Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idefiks

OD KIEDY DOROSŁE ŁÓŻKO?

Polecane posty

Gość Idefiks

Właśnie, od kiedy?

Gość u mnie od urodzenia
:O mala jest przekladana do swojego jak usnie a jak sie obudzi znow do naszego.. mimo zeoma - nie wyszlo:Od poczatku byla uczona by spac sa

ja mojej nie kupie wczesniej niz po 3 urodzinach. mysle ze najbezpieczniej dla niej jest spac w lózeczku.

Gość Idefiks
:) Nie zrozumiałysmy się. U mnie syn od pierwszego dnia w domu spi we własnym łóżeczku, we własnym pokoju. Ani jednej nocy nie przespał w naszym łózku. Chodziło mi kiedy przejść z łóżka dziecięcego ze szczebelkami na normalne łózko. W 3 latka czy później? ;)

Gość Idefiks
No właśnie! MaMani Trzy latka to dobry wiek do przestawiania na normalne łózko?

idefiks ja mam to łózeczko turystyczne baby dream i tam jest otwierany bok. Mysle ze nam naprawde dlugo posluzy. Chccialabym malej zmienic na mammut z ikei poźniej bo takie jej mebelki kupuje do pokoju i chce zeby był zestaw, a wiem ze to mamucie lozko nie ma prawie zadnych zabezpieczeń wiec u mnie im dluzej małą bedzie spala w łózeczku tym lepiej. jaki jest sens przeklądac dziecko do doroslego łózka i zastawiac je krzeslami zeby nie wypadlo :) jak dla mnie nie ma zadnego...

Gość Idefiks
Ja myślałam własnie o 3 latkach + takie coś: http://www.allegro.pl/item314907200_barierka_ochronna_do_lozka_dzieciecego_nowa_.html Chodzi mi o to, że urodzi nam się drugie dziecko jakos zaraz po 3 urodzinach syna. I myslelismy, żeby zamiast kupowania drugiego łóżka ze szczebelkami, synowi kupić już dorosłe a szczebelkowe przyadoptowac dla dzidziusia. Tylko nie wiem czy nie za wcześnie?

idefikt tro w takim wypadku mysle ze nie za wczesnie. :)

ja zamierzam swojemu na dwa latka kupic takie lozko niedawno bylismy ogladac, bo duzo czasu nam nie zostalo mysle ze 2 lata to odpowiedni wiek :) dziecko jest juz na tyle duze ze moze spac w lozku z barierka i nic mu sie nie stanie moj robi sie juz za ciezki na lozeczko, zreszta nasze lozeczko juz swoje przeszlo i jestem pewna ze jeszcze roku nie daloby rady wytrzymac :-P

dziewczyny moja córka śpi w takim łóżku od dwóch latek.I nigdy nie spadła.Te barierki są niby niskie ale chyba dobrze zabezpieczają.Ja przynajmniej nie mam żadnych z tym problemów a mała jast zachwycona:) ps.MaMani jak ten twój łobuz?Je już?:D

kawusia zjadła pol butelki mleka i prawie sie poryczałam z radosci :D:D:D a tak wogole to olalam diete i daje jej wszystko prócz czekolady i nic jej nie wyskoczylo a wszystko jej zeszlo jak odstawilam czekolade :) pozatym była wczoraj u mnie kolezanka z córcia i mialy to samo- uczulenie na czekolade :) szorstkie plamy. i same zniknely jak tylko odstawila czekolade :) ale na stesty z nia ide jutro :)

hehehe:D no nie dziwię ci się.Jak sobie przypomnę ile ja razy w kibel mleko wylewałam to mnie aż trzęsie:D wróci wszystko pomalutku do normy.Tylko nie dawaj jej nic dziwnego do jedzenia,same podstawowe rzeczy.No i pamiętaj o tym kakao:)

kawusia znajde ten mój temat i wrócmy tam bo tu rozbijamy kolezance tamt o lozeczkach :) oki?

ooooo przepraszam:D a do tematu jeszcze.Jak mała spała w takim dziecinnym łóżeczku to w końcu było jej tak niewygodnie że ciągle obijała się o te szczebelki:(

Witam Moja córeczka dostała dorsłe łóżka niedługo po pierwszych urodzinach (w łóżeczku zawsze spałą w poprzek i obijała się o boki.). Dostała normalne sosnowe łóżko tylko zabezpieczyliśmy jej bok taką spcejalną barierką.

My przenosiliśmy się do dorosłych łóżek przez 2 urodzinami, bo rodziliśmy się z 2-letnią różnicą i musieliśmy zwalniać łóżeczko dla następcy :)

chemical nas tez to czeka, roznica bedzie 2,5 roku :) ale chcialabym zeby Olek juz szybciej zapoznal sie z \"doroslym\" łóżkiem ciekawa jestem jak to bedzie ze spaniem, spi w swoim pokoju juz od 5 miesiecy , raz na jakis czas budzi sie w nocy, boje sie czy nie bedzie chodzil mi po domu :-D