Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mazak

przerwa w zwiazku...

Polecane posty

Gość mysle ze przerwa w zwiazku
no wlasnie albo zalezy albo sie bawi.dziwne dla mnie jest to ze niby zalezy a prawie wogole sie nie odzywa

wlasnie...tylko jedno mnie zastanowilo...nie odzywa sie...to niech siedzi cicho...ale jak ona byla na kawie u jego babci to napisal jej ze slyszal o tym ze byla....ciekawe ciekawe.....tego nie rozumiem

Gość mysle ze przerwa w zwiazku
i to wlasnie jest dla mnie powodem dla ktorego mysle ze on sie bawi. bo mysle ze jakby mu zalezalo ale tak naprawde to by sie odzywal

Gość pomaranczowe wzgorze
wlasnie, zastanawiajace..bo co chcial pokazac ze wie? no i co z tego.... uparty musi byc....nie wiem sama ale mysle ze jakby bylo mu to calkowicie obojetne to by takze nie napisal....

wlasnie, zastanawiajace..bo co chcial pokazac ze wie? no i co z tego.... uparty musi byc....nie wiem sama ale mysle ze jakby bylo mu to calkowicie obojetne to by takze nie napisal....

Gość hdgdfd
sorry ale ja nic nie zrozumialam z tego pierwszego posta, mozesz jeszcze raz napisac normalnie wasz dialog smsowy?

ja?

moim zdaniem to troche poje...bane jest

\" nie zawsze facet chce pzrerwy zeby przedupic inna\" pewnie, czasem chce przedupić kilka innych :P

Voalko 🌼 a co z chwilami, kiedy człowiek jest zmęczony zwykłą, szarą rzeczywistością, gdzieś się zagubił i chciałby się odnaleźć??? czy taka przerwa nie jest wskazana???? mężczyzna wypoczęty to mający werwę i siłę... a taki to już chyba prawie jak idealny :P może taka chwilowa przerwa na przemyślenia czasem jest wręcz wskazana... ;-)

ale ja właśnie od tego jestem :P żeby komplikować :P:P:P życie beze mnie byłoby proste...łatwe... a tak... przynajmniej coś się dzieje ;-)

moje zdanie to bylo ze jestem "za" przerwa, w koncu n ajakis podstawach ona musiala byc.../ sorki .....musi a wiec jest...wszystko sie okaze w praniu

dziobalka , kulturalny, zmeczony facet mowi, że przez jakiś tam czas nie bardzo bedzie miał czas sie spotykać, bo go czekają akurat szkolenia w pracy, bo mają nowego klienta, którym sie trzeba zająć poważnie, bo musi tłuc nadgodziny, bo.... w tym czasie sobie odpoczywa i przemysliwuje związek, nie narażając kobiety na miotanie sie z kąta w kąt i rozpaczanie na kafe :P

a po drugie to oni sami powinni wiedziec czy ta przerwa w ich zwiazku jest potrzebna i dlaczego on zdecydowal na taki krok... nie wierze zeby mu nie zalezalo, w koncu 2 lata byli razem, maja wspolne wpomnienia ( tak mysle, tym bardziej ze to swieze jest jeszcze)... ale napisal....jakby go nie obchodzilo to nie napisze wogole, nawet ze wie, bo po co... mysle ze jak dojrzeja do tego co chca to zrozumieja ze to chore

Gość kaffe po poludniu
a ja mowie ze oni beda razem

ja to nie rozumiem tego. tzn, że niby co? że nie ma prawa być zmęczony? że nie ma prawa mieć swoich problemów i potrzeboweać czasu na ich rozwiązanie i przemyślenie? no przecież facet to też człowiek. postawić sie na jego miejscu. no jeśli wy nie macie czasem chęci pobycia i pomyślenia w samotności, odpoczęcia od spraw codziennych itd. no to ja nie wiem. może na moją blond maleńką główkę to za ciężki temacik... pozdrawiam :P:P:P

moja takze blond glowka :P hehe i mysle ze tak, on potzrebuje czasu, a przy okazji i ona, bo w koncu wspomniala ze ma charakterek, ... wiec dla mnie po czesci jasne

"a co z chwilami, kiedy człowiek jest zmęczony zwykłą, szarą rzeczywistością, gdzieś się zagubił i chciałby się odnaleźć??? czy taka przerwa nie jest wskazana????" o boszeeee... facet to nie baba, nie ma skoków hormonalnych co 5 minut, nie wkręca sobie jakichś niepewności... takie gadki u faceta są wymówką, żeby laske olać

komicznie..........a ty nie masz uczuc??? zarowno facet jak i baba ma uczucia...jestesmy tylko ludzmi

oto własnie kolejna baba, ktorej niestety podczas ekstrakcji zęba, usunięto część mózgu :P i dlatego męskie ściemy dotyczące wątpliwości i zrobienia sobie przerwy odbiera jako objaw głębokich uczuc :D:D

komiczne, pierwszy raz się z Tobą spotykam w wypowiedzi i muszę Ci powiedzieć że moje zdanie na temat facetów i Ciebie w tym również mimo, że każdy pisze że jesteś jakiś inny jest takie. mężczyzna to nie baba...to fakt...nie wnikam w to czym się od baby różni bo to chyba wiesz:P ale... każdy ma chwile zwątpienia, nawqet najtwardzszy facet. inaczej... nie byłby człowiekiem ;-) a jeśli Ty ich nie mam...to musisz być jakiś zmutowany... innego wytłumaczenia nie mam... masz serce??? czy ono czasem czuje???? nigdy nie było Ci źle? nie miałeś potrzeby pomyślenia w samotności? i nie wzywaj Boga bo jeśli nie miałeś takiej sytuacji to On Ci nie pomoże. myśle,że udajesz twardziela, Twoje wypowiedzi na to wskazują... ale w rzeczywistości jesteś bardziej kobiecy niż mogłoby nam się wydawać... tak myślę...to jest moje zdanie na podstawie Twoich wypowiedzi, które śledzę z zainteresowaniem...

przerwa w związku albo go całkowicie burzy... albo umacnia go jak nigdy wcześniej...

nie kurva!! nie, nie nie i jeszcze raz nie!!! ja nie mam wątpliwości z kim chce być i nie robie sobie żadnych przerw - jesli mam wątpliwosci, to odprawiam jedną kobiete i szukam sobie innej - logiczne? proste że jasne?

hihihi.... a tą wypowiedzią tylko potwierdziłeś moje przypuszczenia ;-)🌼

komiczne...ja sie spotkalam z twoja wypowiedzia na jakims topiku ze ty nie masz baby....co?? zalosny jestes....wybacz....nie rozumiem dlaczego >zgadzam sie z dziobalka< zgrywasz twardziela a tak naprawde jestes zakompleksionym facetem u ktorego brak przejawow meskosci:(

nie mam tego we krwi by obrazac kogos i nie lubie no ale jak juz musze.................co za kretyn z komiczne z ciebie....pomysl troche..

Jenetko... bo widzisz...tutaj ma możliwość dowartościowania się... połechtania swojego ego... a w rzeczywistości, myślę że jest miękki jak mój pluszowy miś z którym sypiam ;-) z zewnątrz otoczony skorupką...twardą jak skała... niczym jajo strusia... ciężko je rozbić... ale kiedy już się rozbije to wypłynie z niego wszystko co najlepsze... czuły mężczyzna jakich mało ;-)