Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski facet

NISKI FACET 168cm 54 kg. CZY MA SZANSE NA MIŁOŚĆ?

Polecane posty

i zwyczajnie, dlaczego mam byc z zajebistym facetem 170 cm jesli moge byc z zajebistym facetem 190? ;)

Gość Dagendorf
Zawsze kieruje się wzniosłymi celami :) a czy dziewczyna pojawiająca się w moim życiu jest szcześciarą, różnie to bywa, nie każda lubi takich marzycieli i platonicznie myślących osób jak ja

Gość
Tamari => marne szanse :P

Turquoise > a ja myślałam, że u nas kobiet podniecenie fizyczne pojawia się po czymś więcej niż tylko spojrzeniu na faceta :) Mój facet nie jest wysoki, a podnieca mnie jak żaden przedtem.

no wlasnie, Dagendorf - nie kazda lubi marzycieli i nie kazda lubi niskich facetow. PROSTE

podnieca mnie ktos, kto podoba mi sie fizycznie. a wysocy mi sie po prostu podobaja. oczywiscie mowie o sytuacji, gdy nie ma tu uczuc.

Gość Dagendorf
hehe to zrozumiałe. Co to za facet który zniewieściał i zakochał się w sobie

Gość koooola
ja mam 160 a zenie sie w sierpniu z chlopakiem co ma 167 i wszystko jest wporzo ;)

Gość Dagendorf
Jednak w głębi duszy jestem wrażliwy (na żywo nikt tego nie dostrzega) i nie uważam tego za coś złego

No ale ja właśnie o tym piszę! Mnie facet może podniecić seksualnie jeśli ma ciekawą osobowość i tym w jaki sposób do mnie mówi. Często łapałam się w przeszłości na tym, że podrywał mnie facet kompletnie nie w moim typie, a po chwili rozmowy z nim czułam przyjemny dreszczyk :) Nie wiem ile masz Turquoise lat, ale wydaje mi się, że niedużo. Ja mam 29 i z wiekiem pewne poglądy na życie zmieniły mi się :)

no tak tez bywa. ale jesli spotykam faceta z ciekawa osobowoscia, ktory jest tego wzrostu co ja i faceta z ciekawa osobowoscia, ktory jest wyzszy ode mnie, to bardziej podnieci mnie ten drugi. dziwne?

Gość tez niski
a kto powiedział ze ty u niego masz szanse ? SA rozne upodobania i ja bym nie przesadzał z tym wzrostem . Zreszta u mnie tez wyzsza kobieta ode mnie nie ma szans. Lepiej czuc sie komfortowo , a nie chciałbym byc jak liliput przy olbrzymie . To kobieta ma byc małą i delikatna i nie dziwie ze kobiety nie chca chodzic z nizszymi od siebie , bo wychodza wtedy ich kompleksy . W koncu Idealnym wzrostem dla kobiety jest 165 ,a nie 175 . Dlatego kobieta ktora ma 175 moze czuc sie zakompleksiona jak wielkolud przy facecie ktory ma 165 cm . Podobnie jest z facetami .

Turquoise > tak, dziwne :) Dlatego że nigdy tego nie przewidzisz. Co z tego, że teraz tutaj piszesz, że niscy Ci się nie podobają, że ktoś taki nie ma u Ciebie szans, jeśli po spotkaniu z takim facetem mogłoby się okazać że jesteś cała w skowronkach :)

Gość tez niski
by czuc sie komdfortowo mezczyzna powinien byc wyzszy lub jednakowego zwrostu co kobieta . DOtyczy to obojga płci , bo kobieta moze sie nie poczuc jak kobieta tylko jakis olbrzym a facet jak jakis malec.

Gość tez niski
tak ? A u mnie na studiach była tylko jedna laska ktora miała powyzej 175 wzrostu . Chyba 10 miało mniej niż 170 cm , a tylko 2 miały około 173 cm NIe oszukujmy sie . Im nizsza kobieta tym lepiej . I im wyzszy facet tym lepiej Kobieta ktora ma 180 to tak jak facet 200 cm , a wiec tytan , olbrzym .

Gość tez niski
kobieta ma sie kojarzyc z małą kruszynką i to podnieca facetow . Dlatgo 175 cm u kobiety jest aseksualne . FAceci wolą kobiety o wzroscie przecietnym lub małym czyli 165 cm albo mniej .

forgotten - ja nie uwazam, ze to jest dziwne, wrecz przeciwnie, mysle, ze to jets normalne. ale Ty masz prawo oczywiscie do swojego zdania :) ja wiem co mi sie podoba i co mnie w facetach podnieca :) tez niski - jak ja nie mam u niego szans to nie :) co zrobic :) nie wiem jak ty, ale ja mam poprzeczke postawiona wysoko (i nie mowie tu o wzroscie) i nie bede jej obnizac tylko dlatego, ze malo takich facetow jest czy tez dlatego, ze ktos mnie nie chce. w koncu znajdzie sie taki, co zechce ;) no i rozumiesz mnie, bo sam mowisz, ze z wysza od siebie bys nie byl. Ja z nizszym tez nie. dlatego autor topiku, nawet jesli jest zajebisty, to moim facetem nie moglby zostac wlasnie z tego powodu. tak jak mowie, spotykam sie z facetem, ktory ma 178 cm i dla mnie nie zalicza sie do wysokich..

też niski ma rację. Ja też nie chciałbym mieć wyższej od siebie kobiety. Powiem nieskromnie, że nawet wyższym się podobam, ale źle bym się czuł przy kobiecie powyżej 175 cm. Uważam, że tak jak kobieta lepiej czuje się przy wyższym od siebie facecie, tak facet przy niższej kobiecie. Ja mam 174 cm wzrostu i jakoś tak się złożyło, że moje byłe kobiety były w przedziale 160-165, z wyjątkiem jednej, która miała 170. Ale nikt nie miał powodów do narzekań :)

Gość tez niski
178 cm to jest niski facet . Sredni wzrost to od 180 cm - 190 cm a wysoki powyzej 190 cm

No tutaj to się nie zgadzam. Średni wzrost u faceta to będzie 170-185. Powyżej tego jest wysoki, poniżej niski. Tak mnie uczyli kiedyś w szkole :)

Gość Dagendorf
Dla mnie wzrost to sprawa 3-rzędna. Byle by nie była wyższa ode mnie :) Na szczęście te które mi się podobają są mojego wzrostu, bądz niższe. Co do modelek to na moje oko są troche za chude, czasami nie wygląda to najlepiej...

Gość tez niski
turquise oczywiscie ze tak . MOja dziewczyna musi byc dziewica i ma mi sie podobac .

Gość Dagendorf
tez niski- oo ważniejsze by była dziewicą, bo takich to z świecą szukać :)

Gość tez niski
no pewnie . Juz mowilem ze mam wysokie wymagania . NIedziewica to łatwo byc , a wysokie wymagania cos oznaczają .

Gość tez niski
a niedziewictwo to wada tak? dla mnie wada.

Gość Dagendorf
Turquoise-Lepiej dziewica niż styrana przez innego nie? Choć dziś już są takie metody, że durny chłop nie pozno :(