Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat lotosssu

Co powiecie na to...??? Bo mnie to sie w glowie nie mieści....

Polecane posty

Gość kwiat lotosssu

Po ponad bycia z facetem dowiedziałam się ze większość tego czasu miał dwie dziewczyny jedna w miescie gdzie studiowal (ja) druga tam gdzie mieszkal.... Prawie rok kłamstw!!! Prawie rok okazał sie jedna wielką ściemą, fikcją.... :( Poprostu skurwiel taki ze ja do tej pory nie moge w to uwierzyc.... Na dodatek na koniec zachowal sie poprostu brak slow...Nawet na koncu sie nie przyznal caly czas zaprzeczal... I w ogole... szkoda gadac... Tchorz wystraszyl sie ze wszystko wyszlo na jaw i spierdzielil.... Tamta chyba jeszcze nadal nic nie wie... Ze tez mozna byc do czegos takiego zdolnym i spac spokojnie???

Gość .... .... ..... ....
szkoda i ciebie i tej drugiej...powinna wiedziec

Gość kwiat lotosssu
Najgorsze jest to za go naprawde kochałam.... Traktowalam to wszystko bardzo powaznie... A on... jak widac nie... Jak tu wierzyc w milosc, jak tu ufac ludziom???

Gość ciekawski mike
bez obrazy ale naiwnosc nie zna granic

Gość insert123
może przejedź się do tego miasta i opowiedz tej jego dziewczynie, że oszukiwał Was obie. Szkoda jej tak samo jak Ciebie. Obie zasługujecie na kogoś lepszego a nie takie "coś".

Gość kwiat lotosssu
myslisz ze mam sile tam jechac i z nia gadac??? jakos inaczej sie z nia skontaktuje....

a co powiesz na to...bylam kiedys zfacetem 3 lata,wszystko bylo ladnie,pieknie do pewnego momentu.zaszlam z ni w ciaze.i wszystko wyszlo na jaw.nagle okazalo sie ze ma zone i 4 letnie dziecko a zeby bylo smieszniej to mial jeszcze jedna laske z ktora byl 5 lat i ktora byla w ciazy 6 ms.nie wiem jak moglam byc tak zaslepiona miloscia zeby nic nie podejrzewac.on tez musial sie nie zle maskowac zeby byc z trzema na raz.mialam wtedy 19 lat.dziecko musialam usunac i to na wlasny koszt,nie mialam innego wyjzcia.nie dal mi nawet zlotowki.poplakal sie tylko i powiedzial ze nie moze mi pomoc i ze sie powiesi.debil,a co ja mialam powiedziec...na poczatku nie chcialam zeby wiedzial ze usunelam,bal sie ze bede chciala urodzic.gdy dowiedzial sie ze juz po wszystkim byl na tyle bezczelny ze chcial dalej sie ze mna spotykac.jak by nigdy nic sie nie stalo.taki z niego h...tak po prostu,jak by nigdy nic.

Gość i oto kolejny dowów
na to że faceci to huje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość że też coś takiego
sie rodzi i chodzi po świecie...:/ ble

Gość hłehłeeee
jak można usunąć własne dziecko łachudry:O