Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytojny gosc

Przystojny facet ma pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość przytojny gosc

Czy malego fiutka moze zrekompensowac nieprzecietna uroda? Laski na mnie leca a moj wyglad powoduje, ze laski czesto maja mokro w majtach. Oczywiscie nie raz sie zdarza, ze mam niedwuznaczne propozycje, ale ja sie wykrecam z powodu kompleksu. Chodzi mi o to, ze mam oczywiscie kompleks malego fiutka, co jest oczywiscie po trosze prawda (14cm we wzwodzie). Oczywiscie, zadne dziwczyny nie powiedzialy mi wprost, ze jest maly. Ale ja swoje mysle i nie da sie ukryc, bo wiadomo, ze lepiej miec wiekszego niz mniejszego. Kiedy ja spotykam jakas laske, to dla mnie nie ma znaczenia, ze ma male piersi, albo wiecej kilogramow niz potrzeba. Po prostu kiedy laska podoba mi sie, to wszystko wystarczy i jej niby braki, nie przeszkadzaja mi cieszyc sie chwila, ze moge kolo niej lezec. Wiem, ze zdania beda podzielone, ale jak reagujecie na taka sytuacje, ze jestescie na kogos napalone, a potem wyskakuje mikrus? Czy jednak jakas satysfakcja pozostaje czy czar pryska i jest smiesznie?

Gość betra
wole brzydka mordke ale fiutka min 20 cm;-)

Gość przytojny gosc
no wlasnie, lepszy wiekszy a brzydszy gosc? czy mniejszy (maly) ale z przystojniakiem?

Gość FIJANKA
no tylko duzy kutas sie liczy a nie mikrus jakis;-)

o czym piszesz? byle lump, zasliniony i brzydki jak noc ale z wielkim penisem???? o bosze//////// chyba mnie mdli jakocs jakosc a nie wielkosc@

Gość ale jajcca
Wielkośc naprawde nei ma znaczenia,bo jezli nie dogodzisz kobiecie fiutkiem to mozesz dogodzic jej jezyczkiem i ustami:-)

ale 14cm to nie mikrus:o ja wole 14cm niz np 20cm... poza tym liczy sie grubosc a nie dlugosc!:P co z tego ze facet bedzie mial 25cm a chudego jak patyk;)

Gość FIJANKA
A NO nie musi byc czyty i na poziomie jeszcze ale nie musi byc super przystojny ,ale fiut musi miec swoja wielkosc odpowiednia;-)

Gość przytojny gosc
no tak, tylko ze tego z zewnatrz na pierwszy rzut oka nie widac czy ma duzego. czy widzac przystojniaka, wyobrazacie sobie jaiego on ma? kobiete mozna od razu ocenic, jakie ma walory i nie przejmowac sie. no moze okazac sie, ze ma obwisle piersi, cellulit, ale jak jest ladna na twarzy to wszystko gra.

ale czym ty sie przejmujesz? ty myslisz ze wiekszsoc facetow ma przynajmniej 20cm?! smiechu warte:o jezeli srednia to 13-15cm to o czyms to swiadczy;)

Gość FIJANKA
hmmm no napewno z kobietami jest inaczej ale przeciez tez nie kazda ma ladną buzie a cialo moze miec boskie i moze byc dosyc ciasna ze tak powiem;-) Ja to wiem ze jak ma duzy nos to ma wielkiego fiuta:D

Gość konkretna........

Gość Marcelinkaa
Nie przejmuj się tak tym, nie wszystkie kobiety przywiązują do tego taką wagę. Dla mnie najważniejsze jest podejście do kobiety i uroda. Pozatym to prawda, że można nadrobić inaczej ;), a 14 cm to nie tak źle. Pozdr.

Gość konkretna........
Duży to nie znaczy wspaniały.

Gość konkretna........
Faceci z dużymi mogą okazać sie kiepkimi kochankami bo mśla że do nich świat należy..... Ja mysle że najwazniejsze jest to co dana osoba sobą raprezentuje i jakim jest człowiekiem, kochankiem i jak potrafi kochać kobiete. 14 cm ti nie jest mały nie przesadzaj.....

Gość betra
Zgadzam sie ze liczy sie jakosc ale sluchajcie jak jest maly ,chudy penis to co on moze zrobic dobrze chyba tylko sobie;-) Panowie myslicie ze kobiety nie doceniaja rozmiarow większych to sie bardzo mylicie,musi byc minimum te 19 cm taka prawda.......a to autora no wiesz zawsze mozesz nadrabiam fajna buzka i zrecznymi paluszkami;-)

Gość przytojny gosc
Fijanka: ja mam duzy nos i wiec nie zawsze to sie sprawdza mam pyt do ciebie Fijanka, jako ze lubisz wiekszego. co bys zrobila, gdyby wlasnie koles (z duzym nosem i przystojny), okazal sie, ze ma mniejszego niz sie spodziewalas (mniejszego niz lubisz)? Poczulabys niesmak?

Gość przytojny gosc
ja wole ladna laske, niz idealnej figury paszteta

Gość przytojny gosc
oczywiscie o urodzie nie dyskujumy, bo to rzecz gustu, a czesto podobaja mi sie dziewczyny z krzywym uzebieniem

Gość konkretna........
tylko liczy sie wygląd??? a gdzie reszta???

Gość Rttomzaa
jak sie spotykasz z laskami na jedna noc, to nie licz, ze malego fiutka zrekompensujesz sobie czyms innym.

Gość konkretna........
teraz robisz sobie jaja '' krzywe uzębienie''

Gość FIJANKA
Więc nie jest oczywiście reguła ze jak duzy nos u faceta to fiut tez .ale z moich obserwacji;-)tak wychodzi ze tak jest. Sluchaj a masz jakies wielkie kompleksy ze masz tylko!14 cm? I znow sie nie zgodze z toba w praktyce jest tak ze liczy sie cialo nie twarz u kobiety,ciekawe czy w lato idac ulica spojrzysz sie na spocona ,,pieknosc;; czy na mniej urodziwa ale az bijaca sexem laske???????????

Gość konkretna........
wygląd figura i fiut

a ja mam tak jak autor, mi tez musi sie podobac przede wszystkim z twarzy. Jak buzia fajna, to o resztę mniejsza, naprawdę. To samo - odwrotnie, jak będzie brzydka (przepraszam.. nie będzie mi z twarzy podchodzić), albo nijaka :classic_cool: to i najwspanialsze cycki czy figura nie nadrobią.. w koncu i tak wszystkie podobne, w przeciwieństwie do twarzy. "Krzywe uzębienie".. to chyba podszyw, he he. Oczywiście, nie liczy się tylko wyglad, ale pierwszy odsiew jest niestety "fizyczny", nie inaczej.

Gość lulubrom
a meżczyzni mam pytanie czy podoba wam sie jak kobieta ma pelne usta ?czy to jest sexowne bardzo?

Gość erggg
ej ej.! Dla mnie tyle to w sam raz! Grubość się liczy. Pochwa ma 12 cm długości