Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani_Samochodzikowa

Audi TT - co sądzicie?

Polecane posty

Gość taśma klejąca
kupujesz za groosze, tunningujesz i masz wypasik. jesli chodzi o TTtke moj narzeczony chce mi sprawic po slubie. mnie tez sie podoba, nie sluchaj tych zazdrosnikkow ;)

Nie wiem czym tam jeździ dokładnie, ale są podobne te auta do siebie.

zazdrośnicy, zazdrośnikami, niech sobie piszą swoje opinie, tyle żeby coś wnosiły do dyskusji :O a co do crx-a: największy kłopot to pewnie byłyby części...

Mnie się TT kojarzy tylko i wyłącznie z filmem Wesele, jak pani młoda okładała biedne autko łopatą:-D

mam taki kaprys i tyle. Uważam że samochód mus mieć co nieco pod maską, żeby się nim przyzwoicie jeździło. I chcę sobie kupić jakieś "sportowe" autko, jeszcze dopóki nie mam dzieci. Każdy ma swoje priorytety.

Samochód to priorytet? O żesz...

Gość taśma klejąca
dlaczego siedza tu sami kpiarze i ignoranci... zal wam dupe sciska ze babka chce sobie smochod kupic? ill_ rozne ludzie maja priorytety. jedni wybieraja auto drudzy kopia ziemniaki.. :S

Troszkę więcej koni no ale sportowy wygląd to to ma a nie jaj jajko. Kobieta w TT to mi się kojarzy z taką cipcią co to lusterko używa do malowania i śpiewa do radia

Gość i ja tez.....................
to było kedys "modne", jak byłam w 6 klasie podstawówki czy 7 lat temu :P

pod uwagę wezmę Mitsubishi Eclipse. Duże amerykańskie samochody z pewnością przykuwają uwagę, ale chyba jednak nie są dla mnie :) Dziękuję za rady stic!

nastepnym razem zadaj konkretne pytanie - \"jakie auto pasuje panience do robienia wrazenia\" a nie tak jak teraz: \"co myslicie o ...\" - bedziesz miala konkrety. Wyartykuluj o co wlasciwie Ci chodzi!

Nawet przez myśl mi nie przeszło,żeby zadać pytanie \"jakie auto pasuje panience do robienia wrazenia\", bo nie o to mi chodzi. To tylko efekt uboczny. Auto ma mieć kopa, w miarę fajnie wyglądać i dobrze się prowadzić. Dodatkowo nie chciałabym się zrujnować na częściach, jeśli coś się popsuje. Myślę, że audi TT spełnia większość tych wymogów

Gość rav
Audi TT - największe moje mazenie od kilku lat. Kiedyś sobie takie kupię.