Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tylko ja tak mam

czy tez macie tak, ze nie macie z kim rozmawiac?

Polecane posty

nie macie znajomych, a ci, ktorych macie maja Was w nosie i tez raczej nie macie kontaktu, w domu sie rownieznie rozmawia,etc?

Gość 29latekkk
Ja tak mam, ale się tym nie przejmuje bo się przyzwyczaiłem. Mam przynajmniej dużo czasu na czytanie :)

mam wrazenie, ze nic nie znacze, czuje sie w tym swiecie ubezwlasnowolniona przepraszam, ze zawracam glowe:( po prostu ciagle zmieniam prace i ciagle w nowych miejscach jestem ta obca, a nie ktos "swój" czasami lapie mnie taki dol, ze ...ech:(

29latekkk--->zartujesz, prawda?

Gość 29latekkk
Nie, dlaczego mam żartować? Większość ludzi, których znam boi się ze mną rozmawiać, całkowicie ich rozumiem. Nie mamy wspólnych tematów do rozmów, a takie gadanie na siłę "o pogodzie" to nic przyjemnego.

ale mi nie o to chodzi 😡

chodzi mi o to, ze musze byc zawsze dzielna i usmiechnieta, ze nie moge miec klopotu i okazac zmeczenia albo mowic o swoich klopotach w domu a kolezanki to byly tylko, jak trzeba bylo razem pojsc na dyskoteke, bo potem sie zmyla jedna a jak znalazlam druga to tez sie zmyla, jak kolejny raz szukalam pracy :o wniosek z tego taki, ze znajomych to sie ma, jak sie caly czas od lat ma pracę

Gość 29latekkk
tobie bardziej przydałby się przyjaciel niż znajomy :P

chyba nie wiesz 29latekkk o czym mówisz:o - haha [gorzki śmiech]

to coś takiego jak przyjaciel istnieje na tym swiecie? ....no chyba, ze masz na myśli takiego --->:P --->przyjaciela...:P

Gość karolewicz
a ja minałem pólwiecze na tej ziemi i żyje gdzie jest demokracja. Kazdy moze mówić co chce i nie musi dostosowywać sie do opinii innych. Zrób tak!

Gość 29latekkk
Przyjaciele istnieją, ja mam dwóch takich ale z nimi nie rozmawiam bo po prostu rozumiemy sie bez słów :) A jako facet jest oczywiste, że nie gadam z nikim o kłopotach w domu i nie okazuje zmęczenia :P

ale teraz to trzeba iść spać 😴 a w dzień znów wbić się w buty na obcasie, odstrzelić i próować zmieniać swoje życie na lepsze...:o a Ty karolewicz spróbuj sobie gadać do ściany albo do kogoś z rodziny, kto się opędza przed Tobą jak przed natrętną muchą...:(

Gość karolewicz
czy tylko ja tak mam---- idziesz spać czy chcesz pogadać?

Gość jfbeaojs
wiesz znajomych mozna miec wielu licza sie prawdziwi przyjaciele na ktorych mozesz liczyc zawsze przyjazn jest bezinteresowna moze masz a nie zauwazasz tego czasami tak bywa:0

Gość karolewicz
czy tylko ja tak mam wygląda na to, ze sama decydujesz o Twym milczeniu. Dobranoc i kolejnego dnia z nowymi przemyśleniami na temat: ....o co mi tak naprawdę idzie?

no super 29latekkk, tylko, ze ja jestem kobietą a kobieca przyjazn to wiadomo :o:o..ech ...a miałam być chłopcem :o😠:o idę spać, bo mam kupę spraw do załatwienia, a w tym robotę, której mi nie przyniosą na złotej tacy jak obecną skończę za 3 dni 😭 buziaczki i dziękuję za rozmowę🖐️

Gość szczupła brunetka
mam to samo co 29latek. Może to dlatego, że jestem dość "inna". Wszystko przez to, że doszłam do wszystkiego dzięki swojemu uporowi i ciężkiej pracy a większość moich znajomych siedzi gdzieś na garnuszku mamusi, albo jakimś zapyziałym mieszkanku w bloku itd. Znajomi boją się ze mną gadać, są jacyś zawsztydzeni a ja sama z nimi kontaktów nie szukam. Są nudni, lubią dyskoteki i tego podtypu życie. Wolę pobyć sama ze sobą niż z takimi ludźmi.

Ja tez odczuwam brak takiej osoby:( Kiedys mialm przyjaciolki-moglam sie wyplakac wierzyc i takie tam, moglam wyjsc,zabawic sie z nimi:) A teraz juz od jakis 2 lat ta \"przyjazn\" ktora byla niby szczera i prawdziwa sie rozpadla bez konkretnego powodu;/ Mam stalego chlopaka i z nim spedzam kazda wolna chwile:) mu moge sie zwierzyc,z kim wychodze i sie bawie:) Jest cudownie ale... On mam przyjaciela z ktorym gra z ktorym rozmawia na meskie tematy:) a ja takie osoby nie mam i mi czasami brak zeby to z przyjacoiolka pogadac o plotkach chlopkach czy seksie i kobiecych sprawach bo nie przed kazda zwykla kolezanka mozna sie otworzyc;/

Gość ja tez tam mam
Nikt ze mna nie chce rozmawiac...

Gość ja bym napisała tak
Ja nie mam.ale moge z Wami pogadać ;)