Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A.P.

pomozcie prosze!

Polecane posty

Gość A.P.

Witam, widze ze jest tu wiele tematow jak zapomniec, wiec mam nadzieje i mi pomozecie. Bylam z kims dwa lata, bylismy zareczeni, mieszkalismy razem, nagle on powiedzial ze nie jest szczesliwy, ze sie meczy. Zmienil sie jak dostal nowa prace, nowe mozliwosci moze czuje sie lepszy i niepotrzebna ja jestem juz mu w domu? Chce odemnie odpoczac, powiedzial ze to moze troche potrwac i zobaczymy, wiem ze to oznacza koniec. Oddalam mu cala siebie, myslalam ze bedzie on moja ostatnia miloscia w zyciu a nagle wszystko sie posypalo, wrocilam do rodzicow i nie widze sensu zycia..

...zapomniec sie nie da...:(

Gość kbk
Współczuję ci bardzo ,nie wyobrazam sobie siebie w takiej sytuacji. Wydaje mi się ,że on tak naprawdę ciebie nie kochał a długo byliście ze soba???

Gość A.P.
ponad 2 lata

Gość w kolejnym życiu
tak, dokladnie, trzeba miec swoje zycie. Tak samo by bolalo, ale szybciej wrocilabys do normalnosci.

Gość A.P.
potrzebuje go, tesknie za nim ale wiem ze to nie ma sensu, wiem ze zabardzo sie poswiecilam w tym wszystkim ale nie umiem sobie tego wytlumaczyc zeby zapomniec

Gość jvorhgurohgrt
ile masz lat i ile lat ma on?

Gość w kolejnym życiu
ale nie zapomnisz! bedzie po prostu z kazdym miesiace lepiej, ale nie da sie zapomniec....

Gość A.P.
nie placze juz po nim, tyle lez wylalam ze chyba wiecej nie ma, czasem jak tylko o nim pomysle to moje nerwy sa wtedy na skraju wyczerpania, nastepnym razem mysle dlaczego tak wyszlo, dlaczego nei chcial juz walczyc, nie wiem co zrobic

Gość A.P.
mam 23 on 26

Gość widocznie nie jest wart ciebie
dobrze ze stało sie to przed slubem,na pewno jestes młoda,poznasz kogos,troche pocierpisz niestety to nieuniknione,ale po czasie przestaje bolec

Gość A.P.
dobrze, nie tak chce zeby zapomniec o nim calkowicie, zeby poprostu sie odkochac, miec sile rzeczy widziec jego wady i wyolbrzymic je tak zeby byc znowu szczesliwa

Gość A.P.
Crazy, sama nie wiem, czulam sie przy nim szczesliwa i kochana, czulam ze moge przenosic gory i nagle to wszystko zniklo

a on ma nowa dziewczyne???czy jak?bo tak nagle odchodzi?zawsze cos mi sie podejrzane to wydaje,nagle sie odkochał?

moze w tej pracy poznał jakas dziewczyne?moze go uwiodła?

Gość A.P.
no wlasnie w tej pracy nie ma w kim starsze panie same jak nigdy nie kochal to po co to wspolne mieszkanie i zareczyny??

Gość w kolejnym życiu
nie pisz ze jej nigdy nie kochal. nie mozna tak. czasami milosc wygasa, czasami ludzie odchodza bo poznali kogos innego, ale nie mozna pisac ze nigdy nie kochal - bo by nigdy z nia nie byl! a czasami znowu oni rozumieja swoj blad i wracaja...

przechodzilam to.dokladnie to samo,to bardzo przykre.niestety nic na sile.moze jeszcze do siebie wrocicie,ale lepiej nie robic sobie wiekszych nadziei.czas leczy rany uwierz mi.

ja tu jakis podstęp węszę-na pewno jakas kobieta go zauroczyła!znam to z autopsji,zawsze sie tak mowi ze niby uczucie wygasło,nudze sie z toba,to nie to,a potem okazuje sie ze facet spotyka sie od dawna z jakąs babką!

no bo jak mozna sie tak po prostu odkochac????ja tego nie rozumiem

ja tez mieszkałam z ex i byłam z nim zaręczona.Po 4 latach odeszłam bo stwierdziłam ze to nie miłość tylko przyzwyczajenie.Wiec można nie kochać i mieszkać razem i nawet być zaręczonym:) myślę ze od początku jej nie kochał tylko sie zauroczył/zakochał od zakochania do miłości długa droga......

Gość A.P.
bylabym bardzo zaskocona gdyby tak sie stalo ale znam wszystkich z jego pracy i nie wiem, tego chyba jestem pewna, nie wiem wogole jak mozna skonczyc zwiazek niby kochajac nawet nie probujac dac drugiej szansy!?

widocznie nie jest wart ciebie "no bo jak mozna sie tak po prostu odkochac????ja tego nie rozumiem" nie można jak sie prawdziwie kocha ...dlatego mowie ze jej nie kochał

"nie wiem wogole jak mozna skonczyc zwiazek niby kochajac nawet nie probujac dac drugiej szansy!?" dokladnie niby kochajac ...jakby cie kochal to by nie mowil ze sie meczy....tylko kazdy dzien spędzony z toba przynosił by mu radosc....zdejmij rozowe okulary...nie walcz o niego..jak zechce to sam wroci ...

Gość w kolejnym życiu
nie mozna jak sie prawdziwie kocha - alez mozna ;) mozna odejsc. z roznych przyczyn i powodow!

Gość A.P.
to jest bezsensu! to po co mowi ze chce sie spotkac porozmawiac jak nie kocha? pytalam sie go czy to bylo prawdziwe powiedzial ze tak, jak mozna sie tak bawic czyimis uczuciami i jak sie znudzi poprostu wyrzucic!