niemaszuprawnień 522 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Trzeba chyba wiedzieć jak wyglądają takie choroby jakieś doświadczenie? To raczej do Miecza się skieruj, bo mnie życzył. Więc musi znać się na tym jako forumowy lekarz i inżynier z Ameryki Myślę, że się z nim dogadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Cześć, co tam u Ciebie? Czekam na wiadomości mojej przesyłki wysiadł cały system lotniczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 142 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Miecz napisał: Przecież zawsze można zamknąć drzwi z drugiej strony. Co stoi na przeszkodzie? Miecz jako fantom frustracji słabo się sprawdza. Zdaję się ze to ty już się żegnałeś. Nie rozumiem dlaczego miałabym z powodu tego ze mieczowi się coś nie podoba zamykać drzwi z drugiej strony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: To raczej do Miecza się skieruj, bo mnie życzył. Więc musi znać się na tym jako forumowy lekarz i inżynier z Ameryki Myślę, że się z nim dogadasz Obojętnie ja tylko mogę z mojej perspektywy pisać, nie widziałem takich chorób bo i nie obracam się w takim towarzystwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 142 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: To raczej do Miecza się skieruj, bo mnie życzył. Więc musi znać się na tym jako forumowy lekarz i inżynier z Ameryki Myślę, że się z nim dogadasz Mnie póki co sugerował " tylko" problemy psychiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Zdaję się ze to ty już się żegnałeś. Nie rozumiem dlaczego miałabym z powodu tego ze mieczowi się coś nie podoba zamykać drzwi z drugiej strony? Żegnałem się, ale Ty tego nie przyjmujesz do wiadomości i ciągle ślesz w moim kierunku uwagi i spostrzeżenia. Przez grzeczność odpowiadam. Musimy mieć ostatnie zdanie, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Obojętnie ja tylko mogę z mojej perspektywy pisać, nie widziałem takich chorób bo i nie obracam się w takim towarzystwie. Może Miecz się obraca. Nie drąż, bo nikogo to nie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 3 godziny temu Może by tak założyć grupę wsparcia dla tych, o których Miecz coś napisał? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Mnie póki co sugerował " tylko" problemy psychiczne. Z rozpędu. To tutaj bardzo popularna diagnoza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Mnie póki co sugerował " tylko" problemy psychiczne. Każdej to sugerował, bo jest tutaj najmądrzejszym inżynierem z Ameryki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Może by tak założyć grupę wsparcia dla tych, o których Miecz coś napisał? Już ją przecież masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Z rozpędu. To tutaj bardzo popularna diagnoza. Żegnałeś się. Bądź konsekwentny w swoich czynach i słowach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Może by tak założyć grupę wsparcia dla tych, o których Miecz coś napisał? Całe forum musiało by się zebrać i nawet te, który nicki tutaj wymarły jak mamuty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Może by tak założyć grupę wsparcia dla tych, o których Miecz coś napisał? A mówiłem ostatnio, że zostałaś mi tylko Ty i Pokraka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 142 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Jeżeli "pozwalam sobie" to tylko w stosunku do ludzi, którzy wywarli na mnie jakieś wrażenie. Oczywiście zdarzają się też przypadkowe wpisy, za które bardzo przepraszam. Mam nadzieję, że przeprosiny przyjmiesz i pójdziesz swoją drogą. Ty mnie przepraszasz jednocześnie sugerując ze to ja idę twoja drogą? mam dobry humor wiec uznam to za błąd w sztuce, a nie jakis celowy zabieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Może Miecz się obraca. Nie drąż, bo nikogo to nie interesuje. Nie wiem chciałbym zobaczyć po stronie tych którzy mają jakąś perspektywę swoją. Każdy pisze przez własne doświadczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Już ją przecież masz Mam i nie wiem - czytać, pisać czy sobie iść gdzieś ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Ty mnie przepraszasz jednocześnie sugerując ze to ja idę twoja drogą? mam dobry humor wiec uznam to za błąd w sztuce, a nie jakis celowy zabieg. A nie napisałem przypadkiem: "swoją drogą"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 142 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Żegnałem się, ale Ty tego nie przyjmujesz do wiadomości i ciągle ślesz w moim kierunku uwagi i spostrzeżenia. Przez grzeczność odpowiadam. Musimy mieć ostatnie zdanie, prawda? Prawda dobra sorry za kontynuację poprzedniego wątku, bawcie się dobrze co złego to nie ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Całe forum musiało by się zebrać i nawet te, który nicki tutaj wymarły jak mamuty. Wyzwania są inspirujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Miecz napisał: A mówiłem ostatnio, że zostałaś mi tylko Ty i Pokraka. Zaczniemy to wykorzystywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, miramar napisał: Mam i nie wiem - czytać, pisać czy sobie iść gdzieś ... Decyzja należy do Ciebie. Ewentualnie rzut monetą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: Prawda dobra sorry za kontynuację poprzedniego wątku, bawcie się dobrze co złego to nie ja. W poprzednim poście zrobiłaś błąd pisząc "twoja" z małej litery. Powinna być tam duża. Nie wielka ale duża właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Decyzja należy do Ciebie. Ewentualnie rzut monetą. Gdyby decyzja należała do mnie... Niezależność i wpływ na własny żywot to tylko iluzja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 263 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, miramar napisał: ... Niezależność i wpływ na własny żywot to tylko iluzja. Nie zgodzę się z tym twierdzeniem, dopóki istnieje fizyczny pieniądz jest nadzieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 142 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, miramar napisał: W poprzednim poście zrobiłaś błąd pisząc "twoja" z małej litery. Powinna być tam duża. Nie wielka ale duża właśnie. Nie z małej litery, tylko małą literą. 1 godzinę temu, Miecz napisał: A nie napisałem przypadkiem: "swoją drogą"? Zawsze chodzę swoją drogą, ale przy tak małej frekwencji wystarczy westchnąć trochę głośniej żeby kogoś szturchnąć i drama z niczego na cały dzień gotowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, Miaina napisał: Nie zgodzę się z tym twierdzeniem, dopóki istnieje fizyczny pieniądz jest nadzieja Niestety czasem jest tak, że nawet fizyczny ogromny pieniądz nie gwarantuje niczego. Jeśli pieniądze to warunek niezależności to jednak ja mam rację. Niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, Miaina napisał: Nie zgodzę się z tym twierdzeniem, dopóki istnieje fizyczny pieniądz jest nadzieja Niestety czasem jest tak, że nawet fizyczny ogromny pieniądz nie gwarantuje niczego. Jeśli pieniądze to warunek niezależności to jednak ja mam rację. Niestety. 11 minut temu, salix napisał: Nie z małej litery, tylko małą literą. Zawsze chodzę swoją drogą, ale przy tak małej frekwencji wystarczy westchnąć trochę głośniej żeby kogoś szturchnąć i drama z niczego na cały dzień gotowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 1 godzinę temu Wartość pieniądza jest zależna od jakości towaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, salix napisał: Nie z małej litery, tylko małą literą. Małą literą w pismach formalnych, oficjalnych i urzędowych a w przypadkach mniej formalnych - z małej. Chodzi o zaimek osobowy oczywiście. 15 minut temu, salix napisał: Nie z małej litery, tylko małą literą. Zawsze chodzę swoją drogą, ale przy tak małej frekwencji wystarczy westchnąć trochę głośniej żeby kogoś szturchnąć i drama z niczego na cały dzień gotowa. Taka skromna uwaga - kto prowadzi w konkursie na dramę, nie jest takie oczywiste. Czepiam się bez drugiego dna i specjalnego celu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach