Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zwykle graja mi na nosie

co o tym myślicie

Polecane posty

mój ex ciągle nawiązuje ze mną kontakt - mimo że rozstalismy się kilka miesięcy temu, to była wspolna decyzja, a on ma już nowa panna (kolejną nową pannę, ale ta chyba jest na dłużej) ja do niego już sie nie odzywam, a on... ciagle po co?

Gość lamia555
a chcesz żeby sie odzywał??jak nie to daj mu to do zozumienia. Po pierwsze jest nie fair wobez tamtej laski, a i wobec Ciebie także-rozstanie to rozstanie w końcu-przynjamniej ja tak myśle:)

hej? nudzi się? tęskni? jest złośliwy? a moze myśli że mi tym przyjemność robi?

ja myślałam na początku że będziemy się przyjaźnić ale nie jestem w stanie znieść świadomości ze ona teraz ma inną pannę i rozmawiać z nim jak gdyby nigdy nic czasem za nim tęsknie, chcę pogadać - ale z reguły i tak te rozmowy psują mi humor więc nie - nie chcę żeby się odzywał ale on chyba tego nie chce zrozumieć

Gość phiiii do mnie
też się niedawno ex odezwał, twierdził że byłam dla niego zbyt ważna i chce po prostu wiedzieć co u mnie. Z tego co wiem chyba też kogoś ma. W sumie to się ciesze, bo strasznie za nim tęskniłam i brakowało mi go jako przyjaciela. Jak Tobie to przeszkadza to mu to powiedz i tyle.

Gość lamia555
cos kombinuje. pewnie żałuje i chce wybadać czy jakby co może jeszcze na cos liczyć

do "phiiii do mnie" - a Ty masz kogoś?

Gość phiiii do mnie
teraz nie mam, ale miałam. Taki nic nie znaczący romansik :-p W sumie rozstaliśmy się bez jakiejś poważniejszej rozmowy i teraz on chce to wszystko wytłumaczyć sratatata.

ja nie mam nikogo, pewnie gdybym miala byloby mi łatwiej

Gość mnaknknk
olej drania, z tego nic dobrego nie bedzie

Gość phiiii do mnie
jak wiesz napewno że kogoś ma to raczej przykre. Ja bym nie umiała z moim gadać w takiej sytuacji. ciągle coś do niego czuje :-o

ja chyba tez niestety cos czuje... nie chce juz z nim byc ale powiedziec ze zwisa mi to co on robi to bylaby gruba przesada... chyba pora sie z nim naprawdę pożegnać

Gość phiiii do mnie
jeśli masz siłe i czujesz że tak będzie lepiej to życzę powodzenia. Ja niestety nie umiem- próbowałam z innymi, robiłam wszystko żeby zapomnieć ale to ciągle wraca :-o

nie wiem czy mam... muszę chybą ją znaleźć ile czasu mam zmarnować na niego? 4 lata związku i co? jeszcze dalej mam za nim płakać, kiedy on obraca inne panny oj chyba nie, chyba nie mogę sobie na to już pozwolić

napisałam mu żeby już nie kontaktował się ze mną odpisał mi że "zyczy mi za całego serca zeby mi sie wszystko poukładało" to upokarzające ciekawe czy w tej samej minucie gładził tamtą pannę po włosach, zadowolony jak kot co się mleka opił i znów się przez niego spłakałam.... i to jest nauczka - co wychodzi z "przyjaźni" z ex