Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iii...

co dal was facetow jest najwazniejsze

Polecane posty

Gość iii...

by byc z kobieta ?

Gość pogodzą się i tak
miiiiłoooooooooooooość

Gość fgdd
zenimy sie po to by ktos nam robił loda z połykiem

Gość Ju...
A komu tego loda ma robić?

Gość iii...
komiczne ale ja pytam powaznie

Gość Ju...
A to oni żartują, tak? Aha, nie wiedziałam.:o

no wlasnie odpowiedzcie, faceci, na co patrzycie przy kobiecie? co musi miec w sobie zeby z wami byla? musi byc piekna ? musi miec dobra opinie? czy tak bardzo chodzi wam o to czy polyka ?

Gość iii...
czyli mam rozumiec ze dla s\wszystkich facetow bez wyjatku najwazniejszy jest sex?

szkoda ze nie ma tu jakichs romantykow, albo facetow dla ktorych co innego jest wazne

bo wam chodzi o te kobiety na ktore mozna popatrzec... a my piszemy o tych, z ktorymi mamy spedzac czas... :) ...przeciez mezczyzna potrzebuje tylko seksu i jedzenia... a reszte musi sam sobie zalatwiac... wiec nie wiem na co mamy patrzec... :D

Mój typ kobiety: - wrażliwa - raczej spokojna, ale nie flegmatyczna - kobieca (ale to szerokie pojęcie) - skromna - niewulgarna - uczuciowa i umiejąca odwzajemniać uczucia - nie materialistka - mająca jakąś pasję A jeśli chodzi o wygląd to po prostu musi być w moim typie :)

a chloapki nie lubicie jak kobieta klnie prawda? moj sie drez na nie za to non stop, a ja z natury wlasnie taka jestem ze jak sie wkurwie to przstac klnac nie moge:) a od niego zawsze slysze ze to takie niekobiece.. Bozee;]

Gość abido
oczywisice ze nie lubie jak kobieta klnie . WOle kobiety ktore sa kotkami nawet jak sie zdenerwuja . Dla mnie o ile mozna jakos zrozumiec jak facet klnie , to przeklinajaca kobieta to juz patologia

no slowa moje chlopaka, faceto to inaczej a ludzie patrza juz inaczej na przeklinajaca babe;] nachalc sie tez nie wolno bo jak to wyglada z jak odplae fajke to mam po rostu u niego przesrane, ale kocham go i sie ograniczam dla niego ze wszytskim:)

Gość abido
co nie zmienia faktu ze przeklinajacy facet to tez dno i tony mułu. JEzeli robi to stale .

Gość Ju...
Jaasne, i tak chodzi Wam tylko o połykanie tak naprawdę.:(

Gość monyka1
moj mi powiedzial ze wyglad jest wazne ale sa tez inne czynniki ale przedewszystkim wyglad :O

Gość kahjgladyalwe
dla mnie musi mieć to "coś"

Gość jaak
jestem tu pierwszy raz, temat wydał mi sie ciekawy, a to ze mam chwile czasu rozpłyne sie w marzeniach i napisze wam jaka kobieta zyje w moich snach.... nie stety nie zostało mi to dane zeby taka spotkac albo poprostu na to nie zasługuje ... Chce budzic sie co dzien rano z myślą że żyje tylko dla niej, zeby na świecie nie było ważniejszych spraw niż jej potrzeby które bym spełniał jedną po drugiej i za każdym razem mówiłbym jej jak ją kocham. Chciałbym co rano budzic sie duzo wczesniej zeby móc sie z nią kochac całaować i pieścic od słodkich stópek po samo czółko. Chciałbym aby nawet w pracy nie opuszczała mnie mysl o o niej o tym jak sie namiętnie kochmy. Spogladałbym nerwowo na zegarek kiedy znowu sie spotkamy, kiedy wreszcie bede ją mógł przytulic i dać jej kolejny dowód miłosci. jaka musi być moja kobieta??? 1. MUSI Odwzajemniac uczucie 2. musi BYć wierna 3. Musi dbac o siebie tak samo o wygląd zewnętrzny jak i intelektualny 4. musi umieć się ciesz ze szczescia najbliższych przyjaciół, rodziny, znajomych Jaka nie może być. 1. Nie nawidze osób zazdrosnych ( nie chodzi tu o zazdrość partnerską) 2. nie moze byc materialistką To by było na tyle ciekawe czy kiedyś taka spotkam :/