Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arlid

Zespół Fema z Kielc

Polecane posty

Gość arlid

Witajcie koleżanki i koledzy!!!Polecono mi ten zespół jako bardzo fajny (trzech gości gitar, perkusja, klawisze)Widziałam płytkę z wesela i są naprawde godni zainteresowania.Wiecie może coś więcej na ich temat???

...a było to tak!Polecono mi fajną kapelę,nazywała się Fregata band,czy Band Fregata..,pytałam w koło,na różnych "forumach",spotykałam się z różnymi opiniami..Gdy się wreszczie zdecydowałam/zdecydowaliśmy się/okazało się,że kapela ma już termin zajęty,więc od nowa zaczęliśmy poszukiwania...i co? ciągle to samo.Jak podejmiemy decyzję,to kapela ma zajęte.Jednak jest wyjście z takiej sytuacji...znalazłam!,ale jak?To moja słodka tajemnica...:) :)

Gość do siekba
Jakbyś sie był nie odezwał uchodziłbyś za mędrca!!!co ty możesz wiedzieć na ten temat wredna zołzo????!!!!Czy pytam na "forumach" ty analfabetko jedna!!!!I co ty wiesz o tym kiedy mam ślub!!!

Gość no to co z tym zespołem
Dziewczyny kielczanki podzielcie się opiniami!!!Nie bądźcie takie!!!!Bo widzę, że poza wiecznymi kłótniami o to czy zespół Twist czy Forever, K2 (czy jak im tam -przyznaję, że nie znam toteż się nie wypowiadam) nie można się dowiedzieć niczego konkretnego!!!Czy ktoś kojarzy Fema Trio????