Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski facet

NISKI FACET 168cm 54 kg. CZY MA SZANSE NA MIŁOŚĆ?

Polecane posty

Gość sprajcik
Niski nie masz co narzekac taki np roberto carlos jest Twojego wzrostu i jeszcze gra na lewej obronie gdzie ten wzrost sie najbardziej liczy, a ciekawy jestem czy SAMA przeogromna torquise (czy jak jej tam) kogo by wybrała mając do wyboru ( oczywiscie to jest poza jej zasięgiem na szczescie ;) np johney deepa, roberto carlosa i jakiegos nieudacznika majacego 190 cm

mowilam, ze wzrost jest wazny, ale nie najwazniejszy i to chyba jasne, ze nie wybiore faceta, ktory jest mega wysoki a mega glupi..

Gość a ja na przykład
nie lubię wysokich facetów. Lubie ciut wyższych ode mnie. nie za duzo, bo jak się rozmawia, to trzeba zadzierać głowę. :) bez sensu.

Gość a ja na przykład
mam 159

jeste facetem?? ja tez bardzo wysokich toe nie lubie sama mam z 160 moze 162;) wiec dla mnie to 168 jest duzo juz:D

Gość a ja na przykład
setunia...no właśnie. Dla mnie 168 to już też jest dużo. Z takimi dużo wyższymi źle się np. tańczy. A taki nieco wyższy jest w sam raz. :)

Gość sprajcik
setunia o rany jakie to płytkie.. "wtedy wolałabym sławe tego faceta" a jeśli on na to ciężko pracował to chyba jakoś o nim świadczy nie? ale co tam..

Sprajcik kogo Ty cytujesz bo chyba nie mnie:o ja ni pisalam o sobie tylko omentowalam to co ktos napisal jako przyklad i to chyba nie wziety z zycia wiec sobie wypraszam

Gość sprajcik
raz pisze to raz tamto dajmy juz temu spokój

Gość sprajcik
nie ma co rozgrzebywac przeszłosci

Gość Damian1991
Witam was wszystkich gorąco:) Mam 17 lat, 167-168 cm wzrostu i waże z 55kg. Od zawsze miałem kompleks związany z moim wzrostem... pewnie dlatego ze wszyscy dookoła mi to \"wypominali\".Zawsze przy wyższych facetach czułem sie gorszy,moim marzeniem było wyglądać tak jak \"idealni faceci\"..Tak sie działo do czasu, a mianowicie do momentu gdy poznałem pewną dziewczyne (z którą obecnie jestem prawie pół roku),ten wstręt do tego jaki mam wzrost,ten kompleks,ten dziecięcy wygląd,ta udręka mineła jak zły sen.To ona mi otworzyła oczy,że jakiś śmieszny wzrost to sprawa mało ważna...liczy się to co masz w środku,jaki jesteś dla kobiet,to jak je traktujesz itd. Dała mi do zrozumienia,że jestem jej ideałem:) Wyleczyła mnie z tej choroby.Bardzo ją kocham i daje jej to do zrozumienia codziennie. Każdy człowiek ma szanse na miłość i to nie zależy od tego jak wyglądacie,liczy się wnętrze. Czy jesteś gruby czy chudy,mały czy brzydki...to sie nie liczy,jeżeli jesteś pewny siebie i wierzysz, to pokonasz wszystko:) A Kobiety które patrzą na wygląd,portfel,samochód itd. Są skazane w 90% na faceta z którym sie rozejdą po kilku miesiącach i nie doznają prawdziwego szczęścia.To samo się tyczy do facetów. Pozdrawiam:]

No prosze taki mlodzutki a jak madrze napisane:) ale Ty mozesz jeszcze pare cm podrosnac:)

bardzo mądre:). czy to nie dziwne ze zalozłem ten temat i prawie natychmiast pojawiło sie moje szczęście? teraz juz oficjalnie jestesmy razem. a gdy zapytałem ją w żartach czy nie jestem aby za niski to powiedziała zebym nie był śmieszny, bo wzrost to ostatnia rzecz na jaką patrzy, ze rownie dobrze mogłbym miec 180, 190 czy tez 250cm. nie obchodzi ją to. chociaz mowi ze to nawet lepiej ze jestem niski, bo wygodnie sie ze mna tanczy ;) Damian1991 a Twoja dzieewczyna ile ma wzrostu? mozliwe ze jeszcze urosniesz, chociaz ja moj wzrost mam od dobrch kilku lat. w koncu moi rodzice tez są niscy (168i 159cm). pozdrawiam wszystkich i dziękuję za dobre słowa

Niski facet bedzo sie ciesze:) najwazniejsze jest to by ludzie potrafili sie do siebie jakos dopasowac, zeby dobrze sie rozumieli i zeby umieli i mieli o czym ze soba rozmawiac:)

:) ona mówi zebym nie przesadzał ze jestem taaaki niski, bo w koncu jest miedzy nami te 12 cm i wiecej nie trzeba. dobrze ze sa takie dziewczny jak Ona czTy Setunia ;)

Niski pewnie tez punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia :D ale najwazniejsze , ze jestescie szczesiwi:) Napewno ladnie razem wygladacie:)

nie no wiadomo ze dziewczyna mająca 175cm nie powie ze wcale nie jestem niski ;). moze i ładnie wyglądam-mam nadzieje, napewno dopasowalism sie rozmiarami ciała, ona tez ma niedowage.:)

Mam nadzieje, ze pasujecie do siebie nie tylko pod katem tej postury :D;) ja Wam zycze jak najlepiej!:)

Gość Damian1991
Witam ponownie:) Niski Facet-Bardzo Ci gratuluje,że znalazłeś swoją drugą połowe i życze bardzo ale to bardzo dużo radości i szczęścia. Traktuj ją jak Boginie,Królową jak Anioła bo tak powinny być traktowane wszystkie kobiety. A co do mojej dziewczyny to ma 164cm wzrostu:) Dziękuje i pozdrawiam

Kazdy powinien patrzec i na wyglad, i na portfel. Ale powinien PRZEDE wszystkim patrzec na to, co najwazniejsze, a nie TYLKO na tamto ;) Kazdy powinien patrzec, zeby zobaczyc, czy ktos dba o siebie i czy bedzie potrafil zadbac o druga osobe..

No pewnie ze ma,wzrost nie ma znaczenia ,ja mam akurat 168 cm aczkolwiek lubie wysokich facetow ale na uczelni jest taki jeden ,nizszy odemnie chyba o glowe hehe ale taki ladniuśki jest ze ach jej ale z tego co wiem szuka dziewczyny nizszej albo podobnego wzrostu wiec ja odpadam...a szkoda :( p.s a jaki tyleczek ma mniamniuśki :P

moj facet ma 168 cm ale wazy 65 mysle,ze jak troszke popracujesz nad sylwetka mozesz byc calkiem przystojny powiem Ci jedno-nawet gdyby moj facet wazyl 45 kilogramow, to nie zamienilabym go na zadnego drągala190cm :)

Gość a ile Ty mierzysz i ważysz
?

Gość hmhmhmh
:)

Gość hmhmhmh
ja tam uwazam ze jestt ok. nie lubie grubasow wiec dla mnie szczuplosc to +. co do wzrostu to znam dziewczyny ktore preferuja niskich, np. jedna dziewczyna majaca 165cm jest w ciazy ze swoim obecnym ktory ma na oko 160-163cm. wczzesniej miala facetow 167 i 175cm. mi jest obojetne czy moj facet bedzie wysoki czy niski. sama jestem nie za wysoka bo mam 159cm. moj boy ma 170cm, ale kiedys szalalam za takim co mial 165cm. nie masz sie co martwic swoim wzrostem, jest normalny. gorzej jakbys mial ponizej 160