niemaszuprawnień 522 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Miecz napisał: A potem dziwisz się, że czereśnie jem z pestkami Może te pestki i robaki ci zaszkodziły, że od rana ludzi wyzywasz od głupków i jeszcze kasę chcesz za to Jako emeryt ze Śląska zawsze możesz sobie dorobić do skromnej emerytury i będzie na borówki amerykańskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 142 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ja się czepiam z powodu osobistej złośliwości. Nie mam w tym żadnej ogólnej misji. Ja w sumie też z tym że jakoś wyjatkowo mnie drażni jak ktos odpala tryb fałszywy kaznodzieja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, miramar napisał: To bardzo rozsądna strategia - nie dać się wciągnąć w odmęty tego forum. Zawsze powtarzam, że to co czytasz świadczy tylko o piszącym a nie o obiekcie "ataku" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Ja dla odmiany lubię reagować na głupotę. To jest po prostu silniejsze ode mnie. I nie ma znaczenia, że to mój "przyjaciel" czy "wróg". Każdy ma jakieś powody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 142 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Miecz jest znany z ataków i miesiączki.. Więc może warto pisać i czytać z przymrużeniem oka. Śmierć żony chyba nadal odbiła się na nim i stąd to wszystko Ostatnio miałam okazję się przekonać na sobie, że te ataki miecza pelne slowotokow bez tresci to fakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Ostatnio miałam okazję się przekonać na sobie, że te ataki miecza pelne slowotokow bez tresci to fakt. Mnie wmawiał choroby weneryczne, więc wszystko przed tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Każdy ma jakieś powody. Które bardziej lub mniej widać. Miłego, Brum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 397 Napisano 4 godziny temu Jak pięknie miecz zlewa Madzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: Ja w sumie też z tym że jakoś wyjatkowo mnie drażni jak ktos odpala tryb fałszywy kaznodzieja. Mnie wkurzają różne rzeczy ale przyjmuję stoicką postawę i piszę sobie dalej. Lubię międlić tematy, które lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Miecz napisał: Które bardziej lub mniej widać. Miłego, Brum Ciał Mieczu. Ja kocham forum miłością bezwarunkową. Żeby nie nazwać tego uzależnieniem. Edytowano 3 godziny temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Ostatnio miałam okazję się przekonać na sobie, że te ataki miecza pelne slowotokow bez tresci to fakt. Skoro to był słowotok bez treści to nie bardzo rozumiem po co aż tyle poświęcasz mi teraz czasu. Że jestem głupi to wiem i bez Twoich postów. Dlaczego uważam siebie za głupiego? Bo reaguję na Twoją pisaninę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, salix napisał: Ostatnio miałam okazję się przekonać na sobie, że te ataki miecza pelne slowotokow bez tresci to fakt. Ale to jest internet. Stykasz się tu z totalnie przypadkowymi osobami, z którymi masz tylko powierzchowne relacje forumowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, miramar napisał: Ciał Mieczu. Ja kocham forum miłością bezwarunkową. Żeby nie nazwać tego uzależnieniem. Mam tak samo. I lata mi to kto co o mnie myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 142 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Skoro to był słowotok bez treści to nie bardzo rozumiem po co aż tyle poświęcasz mi teraz czasu. Że jestem głupi to wiem i bez Twoich postów. Dlaczego uważam siebie za głupiego? Bo reaguję na Twoją pisaninę? Nie przesadzaj, raptem kilka postów nie zajmuje aż tyle czasu, a dlaczego to robię wyjaśniłam wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Mam tak samo. I lata mi to kto co o mnie myśli. Żegnałeś się i widzę, że szybko wróciłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Nie przesadzaj, raptem kilka postów nie zajmuje aż tyle czasu, a dlaczego to robię wyjaśniłam wyżej. Jeżeli chciałaś zaistnieć to zaistniałaś. A te kilka postów? Na mnie nie zrobiło wrażenia. Uważasz się za kogoś lepszego ode mnie? I bardzo dobrze. Tak trzymaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: Nie przesadzaj, raptem kilka postów nie zajmuje aż tyle czasu, a dlaczego to robię wyjaśniłam wyżej. Akcje, reakcja, akcja reakcja i ciągle o tym samym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, miramar napisał: Ale to jest internet. Stykasz się tu z totalnie przypadkowymi osobami, z którymi masz tylko powierzchowne relacje forumowe. Nie wszyscy to rozumieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Jeżeli chciałaś zaistnieć to zaistniałaś. A te kilka postów? Na mnie nie zrobiło wrażenia. Uważasz się za kogoś lepszego ode mnie? I bardzo dobrze. Tak trzymaj! Nie zapominaj, że pierwszy wpadłeś na temat Boni i zacząłeś wyzywać ludzi od głupków.. Też żegnam ozieble i nie będziemy tęsknić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 142 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, miramar napisał: Mnie wkurzają różne rzeczy ale przyjmuję stoicką postawę i piszę sobie dalej. Lubię międlić tematy, które lubię. Ja lubię plotkarsko urodowe babskie tematy, ale tu takich nie ma dominuje polityka albo prywatne wojenki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 522 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Ja lubię plotkarsko urodowe babskie tematy, ale tu takich nie ma dominuje polityka albo prywatne wojenki. I wyliczanie mieszkań komunalnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Akcje, reakcja, akcja reakcja i ciągle o tym samym... I to jest najgorsze w tym wszystkim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Miecz napisał: Nie wszyscy to rozumieją Postawę cynika hartuje się w ogniu potyczek forumowych. Edytowano 3 godziny temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Ja lubię plotkarsko urodowe babskie tematy, ale tu takich nie ma dominuje polityka albo prywatne wojenki. Przecież zawsze można zamknąć drzwi z drugiej strony. Co stoi na przeszkodzie? Miecz jako fantom frustracji słabo się sprawdza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Ja lubię plotkarsko urodowe babskie tematy, ale tu takich nie ma dominuje polityka albo prywatne wojenki. Tematy są takie, jacy ludzie w nich piszący. Samo się nie pisze. Rozciągasz wątek braku spójności to piszę na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 142 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Jeżeli chciałaś zaistnieć to zaistniałaś. A te kilka postów? Na mnie nie zrobiło wrażenia. Uważasz się za kogoś lepszego ode mnie? I bardzo dobrze. Tak trzymaj! Masz jakieś kompleksy na punkcie zaistnienia tutaj ze ciągle powtarzasz ze ktoś inny chce zaistnieć? To samo mogłabym powiedzieć o tobie, bo to ty zacząłeś pozwalać sobie na jakieś dziwne uwagi pod moim adresem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: I to jest najgorsze w tym wszystkim! Prosto jest pisać o tym jak powinien postępować inny użytkownik. Nie bez kozery napisane jest o belce i źdźble. Albo jaki jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 77 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Mnie wmawiał choroby weneryczne, więc wszystko przed tobą Trzeba chyba wiedzieć jak wyglądają takie choroby jakieś doświadczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 317 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Trzeba chyba wiedzieć jak wyglądają takie choroby jakieś doświadczenie? Cześć, co tam u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 854 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: Masz jakieś kompleksy na punkcie zaistnienia tutaj ze ciągle powtarzasz ze ktoś inny chce zaistnieć? To samo mogłabym powiedzieć o tobie, bo to ty zacząłeś pozwalać sobie na jakieś dziwne uwagi pod moim adresem. Jeżeli "pozwalam sobie" to tylko w stosunku do ludzi, którzy wywarli na mnie jakieś wrażenie. Oczywiście zdarzają się też przypadkowe wpisy, za które bardzo przepraszam. Mam nadzieję, że przeprosiny przyjmiesz i pójdziesz swoją drogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach