Sky full of stars 37 Napisano 13 godzin temu Ja ide sobie na szybka sesje w sauna parowa xD I lodowaty prysznic, bo czeka mnie noc pod gwiazdami dzisiaj Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 13 godzin temu Serio żadnych pytań? Mogą być głupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 37 Napisano 13 godzin temu Ja ide sobie na szybka sesje w sauna parowa xD I lodowaty prysznic, bo czeka mnie noc pod gwiazdami dzisiaj Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 13 godzin temu Ja na elzbiete ode zara. Mam nadzieję że będzie jakaś patola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 35 Napisano 13 godzin temu Patola z leżakiem, zazdroszcze wódy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 13 godzin temu Nie ta elzbieta. Daj spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 37 Napisano 13 godzin temu Ja nie zazdroszcze, w takie upaly picie to kiepski pomysl, na szczescie nie ciagnie mnie do alkoholu juz, zbrzydl mi troche Fajek tez juz nie pale, a kiedys palilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 37 Napisano 13 godzin temu Dobra ja sie wylogowuje bede pozniej, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 329 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: Serio żadnych pytań? Mogą być głupie Co to jest. Wisi na suficie i grozi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 13 godzin temu Ja też nie palę i nie piję normalnie, czasem sobie tylko jakiegoś garażyka kupię na kiju jak mam gorszy nastrój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Co to jest. Wisi na suficie i grozi Pajunk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 329 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, pumpernikiel32 napisał: Pajunk Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 37 Napisano 13 godzin temu Haha spoko, ja pamietam jak kiedys poszedlem do pubu spotkac sie z kolega anglikiem, i mialem depresje i mi bylo smutno, wiec dal mi £10, a ja sobie kupilem 5 pintow cydru szwedzkiego strawberry and lime z duza iloscia lodu i wypilem i potem mialem taki humorek, i rozowy na twarzy bylemz to bylo cos xD Ale koniecznie duzo lodu, ze nawet kufel byl zimny od lodu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 13 godzin temu Stary lezaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Nie. Wielka zwisająca ... z sufitu grożąca wysraniem się na niewinnych ludzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 329 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, pumpernikiel32 napisał: Wielka zwisająca ... z sufitu grożąca wysraniem się na niewinnych ludzi? Tak Żarówka firmy OSRAM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 37 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Dubel Edytowano 13 godzin temu przez Sky full of stars Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Tak Żarówka firmy OSRAM. Dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 13 godzin temu 31 minut temu, pumpernikiel32 napisał: No dawajcie dalej Kiedy ostatnio uprawialas seqz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 35 Napisano 13 godzin temu O czym marzą elektryczne koczkodany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 37 Napisano 13 godzin temu A czemu chrobot nie kupisz sobie wodki, ojciec nie pozwala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Kiedy ostatnio uprawialas seqz Oralny to kilka dni temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, chrobot napisał: O czym marzą elektryczne koczkodany O zapłodnieniu elektrycznej koczkodanicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, pumpernikiel32 napisał: Oralny to kilka dni temu A normalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 37 Napisano 13 godzin temu A czemu chrobot nie kupisz sobie wodki, ojciec nie pozwala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 13 godzin temu Nie pamiętam, zero potrzeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, pumpernikiel32 napisał: Nie pamiętam, zero potrzeb Przezywasz orgazmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 28 Napisano 13 godzin temu Wiele xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 329 Napisano 13 godzin temu Jest jakaś różnica między wrześniem a męskimi majtkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 35 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Sky full of stars napisał: A czemu chrobot nie kupisz sobie wodki, ojciec nie pozwala? To nie na moje zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach