Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna żona takiego tam...

Dziś nawet nie powiedział że mnie Kocha...

Polecane posty

bo facetom takie święta zwisają w sumie... nie przywiązują znaczenia do nich w ogóle nie lubią górnolotnych słów i wszelkich wyznań wolą drapanie po pleckach wyluzuj... po paru latach nie będziesz zwracać uwagi na takie pierdoły bo to sa pierdoły, przynajmniej dla mnie

i w sumie ja też wolę drapanie po pleckach... :D:D:D:D:D

Gość bardzo bardzo smutna
czesc jestem mezatka 5 lat mam dziecko prawie 3 letnie.od pewnego czasu czuje ,ze z mezem sie oddalamy od siebie ,brak czułych słow ,zwyczajnych rozmow ,nawet jak jestesmy sami ze dwoje (mieszkamy sami mam na mysli sprawy imtymne) to nie jest tak jak powinno nigdy nie bylam z innym facetem ,ale wydaje mi sie ,ze ludzie kochaja sie inaczej bardziej widac to nawet jak ida ulica i na siebie patrza ,mieszkam daleko od rodziny ,znajomych nie mam z kim o tym pogadac ,czuje ,ze miłosc sie wypala i zostało tylko przywyczajenie ,rozmawiałam z mezem o tym ale on woli po pracy neta nawet z dzieckiem zadko sie bawi musze go o to poprosic. mam dola i to duzego ,pozdrawiam

nie zadzwonie ... niedawno z nim gadalam - nawet nie spytal jak sie czuje :( tylko jednym pytaniem mnie powalil "ile walentynek dostalas?" myslalam ze sie rozrycze do sluchawki ... echhhhhhhh :(

rafinka nie zgodze sie z toba. wczoraj brat meza dzwonił do niego zeby poszedł do kwiaciarni i wyslal jego pieknej bukiet kwiatów cena nie gra roli :P Bo on jest za granicą i nie bardzo moze... Nie wszyscy faceci sa mało romantyczni... mój np niestety romantyzmem nie grzeszy :D:D:D:D:D:D

smutna a moze on ci cos wyslal i dlatego pytal o to ile walentynek dostałąs? moze to ma byc niespodzianka?

ja tam wolę zamiast czułych słówek gdy mąz wracająć z pracy kupi moje ulubione lody, wieczorem wykapie małą, zamiast iść na piwo z kolegami wychyli ze mna lampkę wina:)

bardzo bardzo smutna- wlasnie u mnie jest tak samo on mnie nigdy w towarzystwie nie przytuli teraz jak jestem w ciazy jest jeszcze gorzej czuje sie gruuuba i wogle malo atrakcyjna tak to bym ubrala sie i poszla w miasto ,olala jego zachowanie ,a ostatnio niechce mi sie nawet nigdzie wychodzic ,czuje sie ciezka i wogle jakas brzydka ... niewiem juz co mam robic...

Gość totalna zalamka
a ja choc jestem z facetem 3 lata(nie jestesmy malzenstwem)uslyszalam ze nie obchodzi tego swieta i w ogole mam teraz dola i najchetniej to chyba zaszylabym sie w mysia dziure zeby nie widziec jak inni moga obchodzic walentynki i jak sa szczesliwi

nie nie napewno nic nie wyslal dziewczyny to juz nie chodzi o Walentynki o jakis prezent mi chodzi tylko o to zeby mi powiedzial tylko Ze bardzo Nas kocha!!! wiecie? takiego zdania od okolo pol roku od niego nie uslyszalam ...:(

Gość wanilioweniebooo
tez jestem z chlopakiem 3 lata, powiedzial mi ze walentynki to glupie swieto. Ok moglabym to zrozumiec gdyby nie to ze walentynki i tego typu swieta to jedyna okazja zeby cos urozmaicic w naszym zwiazku. Na co dzien moj chlopak uwaza ze nie musi sie juz starac... :(

spytał ile dostałaś walentynek pewnie żartem :) Może jest dojrzałym poważnym facetem i nie bawi się w te bzdury z serduszkami. Myślisz, że mój ma ochote na te cudactwa ? :) Jeśli gdzieś wyjdziemy itd to tylko dla mnie. Nie sądze, żeby jemu tak cholernie zależało na tym :)

no fakt miło od czasu do czasu usłyszeć.... może powiedz mu, że Ci przykro jest, niech wie

Gość totalna zalamka
i nie chodzi mi o prezenty tylko chcialabym zeby okazal troche uczucia ale chyba w ten sposob dal mi do zrozumienia ze nasz zwiazek sie skonczyl.Szkoda tylko ze zrobil to w takim czasie kiedy wszyscy okazuja sobie milosc

Gość totalna zalamka
widzisz Rosalinda i o to chodzi.Ja nie oczekuje ze bedzie wielbil ten dzien ale wlasnie dla mnie zeby mi zrobic przyjemnosc podarowac mi chociaz walentynke kupiona w kwiaciarni

to teraz ja- od mojego męża też niczego się nie spodziewam- niestety dla niego wszystkie nasze święta są nieważne- od 3 lat od kiedy sie znamy nigdy nie dostalam od niego ani kwiatka ani prezentu - wczoraj na dodatek sie pokłócilismy- od dawna czuję sie jak niepotrzebna żonka - tylko jakoś mi tak wszystko jedno- to jest 2 moje małżeństwo- nie chce mi sie próbować 3 raz- da sie życ w małżenstwie ale samemu- najgorzej jest się od kogos uczuciowo uzależnić

Gość sluchaj no
a moze on kogos ma?? co ??

ike-ja kiedys na Walentynki dostalam od niego 15 roz -nie bylismy jeszcze malzenstwem, w tamtym roku na moje imieniny i urodziny tez nic nie dostalam- zobaczymy jak bedzie w tym roku Dzien Kobiet niedlugo ..

pewnie na Dzien Kobiet nawet mi kwiatka nie kupi

Gość bardzo bardzo smutna
w sumie tez pytam ja meza czy mnie kocha czemu jak jest sie nazeczonymii to jest jak w bajcie a potem .... szara zeczywistosc wiem ,ze wszyscy tak nie maja i im tego zazdroszcze ,nie wiem jaka ja podejme decyzje w mojej sprawie bo rozne mi mysli przychodza do głowy ,na razie wychowuje syna i to mnie motywuje do dalszego zycia.pozdrawiam

szczerze powiedziawszy akurat walentynki totalnie mi zwisaja- nie uznaje tego swięta i nigdy go nie uznawałam- za duzo jest ludzi samotnych i bardzo nieszczęśliwych żeby robic z tego takie wielkie halo- chodzi mi o nne siweta- rocznicę ślubu czy urodziny- ale jak to mowią- kij takiemu w ryj i tyle

"nie bede Go niczym zaskakiwac - skoro on ma to gdzies to dlaczego ja mam nie miec - bede teraz taka sama jak on - zero uczuc ! trudno -- teraz jak nigdy potrzebuje Jego uczuc ,ale skoro on tego nie widzi, nie rozumie to NIE . ! . " nie no, to jest najlepsze wyjscie z sytuacji :O

z czego robić wielka afere- nie da ci to nie i tyle- w pierwszym małżeństwie nauczyłam się tego- że nie może komus za bardzo zależeć - zresztą zazwyczaj tak jest- jak przestaje ci zalezeć zaczyna temu drugiemu- jest dawca jest biorca- proste- nie chcę byc dawcą

a ja uważam że tak powinno być - on dziś nie pamięta o tobie trudno- ty zapomnij o czymś na czym jemu zależało- tylko w ten sposób mozna kogos czegokolwiek nauczyć - jak odczuje to na własnej skórze

Sweet Dreams - pewnie ze najlepsze nie pierwszy raz juz wyciagalam pierwsza inicjatywe- teraz KONIEC !

"widzisz Rosalinda i o to chodzi.Ja nie oczekuje ze bedzie wielbil ten dzien ale wlasnie dla mnie zeby mi zrobic przyjemnosc podarowac mi chociaz walentynke kupiona w kwiaciarni.." Może nie wie, że to dla Ciebie tak ważne ? :(

Gość a moze........
sluchaj no - ty masz cos nie tak ze soba?