Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja bylaaa

ona nadal mnie kocha co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość moja bylaaa

byla dobrze wam razem? Ja 13:51:48 srednio :) byla 13:53:00 może lepiej niż ze mną to na pewno Ja 13:55:01 jedyny plus to taki ze ona jest blisko Ja 13:55:04 a ty daleko byla 13:56:39 dla ciebie to właśnie dlatego jest lepiej, bo bynajmniej nie ma tej wielkiej tęsknoty tak jak było u mnie kiedyś jak byliśmy razem Ja 13:57:12 tęsknisz za mna czasem ? byla 13:57:31 że byś wiedział jak mi ciebie brakuje Ja 13:57:52 naprawde ?? byla 13:58:09 oczywiście Ja 13:58:30 kochasz mnie nadal ? byla 13:58:43 tak byla 13:58:47 mimo że cie straciłam Ja 13:59:02 walczylabys o mnie ? byla 13:59:19 gdybym tam była

Gość eh co by się nie robiło
gdyby się gdzieś tam było... :p

heh, najpierw sam prowokujesz :P po co? po to, żeby sie pochwalić na forum?

Gość przeciez sama
powiedziała że tak, ale może żal jej że inna ma ciebie a nie ona i dlatego tak gada

chyba sama Ci odpowiedziala na to pytanie

Gość moja bylaaa
Ja 14:06:43 mowilas ze jakis sie do ciebie przystawial byla 14:07:12 łoooj kiedy to było Ja 14:07:45 a jak mi z nia nie wydzie to moglbym do ciebie wrocic ? byla 14:08:12 czekam tylko na to;d

Gość oj chlopczyku dorosnij
chcesz sie dowartosciowac ?? kosztem drugiej kobiety, nie wystarcza Ci to co masz......srednio Ci w zaiazku to odejdz!!! pies ogrodnika pyta sie bylej czy go kocha zeby jego EGO uroslo...

Gość dobrze wam razem/średnio
myślę że Ty też nadal ją kochasz :)) odpowiedz sobie sam, po co jesteś z tą z którą jesteś???????

Gość moja bylaaa
i znowu chcialabys byc moja dziewczyna ?:F byla 14:11:01 oczywiście byla 14:11:27 jeśli oczywiście tak się stanie

Gość moja bylaaa
dobrą mam nawijke ?:D

Gość moja bylaaa
Ja 14:12:10 nie przypuszczalem ze tak mocno mnie kochasz byla 14:12:52 heh byla 14:13:07 kochałam, kocham i przepuszczam że będe kochać Ja 14:13:46 zobacze jak sie sytuacja potoczy... byla 14:14:08 masz jakieś plany? Ja 14:14:21 tak byla 14:14:46 można wiedzieć jakie?;d Ja 14:15:19 pojde z nia jeszcze na jedna imprezke a pozniej z nia zerwe mowiac ze kocham ciebie hehehe :D byla 14:15:37 hehe byla 14:15:41 ale masz pomysły

gówniażeria :O on kretyn a ona jeszcze wieksza

Gość są kobiety i bluszcze
albo masz 15 lat :o albo to wkręt jest ;)) głupie jedno i drugie..