Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinnnka

Czy to ciąża? A może co innego? POMOCY!!

Polecane posty

Gość Karolinnnka

Witam Używam tabletek antykoncepcyjnych oraz "prawie" zawsze prezerwatyw w stosunkach z moim stałym partnerem. Ostatnio jednak zaobserwowałam, że strasznie bolą mnie piersi (czasami to naprawde ból) i odczówam bóle jajników (takie jak przy okresie - jedak jestem na początku cyklu). Czy to moze byc ciaza? Czy co innego?

jak bierzesz tabletki to nie masz cyklu!!! nie masz owulacji, nie masz miesiączki. co do potrzeby stosowania prezerwatyw wraz z tabletkami to nie będę się po raz "enty" wypowiadała. to twoje życie, twoja wątroba rób jak chcesz. co do bólu piersi to proszę przeczytaj dokładnie ulotkę, zwłaszcza dział z efektami ubocznymi, bądź działaniami nieporządanymi. tam wyraźnie jest napisane że może wystąpić ból piersi, tudzież ból podbrzusza. zalecam dokładne przeczytanie ze zrozumieniem ulotki wtedy będziesz wiedziała zdecydowanie więcej na temat tabletek, które łykasz. nie masz się co przejmować ciążą :)

Gość badziew i taniocha
a poza tym zejeli występuje ból brzucha to warto wybrać się do lekarza na wizytę na usg. u mnie z powodu xle dobranych tabsów wyszła torbiel i dlatego mnie boli brzuch