Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski facet

NISKI FACET 168cm 54 kg. CZY MA SZANSE NA MIŁOŚĆ?

Polecane posty

Gość tez niski
obowiazkowo niebieskie oczy dziewica i szatynka brunetki odpadają .To tylko kilka wymagań

Gość tez niski
a sam jestes prawiczkiem? jestem

Gość tez niski
dziewczyna nie moze byc uzywana . TAk jak nowe auto .

Gość Dagendorf
Chyba, że ktoś lubi second hand'y. Ja nie lubie ;)

Gość panie niski facet
turquoise a ty sama masz 190 ?

wzrost wzrostem, ale jeśli kobieta skończy 30 lat i poczuje, że młodość jej uciekła, a na horyzoncie żadnego ciekawego faceta, to jeśli znajdzie w miarę normalnego, który się nią zainteresuje, to choćby miał nawet 160 cm wzrostu to go weźmie z otwartymi ramionami. Taka jest prawda, nie zaprzeczajcie. A koleżance Turquoise dedykuję fraszkę: Była do wzięcia, Czekała na księcia Aż trafił się adorator, Z seks-szopu wibrator. :)

jakby miala 190 to bym chciala dwumetrowego ;) pisalam juz ze mam 170 cm. a jesli chodzi o szukanie dziewic, to co kto woli, ale z mojego doswiadczenia wynika, ze dziewic szukaja tylko prawiczki i faceci, ktorzy przy 50 lasce na jedną noc przestali je liczyc ;) hehe

Gość Dagendorf
O jakim doświadczeniu mówisz, przecież nie jesteś facetem, chyba, że o czymś nie wiemy?

Gość tez niski
ja bym nie chciał uzywanej dziewczyny

dzieki za wierszyk :) tak jak mowilam, mialam niezbyt przystojnego ani nie bardzo wysokiego faceta, z ktorym sex byl beznadziejny. on nie traktowal mnie najlepiej, ale ja mialam to wszystko w dupie, bo kochalam. kochalam baaaardzo. teraz mi nie bardzo zalezy, zeby z kimkolwiek byc. nie bede z facetem mniej inteligentnym niz ja - i to jest najwazniejsze kryterium. nie jestem brzydka i na brak zainteresowania u facetow nie narzekam, wiec nie wezme pierwszego lepszego tylko dlatego, ze sie boje ze ksiecia nie spotkam. ksiecia nie szukam. ale tak jak mowilam, dlaczego mam byc z zajebistym chlopakiem 170 jesli moge byc z zajebistym chlopakiem 190?

Gość Dagendorf
Jeśli chodzi o partnerke w postaci dziewczyny to wszystko jedno czy dziewica czy nie..., ale na żone wolałbym zdecydowanie dziewice!

Gość panie niski facet
wiem, ze mowilas, tylko zastanawiam sie jak ma sie to twoje pytanie do faceta czy tez jest prawiczkiem, jakby nie mogl chciec dziewicy bedac nieprawiczkiem

też niski - będziesz musiał wyjechać gdzieś, gdzie seks z dziećmi jest dozwolony, bo w Europie to raczej nie znajdziesz nie-dziewicy w wieku poniżej 16 lat :)

Gość panie niski facet
no to wlasnie badz z tym twoim zajebistym 190, bo przeciez mozesz, nie wiem po co sie placzesz z tym swoim karzelkiem 178

hehe, no bo jesli nie jest prawiczkiem, to znaczy, ze mial ich multum ;) ja tylko takich facetow znalam (znaczy tylko oni szukali dziewic, albo prawiczki albo gangsterzy z co noc inna panienka) ;)

Gość tez niski
znajde sobie taka ktora bedzie dziewicą nawet jesli bedzie miała tylko 19 lat albo mniej

"placze" sie z nim, poniewaz kryterium dot wzrostu moge nagiac, pisalam juz. nie jest to najwazniejsze. ale gdyby mial 170 to bym sie z nim raczej nie "platala" ... :O

Gość tez niski
zreszta niski wiek kobiety to atut . Zapytaj rubika on chyba tez wzial dziewice . Kobiety po 25 roku zycia traca na atrakcyjnosci.

Gość Dagendorf
Turquoise 4 - nie umawiaj sie z gangsterami! Coś tu chyba ściemą śmierdzi ;)

Dagendorf - a myslisz, ze te zasady wziely sie z kosmosu? ;)

uważam że masz. spójrz chociażby na gael\'a garcia bernal\'a.

Gość panie niski facet
no to w koncu mozesz byc z tym facetem zajebistym facetem 190 czy nie?

Gość Dagendorf
Tak Rubik znalazł dziewice :), Tak na poważnie to chyba każdy normalny facet woli nie styraną dziewczynę jeśli chce z nią spędzić resztę życia.

oczywiście chodziło mi o to, że nie znajdziesz dziewczyny nie-dziewicy w wieku powyżej 16 lat. Przejęzycznie.

no jesli poznam zajebistego 190, ktoremu rowniez sie spodobam to pewnie tak bedzie :P

Gość kobieta im starsza tym gorsza
to nie jest jak wino.