Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatkazsekretem

jak powiedziec mezowi ze lubie SM?

Polecane posty

Gość mezatkazsekretem

jestem mezatka od pol roku za kazdym ( no prawie kazdym ) razem osiagam orgazm ale marze o tym zeby moj TZ byl bardziej silny, taki dominujacy,brutalny zeby trzymal mnie za wlosy,drapal,dawal klapsy,wyzywal,podgryzal i te sprawy wczoraj zaproponowalam mu zeby byl bardziej brutalny ale jemu to raczej nie pasuje chcialabym sprobowac z pejczem,kajdankami,trojkata ale on raczej nie a moze ja jestem spaczona?

Gość też tak mam z moim
Mój też nie chce spóbować, ale nauczyłam go przynajmniej dawać klapsy i gryźć w szyję. Pomalutku. Musi się przełamać;)

Gość mezatkazsekretem
no ale jak mu powiem prosto z mostu ugryz mnie, albo uderz .. to on chyba ucieknie.. ;) probuje go przelamac powoli powoli ale moze to nie typ czlowieka? przed slubem mialam 'romans' i wlasnie wtedy zobaczylam ze to mi sprawia najwieksza przyjemnosc,tamten facet tez lubil sm

poprosic rozkazac mazczyzni lubia gdy ich kobiety maja orgazm, zwlaszcza ze to nieliczna grupa pań ;)

Gość mezatkazsekretem
z orgazmem nie mam problemu kupilam nawet kajdanki, mam nadzieje ze je wyprobujemy w sobote ( teraz mam dni plodne ;) )

Gość mezatkazsekretem
z kolei nie moge mu powiedziec ze lekki bol podczas seksu sprawia mi przyjemnosc bo on obchodzi sie ze mna jak jajkiem

Gość fghfdhgfhdgd
uderz go pierwsza może ci odda ;)

Gość Lancelot du Lac
Musisz chodzić we włosienicy i trzymać się z daleka od Ginewry;)

Gość hdfyycv
A co to jest SM??????????????????????????????!!

Gość gwgerg
otóż u mnie sprawdził się taki sposób: związałam mojego partnera, zaczęłam go pieścić a za chwilę spod łóżka wyciągnęłam przygotowany wcześniej kuchenny nóż i pojeździłam mu po ciele tępą stroną... on tak się wkurzył, że... potem odreagował na mnie, co mi się bardzo podobało zatem kajdanki ci się przydadzą powodzenia (tylko pamiętaj żeby pilnować czy on jeszcze jest podniecony)

Gość mezatkazsekretem
no dobra to w sobote po pracy : szampan, wspolny prysznic, zwiaze meza ,popieszcze, wyciagne noza i zgwalce ;) moze ja jestem spaczona nimfomanka i to trzeba leczyc?

Gość bzy bzy
Mozesz zamówic spiwająca poczte. Przybiega posłąniec i wszystko wyspiewa Twojemu facetowi. Ten zapewne sie wkurzy i zabawa gwarantowana. Tylko żeby potem że te siniaki to przeze mnie..

Gość Delektor fetysz
Męzatka, daj namiar to pogryzę cię w cipkę, a w dupkę coś ci wepchnę wielką maczugę, że ci zatrzeszczy . Potem chlapnę w buzię, a na kiniec wleję w dupę moczu kropli kilka