Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miło zaskoczony..........

Nikt nigdy czegoś takiego dla mnie nie zrobił......

Polecane posty

rozumiem ze Wy od razu trafilyscie na te swoja dobra polowke?? tego nie popieram, bo juz 3 razy pytalam dlaczego jest z ta swoja dziewczyna, skoro jej nie kocha...nie odpowiedzial... ale to, ze sie cieszy z takiej rzeczy, to akurat niczego zlego w tym nie widze...a ludzie walsnie to atakuja

Gość jeżeli ktoś dostaje od kogoś
coś o czym by marzył a tego sie nie spodziewał nawet od swoje kobiety to wiadomo że się cieszy nie? autor dostał balonika...a komicznemu loda nikt nie chce chyba zrobić bo tylko to mu w głowie:)

a ja Wam powiem tak-nie ma powodu, żeby płakac ze wzruszenia tydzień po otrzymaniu balonika:D. ale to JEST powód, żeby się ucieszyc, docenic, podziękowac, tylko tyle. nie demonizujcie tego. bez przesady w żadna stronę. Dziekowac, doceniac, po prostu, nic więcej:)

a co do mojego, no to raczej nie...zadne z nas o tym nie pisze, ale moze On czul taka potrzebe? ja tego nie neguje, a ludzie od razu, ze nzniewiescialy itd..

Gość komiczne normalny
facet nie siedzi na kobiecym forum po 8 godzin dziennie tak jak ty a do tego nie wali takich prymitywnych tekstow ty pseudointelektualisto to wlasnie ty jestes zalosny bleeeeeee

"ja tego nie neguje, a ludzie od razu, ze nzniewiescialy itd.." ] no własnie, mnie tez o to tylko chodzi:). Facet ma dziewczyne, której nie kocha, a mimo to z nia jest, to jest nei fair, itd. byc może sobie nie radzi ze swojem zyciem, nie wiem tego. Ja pisze tylko o tym wątku-"ucieszenie się z miłego gestu". Nie oznacza to braku męskości, zniewieścienia itd. Pewnie, że może oznaczać, kto wie jak jest ten kolega:D. ale tego akurat nie wiemy. A ogólnie fajnie jest cieszyc sie z drobnostek, doceniac je, doceniac starania drugiej osoby. o to chodzi:)

Roma31 i o to chodzi, ale nie ma sensu chyba walczyc z wiatrakami??:] pozdrawiam:]

Gość KONIEEC

aha, kociczka, widzę żes tu jest. pośpiewamy??:D

Ciekawe, czy autor pomyślał, by swoją kobiete w ten dzień jakoś szczególnie zaskoczyć. Może niech jej równiez opowie o baloniku i o tym, ze ta koleżanka jest najcudownieszą kobietą na świecie -zaskoczona będzie na pewno

Gość Ju...
Jasne, ucieszyć się mógł - wszak to normalny odruch. Ale reszta jest mocno naciągana.;)

Gość kotek mamrotek
komiczne----normalny facet nie przesiaduje na forum dla bab calymi dniami i nie dyskutuje o dietach i podpaskach. Spojrz w swoje gacie, moze czegos tam brakuje.

Gość tyle krzyku o balonik
wiecie co?:/

fifif:D no to może pomruczymy tylko:DTy jak to rasowa kocica z nefrytu, ja jako niespełniona diva operowa:classic_cool:

kto tu siedzi na tym forum :D klarujecie jakies dyrdymały, że to piekne, ze sie facet ucieszył :D:D nie wiem naprawde jak mozna żyć, mając taki pogląd na rzeczywistosc... by nie dostrzec, ze pomiedzy usmiechem z powodu balonika i wywolanym tym dobrym humorem, a napisaniem tematu na forum, po ktorym widac, ze gość musiał zmienic spodnie jak tylko wysiadł z samochodu i odczepił ten balonik, jest odległość jak pomiedzy przelotnym spojrzeniem na przechodzącą kobiete a brutalnym na niej gwałtem... a te caly czas będą przekonywac, ze to dobrze, ze sie facet ucieszył :D:D

Gość Ju...
Podpaski??

"i nie dyskutuje o dietach i podpaskach" jak juz pisalem - to moj ulubiony argument :D co prawda nie zauwazylem na uczuciowym ani jednego tematu o dietach czy podpaskach, ale biorąc pod uwage poziom inteligencji wiekszosci forumowiczek, to faktycznie mogą one pomyslec ze uczucia to diety i podpaski :D:D

"a te caly czas będą przekonywac, ze to dobrze, ze sie facet ucieszył" si, nie dobry miś, zły bardzo zły, zgwalcil balonik:D si, diva:classic_cool:

Gość komiczne do budy

Gość mruczeek
Mile zaskoczony>>a skąd wiesz, ze to zrobiła twoja koleżanka przecież jej nie widziałeś?? a może to była twoja dziewczyna??

Noelio - jak z Twoim facetem? ile tematów zaklada o tym, ze dalas mu buziaka?

\"ile tematów zaklada o tym, ze dalas mu buziaka?\" E tam Komiczne ;-) buziak jest oklepaną formą okazywania uczuć. O buziaka nie ma co robić halo i zakładac nowego tematu. Za to balonik to jest coś :D

ale co Was tak dziwi. przecież są rózni ludzie, przeżywający z rózny sposób. i kobiety i faceci. bardziej pragmatyczni, a także bardzo emocjonalni, przeżywający dużo i wszystko. to takie proste.

Gość spójrzcie na sprawę obiektywni
ej i z dystansem. Nie widzicie pewnych faktów? Kolego autorze: 1) Tkwisz w mało satysfakcjonującym związku, to rzecz pewna 2) Niezależnie od punktu 1) zdradzasz jakby nie było swoją partnerkę, bo ta Wasza znajomość z "koleżanką" to zwyczajna zdrada tylko, że (na razie) psychiczna. Jeśli masz wątpliwości co do tego, to powiedz swojej partnerce o tym jak ucieszyłeś się z tej walentynki. Nie powiesz? Dlaczego? 3) Biorąc pod uwagę punkt 1 i punkt 2 kolega autor bardzo powierzchownie pojmuje uczciwość i nalezy go zaliczyć do wygodnickich. Bo wybacz, ale niezależnie od tego jak jest Ci źle z kobietą, którą jesteś nie pomyślałeś ani razu o uczciwości wobec niej ani o tym, że zasługuje ona na uczucie odwzajemnione 3) Wiesz dlaczego przeżywasz jak mrówka okres ten balonik i walentynkę? Bo Ci zależy na tej dziewczynie. Gdyby to zrobił jakiś obleśny kaszalot, zamiast zakładać topic, wkurzyłbyś się i ją opieprzył 4) Masz kiepski wgląd w swoje uczucia i w relacji z innymi ludźmi (deficyty emocjonalne?) 5) Biorąc pod uwagę punkty 1-4 wychodzisz na życiowego frajera, który pewnie całe życie będzie jak ta łupina orzecha na wodach ocenu związków międzyludzkich 6) Jak tu zajrzysz za parę lat, zapewne najbardziej zainteresuje Cię topic: "Jestem żonaty, ale kocham swoją kochankę" I jeszcze jedno ode mnie, masz jeszcze czas się zastanowić nad sobą, póki Twoje życiowe decyzje nie pociągają konsekwecji w życiu kilku innych osób :-D

Gość Noelia ma prawdziwego
faceta- nie siedzi na formum i pierdół w twoim stylu komiczne nie popycha:D

przeciez tu nie chodzi o tego glupiego balonika! on byl tylko pretekstem do rozpoczecia tematu, tak mi sie wydaje... Autor najwyrazniej czuje sie nieszczesliwy w obecnym zwiazku, a widzi kobiete (kolezanke od balonika) ktora jest ucielesnieniem jego marzen i pragnien. Pewnie juz od dawna zastanawia sie jakby to bylo z nia... i teraz ona wykonala ten gest z balonikiem, jemu sie to spodobalo i facet po prostu po raz kolejny upewnil sie, ze wolalby byc z kolezanka niz ze swoja obecna partnerka! I nawet jesli ta obecna wcale nie jest taka zla (chyba sie kochaja skoro razem sa) to on i tak bedzie ciagle idealizowal kolezanke zeby sam siebie utwierdzac w przekonaniu, ze to wlasnie ona a nie obecna dziewczyna jest kobieta z ktora chcialby spedzic zycie! zamiast balonika mogl to byc cukierek, kokardka, misiaczek, skarpetki - cokolwiek! nieistotny szczegol. Dyskusja na temat ewentualnego braku meskosci u autora nie ma nic do rzeczy! Rada dla autora - zdecyduj sie z kim chcesz byc tak naprawde i na czym Ci najbardziej zalezy. Kolezanka widac ze Cie bardzo lubi, moze nawet cos wiecej, jednak pamietaj ze pozory czesto myla... Najwazniejsze - jesli nie kochasz obecnej partnerki to sie z nia rozstan, a jesli ja kochasz to z nia pogadaj a nie radzisz sie na forum piszac o balonikach i narazajac na krytyke. My nie siedzimy Ci w lozku nie wiemy jak wygladaja Twoje relacje w zwiazku wiec zamiast wyzalac sie na forum porozmawiaj szczerze ze swoja dziewczyna!

Gość zwracanie się do autora
nie ma sensu bo on już poszedł do pracy- o czym wszystkich poinformował, tylko wy nadal tracicie tu czas gadając o...baloniku