fajna madchen 1 Napisano Luty 17, 2008 chce teraz zrezygnowac z tabletek moj nastroj zmienia sie co 5 minut jest wszystko ladnie, pieknie a pozniej zaczynam plakac bez powodu, zaczynam wymyslac glupie powody do klotni do tej pory wzielam 8tabletek z nowego opakowania czy moge je przestac teraz brac czy powinnam dokonczyc opakowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Luty 17, 2008 zeby nie bylo, nie mam przy sobie ulotki wzielam tylko listek tabletek a ulotka w domu zostala i dlatego sie pytam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Luty 17, 2008 mam microgynon 21 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ... 0 Napisano Luty 17, 2008 mozesz przestac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Luty 17, 2008 ale na pewno?:) a czy beda jakies skutki tego czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ... 0 Napisano Luty 17, 2008 nie ale sexu zero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Luty 17, 2008 ale nawet z gumka nie mozna?:P kurde w ogole te tabletki dla mnie sa po prostu chujowe nie dosc ze mialam dosc ostre bole glowy przez ponad pol roku to teraz jeszcze te wahania nastroju:/ a wiadomo przeciez to sa hormony:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ... 0 Napisano Luty 17, 2008 to idz do lekarza i popros o zmiane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Luty 17, 2008 pojde ale dopiero w marcu:( wzielam dopiero prakztycznie polowe opakowania dlatego sie pytam czy moge je przestac brac w marcu pojde do lekarza i poprosze o inne oczywisice!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach