Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZaPoMNaNa

Jak odejśc..?

Polecane posty

Jestem z facetem od prawie pół roku. Nasz związek nie zawsze wyglądał super. Na samym początku on wcale mnie nie kochał, kochał swoją byłą, z którą miał być ślub, dziecko w drodze. Jak się okazało wszystko było oszustwem. Ona wcale nie był w ciąży. Zdradzała go. Po jakimś czasie, jednak troszkę się zmieniło. Jemu zaczęło zależeć, a mi nie bardzo. Ale stwierdzilam, że mogę spróbować, że co mi szkodzi. Znów zerwaliśmy. Przed sylwestrem jeździłam z przyjaciółką i jej chłopakiem autem. Dziwnym trafem natkęłam się na tylnim siedzieniu na JEGO kurtke. Znów zatęskniłam. Wróciliśmy do siebie, przez ostatni czas było naprawdę cudownie. Ale czar prysł. Męczy mnie bycie z nim, wciąz wymaga ode mnie siedzienia z nim w domu. Teraz moja przyjaciółka ma kłopoty, a on ma do mnie pretensje, że ja muszę byś przy niej. Ja wiem,że nie będę z nim tak do końca, on nie jest w pewnym sensie w moim typie. Jest zbyt cichy itd. Chcę odejść. Tylko problem w tym, że niewiem jak. Jak mu piszę, że tak będzie lepiej, że nie pasujemy do siebie, to zaczyna odwracać kota ogonem i zmieniać temat. Niewiem, jak mu dać stanowczo do zrozumienia, że ja już nie chcę z nim być. Boję się, żeby z nim nie wpaść, dlatego unikam spędzania czasu we dwoje. Bo wiem, że związałoby mnie to z nim do końca życia. Nawet mama mi mówi \"Daj sobie spokój, przecież i tak go wkońcu skrzywdzisz. Fajny z niego chłopak, ale obie wiemy, że on nie jest dla Ciebie.\" A ojciec ostrzega, żeby nie było tak, że ja go rozkocham w sobie, później zerwę a on zrobi sobie albo mi krzywde... Dlatego proszę was o pomoc. Ja naprawdę niewiem co mam zrobić w tej sytuacji. Już mnie to męczy. Szukam na siłę jakiegoś powodu, żeby to zakończyć, ale on nic nie robi źle, wszystko jest tak jak powinno być. Ale problem jest w tym, że nie jest z mojej strony. Naprawdę chcę odejść.. Proszę, a nawet błagam. Pomóżcie mi :(

Gość tu nie potrzeba dlugich przemo
powiedz ze czego innego szukasz i oczekujesz od zycia... Poza tym pol roku to nie jest jeszcze nie wiadomo jak dlugi czas, wiec latwiej bedzie teraz niz za drugie pol...

Okey...postaw sprawe w ten sposob: - albo zerwiesz i pocierpisz kilka tygodni, miesiecy - nie zerwiesz - bedziesz cierpiala przez kilka lat Chyba wybor jest prosty

"Chcę odejść. Tylko problem w tym, że niewiem jak." ja pierdole! po prostu powiedz mu ze nic z tego nie będzie!!! nie masz rozumu i języka?