Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana123

sms swiadczy o zdradzie????

Polecane posty

"To my się angażujemy w każdy romans do tego stopnia, że dalszy związek jest niemożliwy" buahahahahahaha i piszesz te słowa na forum, na którym z tematów pisanych przez laski żyjące w podwójnych związkach moznaby 20 tomową sage napisać :D

komiczne, wiem, o co Ci chodzi :) też bywałam ofiarą takich zaczepek... mi się skojarzyło z sytuacją, kiedy dwie osoby sobie leciutko flirtują "abotak" za obopólną zgodą i nic z tego nie ma wyjść :)

Komieczne, ale czemu one tu piszą o tych romansach ? Coś im przeszkadza, coś nie daje żyć. Ciężko udawać. Chcą coś z tym zrobić. Facet nie ma z tym problemu. No chyba, że jeden - jak dobrze to ukryć. Ide się kąpać :) Do potem..

o romansie kobieta pisze lub mówi po to, żeby się pochwalić :P

kyyrene - tez tak czasem bywa... tak na zasadzie jakichś tam żartów, bez głębszego podtekstu mającego przeistoczyc sie w cos realnego...

"Komieczne, ale czemu one tu piszą o tych romansach ?" ale akurat pobudki są nieważne... faceci tez piszą o romansach... i co z tego? Próbujesz usparawiedliwiac zdrade i to mi sie nie podoba... Ale moge Ci umyć plecy :P

komiczne : no właśnie, ja pracuję w otoczeniu facetów i wszelkie "słoneczka" "kochania" i "skarby" są na porządku dziennym i nikt się tym nie przejmuje :) natomiast żony tych facetów pewnie byłyby przejęte :D:D:D

bo kobiety lubią robić z igły widły i dlatego w życiu nie pokaże mojej kobiecie telefonu... a najlepsze jest jak jedna była przysłała mi mmsa, zeby pokazac nowy kolor włosów :D:D Przeciez to miesiąc nieprzespanych nocy :D

Dla mnie prywatność to świętość. Naruszenie prywatności i to jeszcze pod hasłem miłości nie ma z uczuciem nic wspólnego. Autorka po cos ten telefon ruszała. Może miała przeczucie, albo inne kobiece zaburzenie ;) Ogólnie nie mój problem, ale jak przeczytałam, że chłop to prawie ideał i codziennie mówi, że kocha i że nie zdradzi... Słyszałaś o krowie, co dużo ryczy, a mało mleka daje? ;)

A poza tym, to chłopak moze zamoczył pare razy, a autorka juz tragedie robi :P

Ja tam nie wiem - moczył, nie moczył ;) Nie mój problem. Ale od razu mnie ścina, jak słyszę, że ktoś kogoś codziennie ogłusza wyznaniami miłości, uwielbienia itp. ekscesami. I tak gorliwie zapewnie, że nie zdradzi...

no takie ciągłe zapewnienia, zwlaszcza o tym, ze sien ie zdradzi są faktycznie niepokojące

tak, to mi przypomina mojego synka - kiedy broi i sie go na tym nakryje sam krzyczy nie pytany: \"nic nie zrobiłem\" :D

Gosiaczkowa, jednym słowem: plumka o miłości???? I to juz jest podejrzane :classic_cool: Mój facet dostawał ogniste smsy od kolezanki z pracy, która nie przyjmowała do wiadomości ze jest zajety:D. Doprowadzały go do furii.. a mnie gdybym nie wiedizala o całej sytuacj a przeczytałabym \"przypadkiem\" przyprawiły by o zawał serca:D:D Zresztą... jak coś sie dzieje i tak wylezie na wierzch, przecież to sie czuje.

Gość you maybe in love
ja raz czytałam opowieść o facecie który zawsze na pytania swojej kobiety o to czy ja zdradza odpowiadał że oczywiście że ją zdradza 3 razy w tyg, i ona to brała za żart i myślała że skoro głupio pyta dostaje głupią odp a to że facet faktycznie ją zdradzał to inna historia, sam powiedział że pyta to on jej odpowiada a że ona myśli że to żart no to czemuż miałby ją wyprowadzać z błędu??

Gość ivanosti
hhhhhhhhhhhh

Gość gość
Widocznie miała powody że to zrobiła , lepiej dmuchać na zimne i ją rozumiem . Mój miał nadgodziny pracy coraz wiecej , wypłata mniejsz niz zawsze i co się okazało ze nasz wieloletni związek zostawił dla sklepowej , jego tłumaczenia że to obca baba dla niego ! on tylko pił piwo u niej pod sklepem ,wogóle brzydka ,stara . Ale ja wiem czuje że coś było!!!!!!!!! i co teraz brak zaufania i meczarnia. Moja rada obserwuj postraw ultimatum