Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qawse

CIĄŻA?

Polecane posty

Gość qawse

W grudniu miesiączke dostałam 20.. W styczniu 19.. (sobote).. Seks z moich chłopakiem uprawiałam 25 dnia cyklu, 26, 27.. I w pierwszych 3 dniach okresu.. Przed okresem zabezpieczaliśmy się jedynie globulką.. a chłopak nie kończył we mnie tzw. stosunek przerwany. Podczas okresu.. globulki nie było, jednak.. seks.. trwał.. po kilkanascie minut, chlopak we mnie nie kończył. Czy mozliwe jest bym.. była w ciąży..? Prosze o odpowiedzi.. osób wiedzących coś na ten temat, doświadczonych.

Gość ewaD
a masz regularne cykle?

ale zabezpieczała się globulką i współżyli w dni niepłodne... poza tym w ciąże nie jest tak łatwo zajść jak się niektórym wydaje

Gość ale wkurzaja mnie takie wpisy
kolejna... dziecko jak nie wiesz jak sie zachodzi w ziąże to nie współżyj proste... kolejna bawi sie w dorosła

jeśli to było do mnie to jestem bardzo dorosła i dojrzała. Tylko mnie wkurzają wpisy, że pomimo zabezpieczania się zakładane są topiki, bo okres się trochę spóźnia... Widocznie osoba która porusza ten temat nie jest tak do końca gotowa na współżycie, bo zawsze jest ryzyko na ciążę, i żadna z metod nie daje 100% pewności

srututut to nie bylo do Ciebie, wiadomo, że różnie się zdarza w życiu ale kurcze powinno sie wiedziec jak sie zachodzi w ciaze, rozpoczynjac wspolzycie natomiast powinno sie liczyc ze wsyztskimi jego konsekwencjami, a nie pozniej placz itd.. a ponadto no litosci, kobieta powinna znac swoja fizjologie swoje cialo, i wiedziec, kiedy sa dni plodne, kiedy nieplodne, i jakie jest ryzyko...

zadna metoda nie daje 100% gwarancji, dlatego tym bardziej kobieta i mezczyzna powinni byc swiadomi... i wiedziec co i kiedy...

Gość hgghggh
no ale co ma piernik do wiatraka??? nie jest pewna i sie pyta bo nie wie czy ma podjac jakies kroki w sprawie tego i tyle;/

o krokach to juz mi nic nie mowcie, jak jest zabawa to jest, a odpowiedzialnosci zero...

to ona nie jest pewna??a my mamy byc pewni?? to jest jej cialo, jej fizjologia, Ona wspolzyla, a nie my, to skad my mamy wiedziec? i co jej poradzic?

Gość ginekolog____
zajście w ciążę podczas okresu jest nie możliwe.

Gość villi
zajście w ciąże podczas okresu jest mozliwe ;]

Hej dziewczyny mam pytanie, skończyła mi się miesiączka 15 kwietnia, 18 kwietnia się zaczeła znowu i miedzy 21 a 22 w nocy mi się skończyła i 22 kwietnia kochałam się z chłopakiem i on we mnie doszedł, czy jest możliwosć że będe w ciąży ?? prosze odpiszcie. pozdrawiam:*