Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulka8767

Dieta Kopenhaska, pytania, porady, wszystko o diecie!

Polecane posty

Gość madziulka8767

witam zapraszam do rozmów o kopenhaskiej:) to mój 4 dzień i - 3 kg prawie:) ciężko ale warto!! o to info o dietce: DZIEŃ 1, 8 Śniadanie:1 kubek kawy, 1 kostka cukru Lunch:2 jajka na twardo, gotowany szpinak , 1 pomidor Obiad:1 duzy befsztyk, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 2, 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Lunch:1 duzy befsztyk, sałata z olejem i cytryną Obiad:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3, 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka Lunch:gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Obiad:1 plaster szynki, 2gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 4, 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, Lunch:tarta marchewka, jajko na twardo, twarożek naturalny Obiad:sałatka owocowa,2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5, 12 Śniadanie:duża tarta marchew z cytryną Lunch:duża chuda ryba Obiad:1 befsztyk, sałata i brokuły DZIEŃ 6, 13 Śniadanie:kubek czarnej kawy, kostka cukru Lunch:kurczak, sałata z olejem i cytryną Obiad:2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 Śniadanie:kubek herbaty bez cukru Lunch:kawałek chudego grilowanego mięsa Obiad :nic

Gość kajtekbezmajtek
Chciałabym sie tylko wypowiedziec na temat tej diety. Stosowałam ją niecały rok temu i nikomunie polecam. Wytrzymałam do 11 dnia, dłużej nie dałam rady. Ciągle kręciło mi sie w głowie, mdlałam, miałam problemy z koncentracją a potem nie moglam juz nawet wejsc na pierwsze pietro... To co schudłam przybrałam po pary dniach . Nie robiłam tak ze zaraz zaczelam sie opychac. Przeszlam na warzywa i owoce co roz cos dokladalam a to ciemne pieczywo a to jogurt. Ale waga itak powrocila do normy. Ale teraz juz wiem czemu. Bo aby schudnąć trzeba ćwiczyć. Przecież jedzeniem choc w malych ilosciach nie spalimy tłuszczu. Moze brzuszerk i zmaleje ale jak zaczniemy jesc to znowu powroci. nigdy nie wierzylam w diety te warzywka i owoce duzo wody i duzo ruchu. Uważalam to za beznadzieje bo po co sie ruszac jak moge zrobic diete dwu tygodniowa i byc szczupła?? Ale niestety tak nie jest. Zaczelamjesc owoce i warzywa jogury pilam duzo wody i cherbatki owocowe nie jadlam słodyczy i biale pieczywo zastapilam ciemnym. 3 razy w tygodniu biegalam 2 razy w tygodniu wykonywalam ćwiczenia z płyty fat burning i po 3 miesiacach ubylomi 8 kg. Do tego zaczelam stopniowo wprowadzac jasne z na przemian ciemnym pieczywam raz w tygodniu pozwalalam sobie na paczka teraz 3 razy w tygodniu jej cos slodkiego. I wiecie co?? Nie przytylam nic a diete skonczylam 3 miesiace temu:) Jak najbardziej polecam:)

Gość waskam
no ja die po kilku dniach tej diety rozstroju zoladka tylko nabawilam , rzygalam jak kot