Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klakowska84

Hej!dzisiaj mialam usg w 21 tyg. gin nie widzial siuraka, jakie jest

Polecane posty

Gość klakowska84

jakie jest prawdopodobienstwo ze jeszcze moze sie cos zmienic czy mam sie nastawic na coreczke?

nie martw sie mogl sie zchowac, a zawsze na US było widac ??? na nastepnym bedzie lepiej :D jak ja bylam w ciazy to chyba w 26 yg dopiero sie dowiedzialam co bedzie...

Gość laska przecietna
o rany - zchować co ty kurrrwa nigdy do szkoły nie chodziłaś?

Gość limpka
blondi-dobre :D

Gość qźwa
laaaska a ty co omnibus jestes ????????

a czym tu sie martwić????chlopiec czy dziewczynka?ważne ze zdrowe!!! i jak nie bylo widac to raczej juz nie bedzie chodź sa wyjatki ale sporadyczne. wymyślaj imie dla cory.bo z chlopaka latwo zrobic dziewczynke ale z dziewczynki chlopaka no troche mniej...

Gość klakowska84
moj lekarz nie chce robic mi czesto usg, dzisiaj mialam robione 2 raz heh wiec byc moze nast usg bedzie robione jak to jest tam przewidywane:) Troszke sie ludzilam ze moze dzisiaj cos bedzie widac:) no ale coz, wszyscy mowa ze bedzie cora, ale ja sama nie wiem. Moj tak bardzo chce synka... Czy na 21 tydzien siurak powinien byc widoczny na tyle aby mozna bylo stwierdzic ze to chlopiec?

niekoniecznie .... a z dziewczyny mozna chłopaa jak sie pępowina ułoży gdzie nie potrzeba ;) ja miałam USG co 4 tyg... a masz normalne czy 4D ???

Gość klakowska84
Widze, ze duzo tu dziwnych ludzi.... po co wy ludzie siedzicie na tym forum? Tylko po to zeby wpypisywac tu jakies swoje glupie odzywki? Darujcie sobie:_) No to chyba zaczne wymyslac imie dla dziewczynki:) I wlasnie najwaznijesze zeby bylo zdrowe:)

jest mozliwe zobaczenie pci, a twoj teraz chce chlopca a tak naprawde bylby to synus mamusi a tak coreczka tatusia bedzie.jak zobaczy i weźmie w rece to sama sie przekonasz ze juz niz nie wazne, a z dorobieniem brata nie bedzie problem!! glowa do gory nie patrz na plec a na zdrowie dziecka...

Gość klakowska84
normalne usg...

Gość klakowska84
No jezeli bedzie coreczka to napewno postaramy sie o braciszka:) a z ta coreczka tatusia to prawda ...sama cos o tym wiem:)

dokladnie wazne ze ma wszystko na miejscu :D :D a jak urodzisz to dłuuugo bedziesz w szooku ze coś tak pięknego mozna stworzyc. ktos mi powiedzial ze jak urodze to bede mogla godzinami lezec i wpatrywac si w ten CUD i tak było :D do tej pory jestem w szoku ze jest taaaka sliczna :D

u mnie ludzilismy sie do porodu ze bedzie chlopak i dziewczyna ale wyszly dwie babeczki.jak zobaczylam mine meza na nagraniu z pierwszej wizyty i jego usmiech i lzy szczescia towiedzialam ze sie cieszy z dziewczynek, a ja nie faworyzuje nikogo! nie mam syna wiec dokladnie nie wiem jakby to bylo ale zawsze cory sa tatusia a synowie mamusi... no ale badz przygotowana na wszystko

moja jest córunia mauni :D :D a widok płci zalezy od jakosci sprzetu, ulozenia dziecka i wprawnego oka lekarza :D

Gość klakowska84
lekarz niby dobry.... bo wiecie dziewczyny jeszcze nic nie kupowalam dla dzidzi, ale obiecalam sobie ze po tym polowkowym usg moglabym cos kupic i teraz nie za bardzo wiem co:) ja bardzo chcialam znac plec dlatego sie pytam:) ale poki co ciesze sie ze narazie jest wszytsko ok bo pierwsza ciaze poronilam, wiec dzisiaj lezalam wpatrzona na usg jak w obrazek:):):) dla mnie tak naprawde nie jest wazne czy to synek czy corcia... w tej ciazy chodze jak z jajkiem naprawde dziewczyny... pozdrawiam was wszytskie!!!! i nasze male kochane bobasy:)))

He he ja siuraka u mojego synka zobaczyłam dopiero po porodzie a tak cały czas była dziewczynka. Więc wszystko jest możliwe;) Mój mąż również bardzo chciał syna więc niespodzianka była miła:) i jest synuś tatusia:) mały po prostu uwielbia tatę .

Gość klakowska84
EVI ale fajny ten siurak na zdjeciu:) musialo byc dobre usg skoro juz tak szybko bylo widac:) ja jednak chyba stawiam na coreczke:) nie wiem czemu ale juz tak sama chyba czuje:)

evi wiesz ze pierwszy raz widze usg chlopca i w zyciu bym sie nie domyslila a ci lekarze wszystko widza! drugi link poszedł i super!!!

ja kupowałam duło unisexów.... a ze bedzie dziewczynka czułam od początku :D :D a dowiedziałam się w walentynki własnie :D :D

Gość klakowska84
no ja chyba tez bym sie zastanawiala nad tym usg, lekarze to maja oko, ja to bylo dzisiaj w szoku jak on to wszytsko mi tam mowil i widzial, a ja wpatrzona w ten monitorek nie moglam za nim nadazyc:)

Gość klakowska84
magda r co to sa unisexy?

jak cos to kupuj kolory neutralne-żółty, brazy a w sumie na poczatku to malo wazny kolor bo dzieci tak szybko zasikuja ubranka ulewa im sie wiec naprawde kilka na wyjscie do lekarza czy do kogos ubran lepszych a w domu nienadazysz z praniem, ale sama sie przekonasz a jak kusi kupowac ubrnka toja wiem a zreszta chyba kazda mama...przechodzisz kolo wystawy i juz bys chciala...taka natura