Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga 86

niech ktos odpowie poronienie

Polecane posty

Gość aga 86

kochalam sie z chlopakiem kilka dni po rozpoczeciu brania tabletek zle sie zaczelam czuc wiec pomyslalam ze jestem w ciazy zrobilam test negatywny wiec pozniej znow zaczelismy sie kochac dostalam okres ze straszym bólem brzucha w wieczorem gdy rano wstałam i wyciagnełam roztrzesłąm sie nie był na nim skrzep krwi tylko jakby kawał skóry biały troche z jednej strony czerwony. to jakby byla skóra ktora łatwo sie dawała urywac. czy to znaczy ze bylam w ciazy a ten bol brzucha to poronienie

Gość aga 86
czy nikt mi nie odpowie

Gość klara...............
jak zrobiłąś test przed spodziewaną miesiaczką to wynik nie jest wiarygodny. Nikt Ci nie odpowie czy to ciąża była, bo nikt nie jest duchem św. Może ciąża, może reakcja na tabsy a może po prostu taki okres....

Gość knedel
A może masz jakąś chorobe kobiecą np.mięśniaki .Idż ty lepiej do lekarza i niech cie zbada.Przy mięśniakach są bolesna miesiączki,obfite krwawienia ze skrzepami właśnie

Gość aga 86
bylam u lakarza miesiac temu nie ma miesniaka ini zadnej nadrzerki wszystko jest czyste. nie zddziwilambym sie gdyby to byl skrzep krwi ale to jakby normalna skora z naczynkami

Ale jeżeli jeszcze miesiąc temu byłaś u lekarza i nie byłaś w ciąży, to przecież niemożliwe jest żeby poroniony płód była tak duży:o Daj sobie spokój i nie zamartwiaj sie. Jestem pewna ze to nie było żadne poronienie:o