Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski facet

NISKI FACET 168cm 54 kg. CZY MA SZANSE NA MIŁOŚĆ?

Polecane posty

Gość panie niski facet
tutaj to jest takie sranie gadanie panny ci powiedza co im sie bedzie wydawalo, czasem zeby ci dosrac czasem zebys poczul sie lepiej, a czasem zeby pokazac przed soba jakie sa szlachetne, np ta turquoise wczoraj pisala, ze nie wazne wymiary, bo wszystko ostatecznie sprowadza sie do milosci wiec sam widzisz, ze to tylko bicie piany bo raz tak raz tak, zalezy czy przed kosciolem czy po kosciele, bo teraz ci nawet szans nie daje bo musi byc roznica 20 cm, dlatego pytajac tutaj nic konkretnego sie nie dowiesz, musisz sam sprwadzic

Gość no i co tak jęczysz
cisza nastała bo dziś mało ludzi na forum

wiecie co, ja tez mam jakies tam wymagania ale napewno nie takiejak wiekszosc kobiet, ze wysoki, wysportowany a najlepiej to Antonio Banderas albo Brad Pitt. Jeśli chodzi owygląd to w zasadzie nie jest to takie istotne, tylko zeby nie miala trzech rąk :P. z doswiadczenia wiem ze jak jakas dziewczyna zawroci mi w glowie to osobowoscią a nie wyglądem.ale cos w tym jest, ze wszystkie ktore mi sie podobały mialy male piersi i byly ciut nizsze ode mnie. nie jest ważne czy chuda czy puszysta, czy niższa czy wyzsza. Dlaczego więc kobiety mają takie wymagania?

Gość SNap
Antonio banderas ma 174, a pitt 178

Gość Dagendorf
Zadam pytanie z troche z innej baczki. Co się dla was kobietek bardziej liczy: postura, fajna budowa, wzrost czy może bardziej zwracacie uwage na twarz?

Gość SNap
amerykanie sa nizsi niz europejczycy, czyli sprobuj zalatwij sobie wize

Gość Dagendorf
Zadam pytanie z troche innej beczki Co się do was kobiet bardziej liczy i na co bardziej zwracacie uwagę: postawa, fajna budowa, wzrost czy może twarz???

Gość panie niski facet
bo takie sa baby ze musi miec tyle a tyle, wysoki przystojny brunet opiekunczy ale zwariowany, musi sikac na stojaco ale czuc sie mesko musi byc wrazliwy ale twardy i itd itp, ale w koncu i tak sie wiaza z normalnymi facetami, bo same tez zadne ksiezniczki, wiec przestan sobie zawracac glowe ta ich litania

eee? ze niby co ja wczoraj pisalam? bo nie przypominam sobie... aa chyba ze mowisz o tym topiku o wymaganiach? napisalam tam, ze wszystkie kryteria moge nagiac poza inteligencja. wiec tak, moge nagiac wzrost - jak bedzie zajebisty, to nie musi miec 190 cm, 180 wystarczy ;) chyba ze zakocham sie w 168 cm ale bardzo wątpię.

a nie daje szans nie dlatego, ze nie ma 190, tylko dlatego, ze jest nizszy ode mnie. bo ja mam 170. jesliby mial 170 czy 172 to tez baaaardzo male prawdopodobne, ze sie z nim umowie, ale nie jest to niemozliwe. po prostu nie moze byc nizszy :O

Dagendorf - z tych 3 rzeczy zwracam uwage przede wszystkim na wzrost, Jesli wzrost jest ok, patrze dalej, jesli nie, to nawet nie patrze. Moze dla kogos to nie jest wazne, ale dla mnie akurat tak. Nie liczy sie dla mnie kasa, wykszatlcenie, to czy jest umiesniony, mily, zlosliwy czy cos.. po 1 - inteligencja, po 2- wzrost i tyle jesli chodzi o mnie.

Gość Dagendorf
OO mam tyle co Banderas, od razu mi lepiej :)

no dobra to ile koles musi byc od was wyższy(bo ze MUSI byc wyzszy to tak oczywiste jak cholera jasna) zeby bylo ok, do przyjecia i w ogóle fajnie? juz wiemy ze dla Turquoise warunek konieczny to 20 cm. czy dla reszty kobiet też?

Gość Dagendorf
Turquoise-spoko rozumiem. Wkoncu nie każdy musi myśleć tak samo, zbyt smutno by było na świecie ;)

Gość Dagendorf
Troche sie zdziwiłem czytając ten topic. Myślałem, że dziewczyny bardziej się patrzą na urodę niż na wzrost to dla mnie nowość hehe

Gość panie niski facet
dobrze ze ty jestes taka zajebista, juz to widze jakos jedyne co ci sie udalo to zakochac sie brzydalu, ktory cie wykorzystal, aha i nie zapomnij na ta randke jak bedziesz szla wziac metr, albo przyjsc z policjantem zeby tego delikwenta wylegitymowal bo moze sie okazac ze ma 179,9 a nie 180

hmm hmm wiec sama widzisz ze też lecisz na wysokich. więc po cóz taki kit? po cóż kit taki? po cóż kit? ;). nie wymagam pocieszenia, serio. nie trzeba mi pisac ze "owszem jestes ok ale wole wyższych"

Gość wszystko zależy od konkretnej
osoby- największa miłość mojego życia(niespełniona):nie mierzyłam ale ok 170-172, łysy, po rozwodzie- 5 lat starszy, pracował w sklepie. Ja: 173, wykształcenie wyższe- i co ani wzrost mi nie przeszkadzał(w każdych butach byłam od niego wyższa), ani to że nie skończył studiów- bo był bardzo inteligentny, oczytany i miał zajebiste poczucie humoru-ale on mnie nie chciał :(

no coz, moze to moje zboczenie :P niski - NIE MUSI miec 190, ale MUSI byc wyzszy. Idealnie bylo, gdyby mial te 190, ale npnajbardziej zakochana bylam w facecie 180 cm i z nim chcialam spedzic zycie. Ja zwyczajnie czulabym sie niekomfortowo, gdybym miala chlopaka tego samego wzrostu co ja, bo nie moglabym zalozyc szpilek - bo bylby nizszy... A jak ja mam 170, a on 190 to zaloze szpilki 10 centymetrowe a on dalej jest sporo wyzszy - dla mnie to ideal. Ale mam przyjaciolke, ktora ma jakies 158 cm chyba i jej chlopak 170 - i dla niej jest idealnego wzrostu, tak zawsze powtarza. Duzo jest niskich dziewczyn.

Gość Dagendorf
"Chwasty są zazwyczaj wyższe od najpiękniejszych kwiatów"

Gość panie niski facet
a ty turquoise mierzylas sie kiedys w szpilkach? myslisz ze jak zalozysz 10 cm to bedziesz miec 180? tam u was faceci bez butow chodza?

panie niski facet - heh bardzo nieszczesliwy musisz byc :) to, ze zakochalam sie w dupku nie ma tu akurat zadnego znaczenia :O mial 180 cm wzrostu, a ja zakochana bylam nieziemsko. nie bedziemy juz razem, wiec skoro i tak w nikim sie juz pewnie tak nie zakocham, to chociaz sobie poprzebieram i znajde wyzszego :O i zebys wiedzial, ze jestem na tyle zajebista, ze moge sobie na to pozwolic :O wkurzyles mnie :O inteligentny, wysoki, z poczuciem humoru - taki facet zrobi na mnie wrazenie. taki sam ale z 168 moze byc moim najlepszym kumplem, ale nie facetem. moze inne patrza na cos innego, dla mnie wzrost jest mega wazny i tyle.

tak Tamari to bylo do Ciebie:). ja jak mowilem nie mam takich wymagań i naprawde mi zwisa czy ktos jest blondynem czy brunetem. ale chcialbym spotkac kogos dla kogo bylbym facetem idealnym a nie tylko zastępczym modelem bo akurat nie bylo lepszych-wyższych.

Gość Dagendorf
Może być paszczur, byle ma cm. Magie cyferek moge pojąć, ja tak mam w stosunku do samochodów. Liczy się tylko jak najwiecej KM i jak najmniej kg

jak zalozylam wysokie szpilki, to bylam mniej wiecej tego samego wzrostu co moj facet 180 i nie podobalo mi sie to.

Gość panie niski facet
tak, jestes taka zajebista ze na zlosc tym wszystkim 190 cm inteligentym przystojniakom, ktorzy za toba placza po nocach jestes caly czas sama daruj sobie i zejdz na ziemie

panie niski facet - o moim zyciu prywatnym i tym z kim sie spotykam to ty akurat nie wiesz nic. o co ci chodzi wlasciwie? o to, ze nie bede z nizszym facetem? malo ktora laska bedzie.