Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antoinette

Najbardziej romantyczne sceny w historii kina

Polecane posty

Gość a oto streszczenia
Wichrowe wzgórza, scena na wrzosowisku bodajże

Gość Gościówaaaaaaa
To tylko miłość - koleś udaje kolędnika pod drzwiami u laski

Gość tipinka
Titanic, scena na dziobie gdy Jack i Rose patrzą sią na zachód słońca a chwilę potem się całują 😘❤️ ach

Uwierz w ducha , kiedy Demi i Patrick obrabiaja glinę :p . W tle leci hicior unchained melody.

Gość tipinka
każda scena pod warunkiem że występuje w niej mój ulubiony i wszechstronny amant kina Rocco Siffredi

Dziś już co prawda nie robi to na mnie takiego wrazenia jak kiedyś. :o Ale to pierwsze co mi przychodzi do głowy.. ostatnio ten mi się podobał : http://www.filmweb.pl/Zakl%C4%99te+serca,2005,o+filmie,Film,id=195571 :)

Romantyczna i elektryzująca scena jest w Amelii: ajjjj napięcie jak koleś idzie do niej, potem te pocałunki w oko, w czoło wywołują we mnie dreszcze :)

Gość tipinka
ktoś się podszył pode mnie, pewnie fan "Piły" :P

I oczywiście wszystkie sceny, w których bierze udział Wentworth Miller } No tak...

\"Przeminęło z wiatrem\" kiedy Rett żegna się ze Scarlett i oświadcza jej, że jednak dołącza do Armii, żeby walczyć o Sprawę :D ❤️

Gość mnie najbardziej kręci ta scen
a jak Kargul i Pawlak się godzą:classic_cool:

Casablanka I rowniez scena - Zagraj to jeszcze raz Sam oraz przy rozstaniu i tekst \'\'...zapierasz mi dech w piersiach mała...\'\'

Hugh Grant wyznajacy milosc Eleonorze w \"Rozwaznej i Romantycznej\", zawsze mnie tez wzrusza Forest gump nad grobem Jenny, ale to romantyzm z udzielem jednej osoby :O

Gość trtr
Ciekawa jestem czy gdybym doznała urazu mózgu, czy jakichś zmian na skutek stanu śpiączki, czy cokolwiek... to takie sceny i filmy zaczęłyby mnie pociągać? Brrrrrr... jak to trzeba na siebie uważać bo konsekwencje mogą być przerażające!

Gość
chyba jestem dziwna bo ani jedna z wymienionych scen mnie nie bierze :( a od siebie też mi nic nie przychodzi do łepka

Gość
nie oglądałam ale wczoraj widziałam \"Jestem legendą\" - polecam :)

Gia :) Cały film mi się bardzo podobał :)Scena pod prysznicem pokazuje taką wzajemną miłość i opiekę :) a romantyczna no można powiedzieć że romantyczno erotyczna :D

I scena z filmu "dom na końcu świata" kiedy oboje tańczyli :)

1. Film "Między niebem a piekłem". Nie jedna scena. Szczególnie gdy odnalazł ją w piekle i zdecydował się pozostać. To ich wtulenie gdy miała nastąpić kara. 2. Tylko się nie śmiać ! ! ! Z filmu "Strażnik z Teksasu" Dwoje terrorystów z IRA. Są oblężeni. Kończy im się amunicja. Trzymają się za ręce. Leci ładna irlandzka muzyka, wstają i biegną na okno. Skaczą. Ale to jak spojrzeli w oczy, cały nastrój.