Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pixer

dzis ranoo powinam dostac okres ...

Polecane posty

Gość pixer

okres mam zawsze regularny dokładnie co 29 dni nawet o tej samej godzinie (7.00) czekam czekam i nic aa do tego leje sie sluz .. to dla mnie bardzo dziwne tez tak macie ..? i jeszcze jedno ostatni raz współżyłam 15dc może jestem w ciąży ? jesli tak to moge juz teraz zrobic test nie z rannego moczu ?

poczekaj jeszcze!!!! organizm to nie maszyna! czasem coś się może przesunąć. jeżeli jednak kochałaś się bez zabezpieczenia w 15 dniu cyklu, który w twoim przypadku powinien być dzniem płodnym to zrób test, ale poczekaj z nim do jutra i zrób z rannego moczu. będzie pewniejszy a ty nie będziesz się zastanawiała czy przypadkiem nie zrobiłaś go za wcześnie.

Może coś Ci się przesunęło. Spokojnie. Ja mam też zawsze śluz przed miesiączką, ale w dniu kiedy mam ją dostać już jest sucho. Jak dzisiaj nie dostaniesz, to zrób sobie teścik ciążowy. A mogę się zpytać, czy chciałabyś być w ciąży, czy raczej wolałabyś jeszcze nie ?

Gość jak masz śluz
to jest prawdopodonieństwo ciązy. Mi aż chlupało. I możesz zrobić test nie z rannego moczu, ja nigdy nie robiłam i jak byłam w ciązy to wyszedł pozytywnie a jak nie to negatywnie.

jak masz śluz - a kiedy robiłaś ten test ? po spodziewanej miesiączce ? Przed nie zawsze może wyjśc pozytywny. Niech sobie poczeka do jutra. Będzie wtedy pewniejsze.

Gość nussbeisser
Tak się zaczyna schizowanie;)

kurde ja mam dzisiaj dostac o 19 i nie dostalam.sluz leci?u mnie tez.straszne.widzialam jedna mala plamke krwi.i umieram z nerwow:( u mnie jak w szwajcarskim zygarku gra okres 28dni i 12 godzin rowniosio

eh. ja tak mysle sobie i mysle. w sumie sie ciesze, bo nie mam okresu. ale ost mialam 6- 7 stycznia. poszlam do dr 16, zrobilam cytologie, przepisala mi globulki. niedawno , opisywalam w watku, ze mialam plamienie 1-2 dniowe. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3669337 skonczylo sie. poszlam do dr odebrac wyniki 11.02. pytala sie o miesiaczke. powiedzialam ze jeszcze nie dostalam. dzisiaj tak licze ....38 dzien dzien cyklu mam ?? moze lada chwila sie pojawi?

eh. ja tak mysle sobie i mysle. w sumie sie ciesze, bo nie mam okresu. ale ost mialam 6- 7 stycznia. poszlam do dr 16, zrobilam cytologie, przepisala mi globulki. niedawno , opisywalam w watku, ze mialam plamienie 1-2 dniowe. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3669337 skonczylo sie. poszlam do dr odebrac wyniki 11.02. pytala sie o miesiaczke. powiedzialam ze jeszcze nie dostalam. dzisiaj tak licze ....38 dzien dzien cyklu mam ?? moze lada chwila sie pojawi?

Gość dla zabawy nie mam nicka
Heheh ja też 38 :) Ale ciążę przynajmniej wykluczam :D

witajcie !!! przepraszam ze dopiero teraz sie odzywam ! zrobilam test i wynik negatyw aa okresu nie ma ale do tego tak strasznie boli mnie brzuch ...

KETONAL to bardzo silna dawka. No spa mi pomozę aa ketonal moze zalecic lekarz ! na wlasną reke nie radze

Gość fffffkaka
ja dzis dostalam ale 4 dni mi sie spoznil od odchudzania chyba

Gość pixer
ha tez jednak dzis dostalam w nocy wodospad krwi wszystko zalane ;/