Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani_Samochodzikowa

Audi TT - co sądzicie?

Polecane posty

Gość honda civic to jest to

Gość cerise
wiesz co? powiem Ci tak: autko jest bardzo fajne i kobiecie pasuje tak jak i mezczyznie :P ale..nie na polskie drogi. zbyt sa dziurawe i nierowne zeby jezdzic samochodem o tak niskim podwoziu. mnie szkoda by było auta

Gość nie porownuj hony z audi /

Taki duży garbus - ja na pewno nie kupiłbym go kobiecie bo wyglądałaby jak w jajku 🖐️

Gość nie porownuj hony z audi /
mam tu oczywiscie na mysli ze audi to jest duzo wyzsza klasa samochodow jak jakas hondzina..

czad :D ale chyba jednak bym się bała sprowadzać samochód z USA, to często są samochody po pożarze, albo po powodzi. Poza tym po podliczeniu wszystkich kosztów wychodzi trochę drogo :(

Gość ja tam kocham moje audi a4
i jezdze nim sobie od 3 latek. pojezdze jeszcze ze dwa i znow kupie nowke. polecam audi!! bezpieczne auto i jak dla mnie niezawodne!!!

Ale na ulicy na pewno u Panów miałabyś powodzenie, no i jakby się za toba oglądali to pewnie i tobie zrobiłoby się ciepło :D

Nic nie proponuje, wyrazam tylko swoj poglad. Ja wiem do czego mi sa potzrebne auta i pod tym katem wybieram, Ty sama musisz sobie odpowiedziec rowniez.

Gość taśma klejąca
Pani Samochodzikowa: honda crx del sol :))

łatwo jest coś skrytykować, powiedzieć nie bo nie. Mnie jednakże ucieszyłaby jakaś konstruktywna krytyka :) czyli uzasadnienie i ew. podanie alternatywnej opcji.

Nie podoba mi się, może za dużo naczytałam się pudelka, ale chyba dodzia takim jeździ :o Jest takie... wieśniackie. Widziałam o wiele lepsze modele audi, fajniejsze. Ten jest brzydki, moim zdaniem.