Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnkaŚmietankaaaa

Rodzice nas nakryli WSTYD!!

Polecane posty

Gość AnkaŚmietankaaaa

Wczoraj mój chłopak u mnie nocował, było już dosyć późno i postanowiliśmy się pokochać :D Byliśmy nago, ale pod kocykiem. I w pewnym momencie do pokoju weszła mama, ale my nawet tego nie usłyszeliśmy , zauważyłam dopiero, jak wychodziła. Widocznie weszła i Ją zamurowało :D My jeszcze sie nie zaczęliśmy kochać, ale całowaliśmy sie itd. No i mama to widziała, jest nam strasznie wstyd. Niby nic nie powiedziała, ale widać, że tez jest zażenowana i teraz między mną a Nią panuje dziwna atmosfera. :/ Strasznie mi wstyd, że to widziała, ale nigdy przedtem nie wchodziła do mnie bez pukania no i było późno już. Ale i tak wstyd , co? :///

no wstyd wstyd :P ale ja bym się tak nie przejmowała :)

Gość Co wy na to 666
to po co wchodziła....

skoro mam wiedzial ze chłopak u ciebie nocuje to chyba oczywistym byl fakt ze bedziecie sie kochac:) co jest w tym dziwnego????fakt mogl nie wchodzic badz zapukac jak juz ja tak przypililo:)

Gość Proteus
hehe ja kiedys lezalem na dziewczynie odwroconej na brzuch u niej w pokoju bylismy dosc glosno,w pewnym momencie weszla jej mama-bezruch-nawet nie spojrzala,weszla na balkon sciagnac pranie i normalnym krokiem wyszla z pokoju p.s oczywiscie widac bylo tylko nasze talie :P

Gość jorgue
nas tez matka przyłapała . bylismy na łózku pod kocykiem - ona bez pukania wparowuje a my kiziamy sie miziamy - wyzwał dziewczyne od kurw . mnie od szmaciazy . Matki bywają dziwne , zwłaszcza moja :/

Gość dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość fdsae
a ja sobie kiedys waliłem konia jak mnie przylapała siostra.

Gość nas tez moja mama
nakryła! wsydziłam sie, ale po paru dniach mi pzreszlo. włąsciwie juz zapomnialam, teraz sobie przypomnialam a było to jakies 1.5miesiaca temu:) więc luzzzz

Gość fdsae
ja kiedys sobie trzepalem i mialem nogi zarzucone na glowie lezac na podlodze nie widziałem Siostry . Wtedy trysnelem sobie do ust a siostra wszedła do lazienki . Widziala moja mine a raczej moją pelma gebe nasienia i wyszla .

To to jeszcze nic. Ja parę lat temu miałam taką historię: miałam 17 lat, mój ówczesny chłopak 24. Rodzice, zwłaszcza mama bardzo go lubili, uważali za takiego porządnego i grzecznego co im córki nie zbałamuci :) Wiecie, długo musiałam ich do niego przekonywać, bo był sporo starszy. No i jak wiadomo kochaliśmy się u mnie dość często. Zawsze zamykałam drzwi, ale wtedy akurat zapomnieliśmy. No i ja klęczę na dywanie, robię mu loda, on stoi, oboje zupełnie nago. Nagle moja młodsza siostra (wtedy 13 lat miała) łapie za klamkę i wchodzi. Jak nas zobaczyła w tej pozycji to wydarła się \"maaaaammooooo choć tuuuu!!!\". W tym momencie ja szybko do drzwi, chcę je zamykać, ale nie zdążyłam. Mama wystraszona wbiega do pokoju, mój facet w tym momecie szybko się ubierał i z tego stresu po prostu wytrysnął. Rozumiecie? Wytrysnął na ciuchy i dywan gdy moja mama stała w drzwiach. Po prostu maksymalny obciach. Potem on już nigdy u nas w mieszkaniu się nie pojawił, a za pół roku się rozstaliśmy bo wyjechał zagranicę. Do dzisiaj mi głupio jak o tym myślę, chociaż z mamą się już z tego śmiejemy. Teraz mam 24 lata to już inna sprawa :)

Gość LalkowaDama
hehehe ostatnio koleżanka powiedziała mi, że ojciec poglądał ją i jej chłopaka w akcji :0 Nie jest pewna, ale rzuca takie aluzje. Nieźle. :)

Gość knfgmlg
mnie też wczoraj rodzice mojego chłopaka nakryli , i jest mi tak wstyd . Jego rodzice mówili , że jesteśmy strasznie nieodpowiedzialni i wgl .. nie wiem jak ja się tam pokaże , tak mi wstyd , nawet przed moim chłopakiem ...

Gość prawiczek z warszawy
To była wizyta kontrolna, już zaczyna odkładać na ślub :classic_cool: