pumpernikiel32 28 Napisano 14 godzin temu zapraszam do zadawania pytań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 14 godzin temu Jakie masz wyksztalcenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 35 Napisano 14 godzin temu Jakie masz majteczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 14 godzin temu Wyższe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 14 godzin temu Nie mam majtek akurat xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 14 godzin temu Bułka czy motyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 14 godzin temu Bułka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 35 Napisano 14 godzin temu Jakie jest twoje ulubione warzywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 37 Napisano 14 godzin temu Smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 39 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, pumpernikiel32 napisał: Wyższe Jaki kierunek?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 39 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Ffxc1_5yih napisał: Jaki kierunek?? Autorka nie wie, musi coś wymyślić xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Ffxc1_5yih napisał: Jaki kierunek?? A ty jaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 14 godzin temu Cebula xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 14 godzin temu Kierunku nie mogę podać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 14 godzin temu To guwno nie odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 14 godzin temu No dawajcie dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 39 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: Kierunku nie mogę podać Chciałaś pytania to masz. W takim razie CO studiowałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 35 Napisano 14 godzin temu Z czym najlepszy jest makaron huh? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 14 godzin temu Idę sobie polać więcej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 14 godzin temu Ty pić nie umiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 14 godzin temu Makaron lubię różnie, ostatnio jadłam klasyk z twarogiem i z cukrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 35 Napisano 14 godzin temu Ja se miętę polalam bo mie tabletka utknęła w gardle i boli i brzuch też #sraka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 14 godzin temu Umiem pić, ale rzeczywiście czystą wódkę ostatnio piłam kilka lat temu u znajomych chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 35 Napisano 14 godzin temu Hmmm ok może z cynamonem do tego nie takie zle ale twaróg A jakie województwo huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 14 godzin temu Województwa też nie mogę podać, ale pytajcie dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 14 godzin temu Ja już nie mam pytań. Pij tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 14 godzin temu Może inni będą mieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 13 godzin temu Odpowiadam szczerze chyba, że nie mogę odpowiedzieć to piszę, że nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 13 godzin temu Żelazna zasada picia nie bierz telefonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 13 godzin temu Eee tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach