Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Hot lips 235

Dziewczyny co Wy na to????? Faceci sa....Ktos ma podobne doswiadczenia???

Polecane posty

Gość Hot lips 235

Po pierwsze jest beznadziejny w oralnym, po raz pierwszy mu na to pozwolilam kilka dni temu i wylam z bolu a on myslal, ze mi sie tak bardzo podoba! Nie chcialam zranic jego uczuc wiec udawalam tak przez kilka godzin, to sie nazywa milosc! Po drugie nigdy ''tego'' nie zrobilismy bo nie jestem pewna czy nasza znajomosc przetrwa dluzej niz to 5 miesiecy, ktore razem jestesmy. Po trzecie wiem teraz, ze jego ''wacus'' jest malenki! Kurcze, mam niewielkie doswiadczenie, ale dziewczyny, ktore znam zawsze mowily, ze rozmiar ma ogromne znaczenie, prawda???? Po czwarte kilka miesiecy temu odkrylam przez przypadek prezerwatywy w jego szafce, dzis przez przypadek tam znow zajrzalam, byly...ale innej marki i okolo 20 w opakowaniach luzem!!! Spytalam go wprost po co mu az tyle bo ze mna nie uzywa...on udal, ze nie wie o czym mowie! I jeszcze mieszka z kolezanka (nie poznalam jej jeszcze, podobno ma chlopaka ale ten jest we Francji), ma byc tymczasowo, aha, i duzo podrozuje po Europie i czesto imprezuje...Jaki z tego wniosek? Nie dosc, ze w lozku beznadziejny to w dodatku stuka laski za moimi plecami? Cholera, a ja sie w nim zakochalam bo jest slodki, i to bardzo, czasami....grrrr P.S. Mam nadzieje, ze nie zamiescilam tego topiku dwa razy, probowalam kilka minut temu ale mi sie nie udalo wiec robie to jeszcze raz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować