Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdolinkaxx

czar prysnął czy jak??? może on już mnie nie chce

Polecane posty

Gość gwiazdolinkaxx

jestem z chlopakiem 8 mieś , to byla miłość od pierwszego wejrzenia,na początku oczywiście wszystko super i wgóle, ale z czasem ujawniały sie jego wady które na początku ukrywał, on się wkurza z byle powodu zaraz się denerwuje a jak gadamy ostatnio na gg to ciągle się kłócimy bo mi to przeszkadza że jak ja sie o coś pytam jego to on od razy wrzeszczy i tysiać wykrzykników!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem ze on ma problemy emocjonalne bo mial nieciekawe przeżycia ma tez podobno adhd czyli jest nadpobudliwy ale na początku jakoś się opanowywał, ja mam mu za zle czasmi że się tak odnosi do mnie i o to się tez kłócimy, kiedyś bardziej mu zależało a teraz jest jakiś dziwny już mi nie mówi ze mnie kocha codziennie tak jak kiedyś, a powiedzial ze jak go zostawie jeszcze ok mieś. temu to wsiada na motor i jedzie prosto na drzewo, że się zabije jak go zostawie, ja go kocham i jak narazie nie myśle nawet o tym że mialabym go zostawić, ale moze się coś zmieniło i może on już mnie nie kocha przez to ze ja próbuje go zmienić i ze mi sie nie podoba jak wrzeszczy na mnie, wczoraj był u mnie, kupił róże i wino, został u mnie do dzisiaj,przytulal, droczył sie ze mną, ale nie powiedział mi ze mnie kocha, nie wiem co mam o tym myśleć, bo jak go pytalam przedwczoraj czy mnie kocha to napisal \"KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!\" ale już nie sam od siebie, martwie się :((

Gość ugfter
mezczyzni nie lubia uzywac slowa kocham cie .

Gość straaaaaaaaaaaaaszne
hehehe tearz zycie jest napiete i kazdy jest nerwowy i nie zwalac tu mi prosze na dhd:P piszesz,ze nie mowi Ci codziennie,ze Cie kocha...ale to normalne:P Widocznie On nie widzi w tym problemu..moze powinnas z Nim pogadac..ale nie klocaca sie tlyko spokojnie

Gość gwiazdolinkaxx
ale on mi to mówił wcześniej,i tak samo prawie kończył każdego smsa

Gość ugfter
to co innego . JAk ja kocham dziewczyne to bym tego prawie nigdy nie mowił . A sms nie wysyłam , bo nie lubie.

Gość gwiazdolinkaxx
lekarz stwierdzil u niego kiedyś ADHD ale to już mniejsza o to, nie wiem co mam o tym myśleć to przez ostanie dni taki jest dziwny

Gość straaaaaaaaaaaaaszne
wg.mnie jest tak jak Ci pisalam wyzej.......zdobyl Cie i juz nie musi Ci mowic czy pisac za kazdym razem \"kocham cie\" przeciez wiesz,ze Cie kocha......faceci juz tak maja...sa z innej planety niz MY kobietki...takie zycie......oczywiscie sa faceci,ktorzy bardziej uzewnetrzniaja swoje uczucia i czesciej a sa tacy co dusza w sobie uczucia.......pogadaj z Nim tak delikatnie.... milego klikania ja juz lece do wyrka rozkoszy ehehehe...powodzenia zycze :)

Gość gwiazdolinkaxx
nie wiem co mam zrobic bo nie chce być nachalna i na nim wymuszać czegoś, ale korci mnie żeby mu wyslać smsa czy mnie kocha, ale nie będe poczekam

Gość ugfter
a ja jestem przeciwnoscia . Małomowny i skryty. Nigdy nie wyrazam tego co czuje . Nawet kocham byłoby mi trudno powiedziec . Wolałbym to wyrazic gestami .

Gość zamęczysz tego chłopa
:( daj mu troche spokoju,nie pisz nie nękaj!! jak bedzie chciał i czuł potrzebę to napisze

Gość gwiazdolinkaxx
no widzisz, a on sie zminił nie wiem czego, pewnie juz mu nie zalezy na mnie

Gość ugfter
moze dlatego ze słowa sa dla mnie puste i nic nie warte . Wole raczej dzialac niz mowic

Gość gwiazdolinkaxx
jeszcze teraz jak wysylam mu smsy z zapytaniem czy już jest na urodzinach bo mial isc do kumpla to nawet nie odpisał!! nawet nie wiem gdzie on jest