Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miło zaskoczony..........

Nikt nigdy czegoś takiego dla mnie nie zrobił......

Polecane posty

Gość choć temat jest emocjonalny
apeluję o kulturę wypowiedzi!

"Jeżeli uważacie, że baloniki czy inne gówna naprawdę są w stanie budować fundamenty jakichkolwiek relacji międzyludzkich, to fajnie. Powodzenia.' zachwycająca nadinterpretacja:D

a ja marzę o tym, zeby mojego faceta ucieszylo to co robie, staram sie, wymyslam, proponuje...zawsze odrzuca kazdy pomysł. Podciął mi skrzydła :(

Gość Normalny facet nie pisze
"normalny facet nie pisze na forum o tym, że mu panienka balonik przyczepiła..." Oczywiście że nie. Normalny facet tak pisze : "facet, weź sobie strzep w kiblu i sie wyluzuj.." :D

Gość Roma 31 masz niezwykle
pogodne usposobienie:)

hm...komiczne ma tu racje (musze to przyznac niestety;) ) facet nie sraj ogniem z powodu jakiegos balonika, owszem gest mily, ale tez i dobrze obrana strategia, masz kobiete, ale to jakas znajoma cie wiecznie zaskakuje, dla mnie to typowe kobiece zachowanie gdy ktoras z nas chce sobie owinąc faceta wokol palca, piszesz tez ze jest idealna hahahah...owszem jest i bedzie jeszcze przez jakis czas, ale wiedz ze robi to tylko po to bys tak myslal, by cie zdobyc, widze ze dziewczyna jest bardzo sprytna, bo szybko dales sie zlapac, tylko glupotą jest twoja wiara w jej nieskazitelnosc, doskonalosc :O nie ma takich ludzi ;) acha, nie chcialabym byc w swytuacji twojej kobiety :( przykre :( no ale coż takie czasy, monogamia wychodzi z mody :O 🖐️

Gość autorze jestes swietnym
facetem

co za psycholki :D:D:D uwazaja, ze skoro dla nich balonik byłby radosną niespodzianką, to facet reaguje tak samo :D:D ja Wam powiem, ze ja takich hura optymistów znam w realu całą mase.. i wlasnie ich laski maja ich w dupie, albo są zupelnie sami, bo kazda tylko gada o tym jak cudowny jest taki facecik, ale nie wytzryma z takim leszczem wiecej niz miesiac dwa

Roma, niestety to nie jest nadinterpretacja:O Autor pisze: W moich oczach Ona zyskała naprawdę bardzo duzo,dzięki temu czynowi ONA JEST NAJCUDOWNIEJSZĄ KOBIETĄ NA ZIEMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie najgorsze jest to że ja mam kobiete Mam ale jej nie kocham. Ciągle mysle o mojej kolezance ,która mnie tak miło zaskoczyła. Ale naprawdę ten czyn dodał jej tak ogromnego plusa,ze mam ochote zakonczyc związek ze swoją kobieta........

"pogodne usposobienie" mówisz?:D bo wiesz, może to dlatego, że ja cieszę się z drobnostek własnie, chociaż nie buduje na nich relacji:Djeśli słowa nie koresponduja z czynami, to niestety:D

Hmm..dziwnie...ja jestem afcetem juz ponad dwa lata... w swojej pracy jest twardy, stanowczy itd, tego wymaga od Niego zawod i funkcja, ale... gesty, mile niespodzianki sa u nas normalne, liczy sie zaskoczenie, i usmiech na twarzy drugiej osoby... czesto robimy sobie niespodzianki, i moj facet, cieszy sie z lisciku ktory ode mnie dostanie, albo jakiej niespodzianki ktora zostawie w mieszkaniu dla Niego... czy to zonacza, ze jest zniewiescialy?? heh niezle podsumowanie stwierdzam wlasnie, ze rpzesiaklyscie zolcia moje drogie panie, w przypadku niektorych jzu wiem dlaczego

Gość janiecałkiem
Ojjj niech tu jakiś moderator tu zajrzy,bo k*ną! Ty komiczne załóż fan-klub, bo Cię lubię nawet jak k*niesz.

Gość a ta twoja laska
autorze to slepa czy jak? nie widzi ze migdalisz się z inna po kątach? sama sobie winna- na jej miejscu pogoniłabym cie gdzie pieprz rośnie!

Gość jakoś mnie to...
Ja nie twierdzę, że facet jest nienormalny. Ale szczerze mówiąc wydaje mi się że to... prowokacja. Owszem, super jeśli facet się potrafi cieszyć z drobiazgów. Super, jeśli docenia niespodzianki i tak dalej. Ale żeby aż taką wagę przywiązywać do balonika...? Ja osobiście nie znam faceta, który tak by zareagował... Owszem, jakiś uśmiech, miła myśl - jak najbardziej. Ale żeby aż tak...??????? Nie wierzę.

"Znam wrażliwych facetów, a może raczej takich którzy mają dobry kontakt ze swoimi emocjami, nie, nie beczą z byle powodu i nie ujmuje to im męskości." Kolega Zaskoczony chyba nie ma dobrego kontaktu ze swoimi emocjami. Bo jeżeli tak, to czemu tkwi w związku z osobą, której nie kocha i na której mu nie zalezy. Gdyby jeszcze był wolnym 15 letnim strzelcem, to pal go licho. Ale to rzekomo dorosły facet, ma Kobiete, która zresztą ma w dupie i będąc w związku sra po gaciach na widok balonika przyczepionego do lusterka. Żenada Ps. I nic nie mam do prezentów na walentynki, ani mnie ziębią ani grzeją. Od swojego męża nic nigdy nie dostaję w ten dzień. Zwyczajnie go nie obchodzimy. Wolę winko dane bez okazji. :-)

"W moich oczach Ona zyskała naprawdę bardzo duzo,dzięki temu czynowi ONA JEST NAJCUDOWNIEJSZĄ KOBIETĄ NA ZIEMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie najgorsze jest to że ja mam kobiete Mam ale jej nie kocham. Ciągle mysle o mojej kolezance ,która mnie tak miło zaskoczyła. Ale naprawdę ten czyn dodał jej tak ogromnego plusa,ze mam ochote zakonczyc związek ze swoją kobieta........" no wiesz, jak mu jego kobieta nawet dzien dobry nie mówi, a druga pamięta i się stara to ....:D

Gość Roma to extra babeczka
Naprawde,ja mysle również tak jak Ty i nic tego nie zmieni. Mój facet tez bardzo cieszy sie z drobnostek! A nikt by tego nie powiedział bo jego wygląd na to nie wskazuje;) Mój kochany duży facet ,a taki wspaniały:):):):) Nie bierz wszystkich facetów desko pod jedna kreske,kiedys moze Ci sie uda poznac jakiegos fajnego faceta,ale to kiedys,Jak wydoroslejesz:*:*

Gość janiecałkiem sama
założ funklub komicznego:/ idol sobie sam nie zakłada:P

Gość Ju...
No ciekawy sposób na uwiedzenie faceta.:P Żeby Cię przy sobie utrzymać, to chyba kobieta musiałaby Ci zatłonić oczy, żebyś przypadkiem nie zauważył kolejnej niespodzienki, przez którą zakochasz się na nowo.:) P.S. Też myślę, że to laska.

Kolega Zaskoczony chyba nie ma dobrego kontaktu ze swoimi emocjami. Bo jeżeli tak, to czemu tkwi w związku z osobą, której nie kocha i na której mu nie zalezy. Gdyby jeszcze był wolnym 15 letnim strzelcem, to pal go licho. Ale to rzekomo dorosły facet, ma Kobiete, która zresztą ma w dupie i będąc w związku sra po gaciach na widok balonika przyczepionego do lusterka." nie oceniam całego życia kolegi:)mówie tylko o jego radości z gestu koleżanki. AJki jest, jaki jest jego związek, zycie, upodobania, predyspozycje, skłonnosci, marzenia plany, słabosci, wady, zalety--NIE WIEM:D

nikogo nikt nie odarl tu ze zluidzen, mam faceta ktory potrafi sie rowniez cieszyc z takich gestow, wiec wy zyjcie w tym swoim chorym swiecie, bez radosci...

Gość Ju...
"Kolega Zaskoczony chyba nie ma dobrego kontaktu ze swoimi emocjami" Utożsamienia ze woją płcią tez nie ma.:P

Gość szkoda że niektórzy
swoimi niesmacznymi uwagami o trzepaniu i innych takich psuja cały urok dyskusji;/

Gość jakoś mnie to...
noeila- co innego się cieszyć, a co innego robić z tego Bóg wie co... Zwłaszcza jeżeli facet ma już swoją kobietę... :O

Gość ja nie wiem po co tu niektórzy
tu pisza swoje komentarze,wezcie zachowajcie je dla siebie;/;/

napisal, ze sie chcial tym podzielic, a cala reszta zrobila afere...

Noelia, ale Twój facet chyba nie zaklada tematów na forum jak otrzyma jakąś niespodzianke od Ciecie? Jak dla mnie reakcja nieadekwatna do powodu i przypuszczam ze jego kobiata cholernie ucieszylaby sie z tej reakcji, mysli o przuceniu jej:O

Gość Boże jak ja nienawidze
tej deski wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Kiedy ty przestaniesz tu przesiadywac co????????? poszoł won!