze, ze mialas tylko jednego partnera, porzadna jestes

Gość sopla
głupia bys była gdybyś zachowywała sie jak te wszystkie pustostany które chodzą do łóżka po 3 dniach bycia z facetem albo nawet i prędzej. to jak sie zachowujesz powinnaś uznać za swój atut i chodzić z podniesioną głową. w koncu nie każdy może Cię 'mieć' i nie każdy Cię ' miał' czego nie mogą powiedzieć o sobie inne dziewczyny. ja Tobie gratuluję i wielu się znajdzie którzy bedą podziwiać Twoją postawe.

Gość uuuuuc
Jesli bedziesz tak wybrzydzac w nieskonczonosc...

Gość autorka .....
ja nie wybrzydzam po prostu nie umiem zwiazac sie z kims kto mi sie choc troche nie podoba moze jestem nie -tutejsza moze inna..nic na to nie poradze ze musze kogos kochac aby sie z nim przespac ale mimo to dziekuje za wszystkie mile odp:)

Gość FD2
Akurat z czekaniem z seksem, to na plus. Ale jesli w wieku 24 lat nie spotkalas wyjatkowego faceta, to albo za wysoka poprzeczka, albo spotkalas ich bardzo malo.