Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski facet

NISKI FACET 168cm 54 kg. CZY MA SZANSE NA MIŁOŚĆ?

Polecane posty

Gość Dagendorf
Turquoise rozumiem, że życie zweryfikowało ;) W takim razie punkt 6 jest obleśły troszeczkę :)

Gość panie niski facet
i o to mi chodzilo, a na razie musisz jakos przeczekac z tym swoim niskoosadzonym

hahaha :D punktu 6 jeszcze w praktyce nie zastosowalam niestety :P padlo kiedys takie zdanie na kafe.. zycie zweryfikowalo rowniez chec czekania z dziewictwem na tego jedynego :O jak sie zakocham, to 178 mojego obecnego przyjaciela nie bedzie miec wiekszego znaczenia ;)

Gość tez niski
kobieta jedrnosc utrzymuje tylko w wieku 17-21 lat . Potem nalezy ja wymienic na młodsza , Rubik cos o tym wie

Gość panie niski facet
niestety, ale taka prawda i wiekszosci facetom sie takie laski podobaja, na pewno wybiora sobie mlodke 20 lat niz jakas starsza dziewczyne, w kazdym razie kiedy beda mieli do wyboru zajebista mlodke 20 i nieco podstarzala zajebista 27 hehe;)

Gość Dagendorf
Młodsze głośniej klaszczą :)

Gość tez niski
jak twa laska sie zestarzeje (przekroczy 30 tke )to trzeba ja wymienic na 20 -tke

Gość Dagendorf
no a teraz wary od Rubika. To spoko gość!

Gość panie niski facet
oczywiscie, przeciez wiadomo co facetow podnieca i to jest normalne

\"placze\" sie z nim, poniewaz kryterium dot wzrostu moge nagiac, pisalam juz. nie jest to najwazniejsze. ale gdyby mial 170 to bym sie z nim raczej nie \"platala\" ... \" typowe pierrdolenie kobiet: \"wzrost nie jest najważniejszy ale nie chciałabym kurdupla\" równie dobrze facet może napisać: \"wygląd nie jest najważniejszy ale nie chciałbym brzydkiej i grubej\" kobiety to w zdecydowanej większości idiotki :-O

Gość Dagendorf
Obawiam się, że te słowa mogą zaboleć :(

stanczyk - juz chcialam cos odpisac, ale przeczytalam twoja stopke, zwlaszcza ostatnie zdanie - zgadzam sie :) i to by bylo na tyle:classic_cool:

Każdy ma szanse na miłość nie ważne czy jest brzydki czy ładny, niski czy wysoki itp. miłość przychodzi niespodziewanie. Pozdrawiam;)

Gość
Papużka => tiaaaa, tyle, że niektórzy mniejszą niż inni :P

Gość
:D :P ;)

Gość
Jak zwykle Ptaszku, jak zwykle. Jak człowiek patrzy na wszystko z pewnej perspektywy zawsze ma dobry humor :)

Gość z jakiej perspektywy
?

Gość
Hmm, jakąś tam ogładę mam :P Sumienie chyba też. Tylko gdzies mi się zapodziały po ostatnim sprzątaniu :D To bardzo dobra perspektywa :P

Gość z jakiej perspektywy
ogładę?- widzę pewne braki :)

Gość
Przecież powiedzialem, że się zawieruszyła :P Jak będzie mi potrzebna to ją znajdę i wytrzepie z niej mole :D

widze ze sobie tu dogryzamy z jednej strony pisząc o przystojniakach 190cm a z drugiej o młodych jędrnych dziewycach ;). Widze tez ze prawie zadna kobieta nie odpowiedziala na moje pytanie, czy moglaby byc z kurduplem bez łaski. Swiadczy to o czymś dobitnie i wcale mnie to nie dziwi. Po prostu kobiet ktore WOLĄ małych jest może 0,01%. Reszta bezwzględnie woli wysokich a z niskim moze byc ale to tak z braku laku, albo jeśli rzeczywiscie ma inne pożądane cechy, ktore mogą odwrocic uwage od wzrostu(np. kupe kasy:P). Powiedzcie mi dziewczęta dlaczego różnica 20 cm jest taka magiczna. czyżbym mial szanse spodobac sie jedynie dziewczynie mającej 148cm? nie mam nic do takich kruszynek, ale pewnei trudno byloby taką znaleźć ;). Ja przegrałem z kretesem, bo: jestem niski jestem chudy nie zarabiam Bóg wie ile nie mam prawka, ani nawet samochodu (więc nie ma szans aby ktoś polecial na moja kasę) nie wyglądam jak Banderas itp. Wiem ze przegrałem i potrafie sie z tym pogodzic

Tiaa... ale Banderas ma 169 cm wzrostu:P Mnie sie po zyciorysie stosunkowo niscy faceci pałetali i jakos nie czuje sie pokrzywdzona:P

ktos tutaj anpisał ze najładniejsze są dziewczyny 165cm ktos inny ze 170-175cm. A ja powiem ze w zasadzie dziewczyna kazdego wzrostu moze być śliczna, o ile jest proporcjonalna, bo to chyba najważniejsze.

Jesli przegrales z kretesem to pewnie dlatego, ze jestes na tyle beznadziejny, zeby tak twierdzic :O Sorry, ale nie znoszę takich nieudacznikow.. :/ A facet, ktory mowi, ze nie ma szans u lasek, bo nie ma kasy lub np jest niski albo cos co nie zalezy od niego albo swiadczy negatywnie o laskach - NIE ZNOSZE 😠😡😠 słuchaj, bo nie bede powtarzac. jestes niski - i co z tego? jak widac nie nadrabiasz niczym innym. 168 to nie tragedia. wiekszosc lasek ma ok 160. wiec nie pierdol za przeproszeniem, ze nie masz szans u dziewczyn, bos niski, bo to bzdury 😠 jestes chudy - no i??? chyba ze nie jestes w ogole zbudowany, no to smigaj na silownie lub zacznij uprawiac jakis sport i bedzie! zamiast zalic sie, ze chudy jestes :O nie zarabiasz bog wie ile - laski w wiekszosci NIE SA materialistkami. Laski nie chca nieudacznikow. A koles co ma 28 lat i zarabia 1000 zl, mieszka z rodzicami i nie ma samochodu nieudacznikiem najprawdopodobniej JEST! Wiec - sprecyzuj ile zarabiasz, ile masz lat i co to za praca, a powiem Ci, czy jestes nieudacznikiem :O nie masz prawka ani samochodu - co do samochodu patrz wyzej, co do prawka - fakt, kiepsko, FACET powinien miec prawko. czemu wiec go nie zrobisz??? nie wygladasz jak banderas - i dobrze, bo on jest brzydki. wg mnie. dla innych moz ei bostwo. rozumiesz? KWESTIA GUSTU. mozna miec zjechana twarz a miec powodzenie. wkurzylam sie, NIE ZNOSZE jak facet robi z siebie taka sierote :O nie masz czegos czego zmienic nie mozesz to nadrabiaj czyms innym!!! a jak mozesz zmienic to ZMIENIAJ!!!

Gość
Proszę, i z sensem, i konkretnie :P

Gość zgadzam sie z Turquoise
w zupelnosci!!!