Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybierz pseudonim

kolejny topik czy moge byc w ciazy...

Polecane posty

Gość wybierz pseudonim

Witam, mam do Was małe pytanie. Otoż podczas jajeczkowania zabawiałam sie z moim facetem, miałam obfity śluz. Nie doszlo do pelnego stosunku, "wlozy"l mi ze 2 razy i tyle (sorry za wyrazenie). Po 1,5 tygodnia dostałam okres ale mniej obfity niz zawsze (moglo to byc spowodowane tym ze 2 mies wczesniej mialalm usuwana nadzerke). w tym tez czasie zaczelam przyjmowac po raz 1 pigulki anty. Poprzez nie tez moglam miec skromna miesiaczke. Zaraz po okresie wystapily u mnie plamienia ktore trwaly tydzien. Niepokoi mnie to ze jestem ciagle senna i nie mam aptetytu. Czytalam ze takie sa objawy ciazy. Teraz mam sesje i pracuje wiec poniekad mam usprawiedliwienie.co o tym sadzicie?moge byc w ciazy?

Gość co za różnica
tak, wg mnie jesteś w ciąży

istanieje takie prawdopodobieństwo, ale według mnie po prostu schizujesz teraz i wszelkie objawy kojarza Ci sie z tym ze mozesz być w ciąży. Idz do gina albo kup test bedziesz spokojniejsza. Trzymam kciuki:)

Gość wybierz pseudonim
no wlasnie we wtorek mam wizyte ale chyba wykrycie ciazy w tak wczesnym stadium jest niemozliwe

Gość wybierz pseudonim
no wlasnie nie bralam bo jak napisalam dopiero po tym incydencie zaczelam brac po raz 1 pigulki

myśle, że USG już coś wykryje także warto jednak odwiedzić lekarza:). Bedzie dobrze nie martw sie na zapas

myśle, że USG już coś wykryje także warto jednak odwiedzić lekarza:). Bedzie dobrze nie martw sie na zapas

Gość dla zabawy nie mam nicka
Ciąża jest możliwa, ale skoro zaczęłaś tabletki to czasami przy pierwszym opakowaniu mogą pojawić sie takie plamienia po okresie. Przeczytaj ulotkę i skutki uboczne.