Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czikka

zdrada

Polecane posty

Gość czikka

dlaczego on mnie zdradza

Gość fbvb
bo cie niekocha? I jest z toba tylko dla łozka ?

Gość bo to lubi
bo taki już jest .... ale powie ładnie przepraszam a Ty sobie pomyślisz -on się dla mnie zmieni :o i tak spedzicie jeszcze kilka lat... a potem on Cie zamieni na nowszy model :O

Gość con
Bo kocha inną?? Jest wiele możliwości.

Gość ludzie zdradzają
bo mają takie kurewskie uosobienie a tego nie da się wyrwać jak chwasta-jak jest to już bedzie zawsze....

Powodem może być nie tylko zainteresowanie inną kobietą. Może mu czegoś brakować w jego domu...

Gość herbatka z melisy
A ile lat jesteście w związku i jakim (formalnym czy nie)? Po ile macie lat, jak było wcześniej? A nie myślałaś może, \"że miłe złego początki\" (taki przecież niewinny flircik) a dalej to już samo poszło..... może właśnie tak u niego było. Przecież nie od razu trzeba zdradzić fizycznie.... pisanie w necie, coraz więcej zwierzeń coraz większa bliskość, pierwsze spotkanie - grzeczne, dalsza poczta, rozmowy, telefony - no przecież nikogo nie krzywdzimy, wszystko mamy pod kontrolą. Aż do dnia kiedy wszystko inne przestaje się liczyć a ta druga jest najważniejsza i dochodzi do zdrady. A przecież na początku.... Piszę ku przestrodze dla tych wszystkich, którzy są jeszcze na początku tej drogi. Nie nakręcajcie się!

Gość kobieta jak kobieta
kto zdradza to bedzie zdradzał nadal.... nie za miesiąc to za rok.. ten typ tak ma :o

Gość aja z zonatym
ja od roku sypiam i sie pieszcze z zonatym..