Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukam ...

moja cipka to ja

Polecane posty

Po mnie pojechali jak zapytałam tylko o imię, gdybym napisała, że moja cipka to ja...wolę sobie tego nie wyobrażac:O ale to mi...:)

Ale ja swojego nie piszę często. Zresztą mówią do mnie dylemat albo DD. Miał to być tymczasowy nick. Znudził mi się mój wcześniejszy i próbowałem wymyślić inny. Efekt jest taki, że można mnie spotkać pod pięcioma różnymi. :) A ja wciąż nie jestem przekonany. I chyba niedługo znowu pojawi się nowy.

W ogóle się nimi nie przejęłam i tym bardziej zakładałam coraz to nowsze topiki:D Złosc pięknosci szkodzi, niech się wnerwiają brzydale:D

O, widzę, topik nadal ściąga wyrozumiałych i tolerancyjnych. Jak miło. Ciekawe. Jakby autorka napisała \"moje dłonie to ja\", \"moje usta to ja\" to wszystko byłoby ok. Ale śmiała tylko zjechać na cipkę, i z miejsca pieniactwo ruszyło. Jak są topiki o sraniu na klaty albo pt \" Seks ze zwierzętami probowal ktos?\", wtedy nikogo to nie oburza. Przed chwila sprawdziłem, zero wpisów krytycznych. Zauważam, ze 3/4 populacji w tym kraju ma jakies odchyły albo zahamowania nt. seksu, szczególnie u bab. Wystarczy rzucic coś w rozmowie ze znajomymi (od kilku lat, nie nowymi bynajmniej) o seksie, i patrzą na ciebie jak na głupka albo niewyżytego zboczeńca. Jak wy sie, do k.. nedzy rozmnażacie? Pączkujecie, czy was bocian przynosi? A może to tylko ja na takie trafiam? Z tym, że Polki w znacznej części \"poświęcają się\" w seksie dla partnera, też już zdarzyło mi się wielokrotnie czytac. Kur... jakie to patetyczne. Gratuluję. Wynika, że na forum występują tylko żony (te pomijam) albo kurewki po 50 partnerach (te też pomijam), albo jakieś cnoty niewydymy bez popędu. Tylko po co wtedy siedzą na erotycznym? I jakich tematów sie tu spodziewają? O fortepianach? Bo dla mnie temat o cipie i jej potrzebach tutaj jest jak najbardziej na miejscu. Reno, jak się kiedy pojawisz, napisz proszę, jakie jest podejscie do seksu we Francji, bo chcę wiedzieć. Czy jakby tam pojawiłby się taki top, też przywiałoby tylu \"życzliwych\" nie majacych żadnego w tym interesu? Skądinad wiem, że Francja to jedyny kraj w którym był mozliwy pogrzeb prezydenta na którym przy trumnie stały obok siebie jego żona i kochanka. (Mitterand, poprawić jeżeli się mylę). Tak czy owak, jestem pełen podziwu i dla nich obu i dla tolerancji narodu, który, notabebe, moze pochwalic się i większą siłą, i dokonaniami, i sławą i szacunkiem na świecie od tego tutaj, w którym podobno tylu wspaniałych i porządnych. Pominę fakt, że w sztuce miłości też ma dokonania, wszak co to \"francuz\" wie każdy. Dla porównania, poproszę o przykłady polskiego wkładu w tą dziedzinę. Temat topiku jest OK, wiem, że miał prowokować. A że nie wszyscy są na tyle kumaci, żeby rozumieć miedzy wierszami i prezentują typową w tym grajdole wiejsko-prostacką świadomość, to już ich problem. Przypomnę, że autorka nie jest zamężna i moze robić co chce. pozdrawiam autorkę i resztę czających czaczę.

Gość muzzyk69.
:)

Gość muzzyk69.
była 3:40 a nie 2 w nocy więcej fotek czy info ?