Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ann_

I jak ja mam mu ufać?? prosze przeczytajcie i doradźcie ...

Polecane posty

Witam.mam pewnien problem ...mam faceta, który kiedyś był podrywaczem, zdradzał dziewczyny itp, on twierdzi ze się zmienił ... Kilka lat temu spotykalismy się, stracilam z nim dziewictwo, po kilku dniach okazalo sie ze ma dziewczyne ... :O Od pazdziernika 2007 spotykamy się znów, on twierdzi ze caly czas o mnie myslal, ze mnie kocha itp. Jestesmy razem, wiem ze to bardzo krotko, ale mi na nim zalezy .... Od początku dostalawam anonimowe smsy z internetu, ze moj mezczyzna mnie zdradza, ze ma inne itp. Nasza wspolna znajoma ktorej niecierpie niedawno kiedy mialysmy dosc ostrą wymiane zdan na gg powiedziala zebym lepiej pilnowala swojego faceta bo on pisze do innych itp . :( Nie wierzylam w to wszystko, bylam pewna ze jest uczciwy, w koncu spotykamy sie czesto, wszedzie chodzimy razem .... Do wczoraj .... spedzilismy naprawde cudowny wieczor u niego .... w pewnym momencie wyszedl do laziezni, cos mnie ruszylo, zeby wejsc na jego archiwum gg ... :( na chwile ... Wybieralam losowa bo nie mialam zbyt duzo czasu, wybralam 4 dziewczyny, wybor okazal się trafny ... - do jednej na początku rozmowy napisal \"hej kochanie\" ... - do drugiej pisal czy za nim tęskni i wysylal jej emotikonkę - trzecia pytal czy ma juz swoje fotki, na odpowiedz nie zrobil smutna minkę ... - czwarta jest najmniej wazna, bo to wiadomosci z listopada, jednak proponował jej spotkanie .... kiedy bylismy już razem .. !! Co ja mam robić, niedawno mielismy sporą sprzeczkę na temat mojego zaufania, on twierdzi ze się zmienil ale nikt w to nie wioerzy, ze kazdy jest przeciwko niemu ..... :(

jaka cenzura .... s e x emotikonkę *

Gość ja mysle ze cie oklamuje
:( niestety

Gość meira
daj sobie z nim spokoj Najlepiej od zaraz zanim na dobre sie zaangazujesz Ale co zrobilas jak to odkryłas?? powiedzialas mu o tym? jak zareagował?? ja tam bym go zatłukła a zaraz potem olała

Gość faceci sie nie zmieniaja
a szczególnie tacy jak typ twojego chłopaka, nie wierz mu, kłamie jak z nut.

Gość anusa26
uciekaj teraz, bo bedzie Ci trudniej, Ja mam to samo. Wychodze do pracy a on na gg i skrzynce z "kolezankami" Kilka juz nawet przelecial, a mi po 8 latach ciezko odejsc, Nie zamien sie w robota , ktory zniesie wszystko, bo niby w imie czego- milosci? Tu nie ma milosci..

Gość tez z uk
zostam tego skurwiela dopoki nie zmarnowal ci wiecej czasu...taki charakter latwo sie nie zmienia, a zreszta po tym odkryciu nigdy mu juz nie zaufasz..prawda??wiec po co ci ktos komu nie ufasz..

Nie powiedzialam mu nic, postanowilam ze zdobede mocniejsze dowody, bo jak dluzej sie nad tym zastanowilam, do mnie tez koledzy piszą "hej kochanie" "hej ksiezniczko" itp i tez maja dziewczyny i wiem ze bardzo je kochaja a do mnie to tylko tak kolezensko .... trudno mi odejsc, moze jestesmy krotko razem ale mi zalezy ... poza tym nie wiem w 100 procentach czy to prawda. z przyjaciolką wopadlysmy na pewien pomysl, moze napisszemy do niego z gg nowego, z innego komputera jako jakas dziewczyna ze szkoly .... ale nie wiem czy to dobry pomysl. najlepszym sposobem byloby wejscie na jego fotke.pl ale hasla nie znam ... nie ma takiego jak wszędzie :(

Gość anusa26
ooooo ja tez z uk:)

Gość anusa26
oooooo moj tez ma konto na fotce:) :) :)

Gość pozdrawiam. judyta
najlepszym pomysłem byłoby kopnąc Go w d***

Gość tez z uk
mam pomysl...podaj mi jego namiary na fotce...sprobuje go zaczepic i ci dam znac..

on na fotke już nie wchodzi :O ale najsmieszniejsze jest to ze ma sporo dziewczyn w kumplach z innych miast, ktorych nawet nie zna. dziwne ze wszystkie maja zdjecia w nimowach i wygladaja jak k u r w y ... podobno to ONE wysylaja mu zaproszenia :O zalosne ....

weszlam na jego poczte, udalo mi się ..... zdjecia golych bab .... tylk oto tam znalazlam :( przesylaly mu zdjecia